- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bunlar senin en küçük sorunların biliyorsun değil mi.
Kocan da ailesi de seni ezmeye devam edecek.Adam öldüresiye dövüyor,ailesi veriyor gazı veriyor gazı.Nereye kadar böyle?Ve bu adam konuşsan derdini anlatsan anlar mı sanıyorsun kuzum.
Ben çok üzülüyorum sana.
İlk evlendiğimiz dönem çok şiddetli 2 kavgamız olmuştu. Ben 2 gün babamın yanında kaldıktan sonra 2 gün evimizin kapısında ağladı ve bir daha asla yapmadı.Dövüyor mu ??
Gerçekten çok yol kat etti o halinden sonra zaten haftanın 6 günü hiç sorunumuz yok evde onlara 1 gün gidelim o gün komple zehir oluyorTatlım bunlar senin en küçük sorunların biliyorsun değil mi.
Kocan da ailesi de seni ezmeye devam edecek.Adam öldüresiye dövüyor,ailesi veriyor gazı veriyor gazı.Nereye kadar böyle?Ve bu adam konuşsan derdini anlatsan anlar mı sanıyorsun kuzum.
Ben çok üzülüyorum sana.
Adam öldüresiye dövüyor,ailesi veriyor gazı veriyor gazı.
İlk evlendiğimiz dönem çok şiddetli 2 kavgamız olmuştu. Ben 2 gün babamın yanında kaldıktan sonra 2 gün evimizin kapısında ağladı ve bir daha asla yapmadı.
internetten yada halk eğitim kurslarından öğrenebilirsin.bir gün onlar konuşurken lafa karışırsın şok olurlarAbla yardımcı olmuyorlar ki nasıl nasıl nasıl öğreneyim açık açık öğrenmesin diyorlar
O büyük kavgamızın sebebi de ailesiydi bizi zorla yanlarında kaldırmaya çalışıyorlardı.
Bu yorumdan sonra konu sahibinin eski konularini okudum da, konu sahibi sizin kultur farkindan daha muhim sorunlariniz var! Bu adam normal degil ve bunun etnik kokeniyle hicbir ilgisi yok.
Çok isterdim güle güle demek ama maalesef aileme her boşanma konusunu açtığımda kesin şekilde hayır diyorlar kendi başıma da ayaklarımın üstünde durmam imkansız en azından 2 sene ..Daha bir ay olmuş yahu.
Her ne kadar eski konularına bakmayı sevmesem de üyelerin,bu önemli bir ayrıntı.Konudaki ayrıntıların hepsini hiç edecek bir ayrıntı hatta.
Madem ayrılmıyorsunuz çocuk falan düşünmeyin uzuuuuun bir süre.Sizin için söylüyorum.Ha bana kalırsa yapabileceğiniz en iyi şey güle güle demek.
Sebep hic onemli degil bence. Sonuc olarak size el kaldirmis ve bana gore siddetin her turlusu onur kiricidir. Kendinizi biraz seviyorsaniz kurtulun bu adamdan.O büyük kavgamızın sebebi de ailesiydi bizi zorla yanlarında kaldırmaya çalışıyorlardı.
Dediğim gibi hiçbir şekilde imkanlarım el vermiyor eşime ve aileme boşanma konusunu açtığımda ailem asla dedi babam seni kabul etmem yük istemiyorum dedi eşim zaten boşanmaz bizim örfümüz adetimizde yok diyor dün konuştum böyle olursa boşanmak istiyorum diye aç davayı red yersin diyorSebep hic onemli degil bence. Sonuc olarak size el kaldirmis ve bana gore siddetin her turlusu onur kiricidir. Kendinizi biraz seviyorsaniz kurtulun bu adamdan.
Yasiniz ve egitim durumunuz nedir?Dediğim gibi hiçbir şekilde imkanlarım el vermiyor eşime ve aileme boşanma konusunu açtığımda ailem asla dedi babam seni kabul etmem yük istemiyorum dedi eşim zaten boşanmaz bizim örfümüz adetimizde yok diyor dün konuştum böyle olursa boşanmak istiyorum diye aç davayı red yersin diyor
18 yaşındayım açıktan okuyorum.Yasiniz ve egitim durumunuz nedir?
Iste oyle olmuyor :/ evlenince bekar gibi caninin istedigini yapamiyorsun.. eşini de düsünüyorsun sonra esin icin hadi tamam gidelim diyorsun kirmayayim diyorsunaa erkek milleti tabi b.kunu cikariyor ! Beni de biliyorsun nick degisti gerci :) esim hamileligim boyunca hergun annesine birakti.. bikmadan hergun.. bazen laf ediyorsun sonra bes karis surat oturuyorsunuz ayni evde.. huzur olmuyor.. tabi simdi bebis oldu ipler artik benim elimdegitme. öğlenden geceye kadar işiniz ne ki?
Eşim ilk zamanlar sürekli diyordu TürkçeAyıp gerçekten bende olsam derim hakkımda mı konuşuyorlar acaba sovuyorlar mı dıye.
Eşin oradaymış yarabilirdi aılesini Türkçe konuşalım dıye. Madem öyle alıp senı de cıkabılırdı. Kusura bakma canım sende yemişsin bizim gibi ayvayı ana pısırıgı koca bularak
Gerçekten halimden anladınız çok şükür ha ben çocuk düşünmüyorum aslaIste oyle olmuyor :/ evlenince bekar gibi caninin istedigini yapamiyorsun.. eşini de düsünüyorsun sonra esin icin hadi tamam gidelim diyorsun kirmayayim diyorsunaa erkek milleti tabi b.kunu cikariyor ! Beni de biliyorsun nick degisti gerci :) esim hamileligim boyunca hergun annesine birakti.. bikmadan hergun.. bazen laf ediyorsun sonra bes karis surat oturuyorsunuz ayni evde.. huzur olmuyor.. tabi simdi bebis oldu ipler artik benim elimdegitmekmis gelmekmis oymus buymus sallamiyorum :)
Sen isten cikacaktin buldun mu baska is :)
Iste oyle olmuyor :/ evlenince bekar gibi caninin istedigini yapamiyorsun.. eşini de düsünüyorsun sonra esin icin hadi tamam gidelim diyorsun kirmayayim diyorsunaa erkek milleti tabi b.kunu cikariyor ! Beni de biliyorsun nick degisti gerci :) esim hamileligim boyunca hergun annesine birakti.. bikmadan hergun.. bazen laf ediyorsun sonra bes karis surat oturuyorsunuz ayni evde.. huzur olmuyor.. tabi simdi bebis oldu ipler artik benim elimdegitmekmis gelmekmis oymus buymus sallamiyorum :)
Sen isten cikacaktin buldun mu baska is :)