- 23 Ağustos 2012
- 50.574
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.985
- 898
Irkçı değilim ama Araplar resmen insan ırkının bug'ı.
Irkçı değilim ama Hintli ve Arap erkekler beni insanlıktan soğutuyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Irkçı değilim ama Araplar resmen insan ırkının bug'ı.
Hay ağzına sağlık abla. Irkçı değilim ama diye başlayan cümlelerden gına geldi.Hanımlar iyi ki ırkçı değilsiniz birde ırkçı olsanız kimbilir neler yazacaksınız.
Kuralını buraya bir yapıştıralım.
- Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Benim eşimin de anadili arapça. Arap dediysem arabistandan gelme arap değil. Türk topraklarında doğmuş araplar.
Onlar da bazen ikinci kanala geçer ama alınmak aklımın ucundan bile geçmez çünkü farkedince hemen türkçeye dönerler.
Türkçede olmayan bazı deyimleri falan da ellerinden geldiğince açıklamaya çalışırlar.
Sen saygısız bir aileye düşmüşsün o yüzden problem yaşanıyor. Ben 8 yıldır hiç problem yaşamadım bu konuda.
Son olarak tanıdığım Arap erkekleri candır. Karısını ezdirmez, her daim yanında durur. Sizin probleminiz arap olmaları değil insan olmamaları.
Canım ülkemin güzelliği de buradan gelmez mi zaten?Küçükken kulaklarımı deldirmeye gittiğim, neşelerine gıpta ettiğim, beni sevimli buldukları için kucaklarından inmediğim, zılgıt çekmeyi öğrendiğim aile de eşinizin ailesi gibi Türkiye de doğmuş Araplardandı.
Çocukluğumun en güzel anılarını onlarla yaşadım, ailenin sağ kalan fertleriyle hala görüşürüz, hepsini aynı kefeye koymak yanlış.
Neyse mesajı alanlar almıştır, kural çok net. Bazen düşünmeden konuşuyoruz sanki hepimiz aynı şehirde aynı kültürle doğmuşuz gibi.Canım ülkemin güzelliği de buradan gelmez mi zaten?
Türk, kürt,laz,alevi,sünni hep birlikte kurmadılar mı bu cumhuriyeti? Çok yazık diyorum.
Hatirlatmaniz icin cok tesekkur ederim, ailesinin bir kismi Arap olan biri olarak gercekten bazi yorumlar uzdu beni milliyetci hassasiyetlerim olmamasina ragmen. Kabul ederim, benim ailemde gercekten kotu insanlar da var ama hangi toplulukta yok ki? Kimler icin soylenmis olursa olsun gercekten hos degil boyle soylemler, insanlari ayristirip ortami germekten baska ise yaramiyor.Hanımlar iyi ki ırkçı değilsiniz birde ırkçı olsanız kimbilir neler yazacaksınız.
Kuralını buraya bir yapıştıralım.
- Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Rica ederim, üzüldüğünüz için özür dilerim, haklısınız hepimizin arasında iyilerde var kötülerde.Hatirlatmaniz icin cok tesekkur ederim, ailesinin bir kismi Arap olan biri olarak gercekten bazi yorumlar uzdu beni milliyetci hassasiyetlerim olmamasina ragmen. Kabul ederim, benim ailemde gercekten kotu insanlar da var ama hangi toplulukta yok ki? Kimler icin soylenmis olursa olsun gercekten hos degil boyle soylemler, insanlari ayristirip ortami germekten baska ise yaramiyor.
Dün halası durduk yere ya durduk yere en çok boşanma Türklerde oluyor bizim kadınlarımız dövülse de sövülse de aldatılsa da eşlerini bırakmıyor dedi artık dayanamadım ben de o kadının kendisine olan saygısını gösteriyor dedim bana bi cephe alışları var evlenince saygı kalmıyor diye anlatamam
Cok incesiniz gercekten; sizin ozur dilemenizi gerektirecek bir durum yok ama bu mesajiniz gulumsetti beni, neyse ki hala cesit cesit onyargilar arasinda kaybolmamis insanlar var, hep boyle kalin. :)Rica ederim, üzüldüğünüz için özür dilerim, haklısınız hepimizin arasında iyilerde var kötülerde.
Cok incesiniz gercekten; sizin ozur dilemenizi gerektirecek bir durum yok ama bu mesajiniz gulumsetti beni, neyse ki hala cesit cesit onyargilar arasinda kaybolmamis insanlar var, hep boyle kalin. :)
bizimde eşimle kültür farkımız varBi kişiyi adam yerine koyup turkçe konusmuyorlarsa o bir kişinin o topluma girmesine gerek yok gitme sende