eşim-ailesi-ben

demek ki sen evliliginde patates cuvalı gibi kapıya koyulmamak adına ayagını denk alanlardansın.
Yoruma bak. Seviye kaç?

allah bana akıl da versin inş. 10 küsür yıldır birlikteyiz birlikte büyüdük çekip girmek kolay olmuyor ama soğukluk hisediyorum tabi böyle durumlarda.

Aynı durum bizde de oldu kv çok yüzsüz birisidir resmen psikolojimi bozdu benım eşimde ana kuzusu en son etlimle birlikte beni kötü gelin göstermek için benim demediğim sözleri ben demişim gibi söylediler o gün sinir krizi geçirdim resmen eşime dedim ki annen yüzünden psikolojim bozuldu ben onun kahrını çekmek için evlenmedim ki ayrı şehirdeyiz dibimde de değil yani ağladım kv aradım ayrımcısın dedim eltimle dekavga ettik ... Neyse 1.5 yıl konuşmadık kv ile yine barıştık ama eltimle asla barışmam yani demem o ki kv bir ömür küslük olmaz şimdi yine kv haklı oldu ben haksız eşim tarafımı tutuyor ama ana kuzusu olduğu için onada sesini çıkarmıyor ama ben mesafe koydum atayıp sormuyorum bir araya gelirsek konuşuyorum laf sokarsa altında kalmıyorum ha bu arada eşim dedi ki ailemi istemiyorsan bende senin aileni istemiyorum dedim ki burnundan gelir senin benim ailem el üstünde tuttu seni sen hainlik yapıyorsun istemezsen isteme dedim kendine yakılanı yapıyorsun dedim senin ailemin yaptıkları ortada dedim velhasıl eşim aileme gitti Bayram'larda onlar geldi eşim hiç bişey demedi ama istemeseydi de büyük iht boşanırdım çünkü ailem aşırı derecede ilgileniyor eşimle

anlıyorum canım burcun akrep mi yoksa

Benim esim de eger aileme tavir almaya baslarsa heralde bardak tasar.
Dediginiz gibi kv ile illaki gorusuluyo, zaten kv zaman zaman iyi davranio ama eksiler artilari goturuo toplamda.

onlara kananlar
daha sinir bozucu
Evet yaaa onlar ayri bisey zaten, ama erkekler genelde kadinin gozyasina yenik dusuyor cevreden gordugum kadariyla. Ben yapamiyorum iste karsidakini kandiriyormusum gibi gelio. Politik te olamiyorum bu sefer de kendime ihanet edio gibi hissediyorum olmadigim biri gibi davranmaya calisinca ama iste yerine gore politik olmayi da bilmek lazim oyuzden. Imreniyorum oyle insanlara

Konunuzu okudum okudum ama,
Haklı olduğunuz konular var ve aşikar ama bir sorun var ki bana samimi gelmeyen bir yanınız da var kusura bakmayın nasıl anlatayım bilemedim.
Benim anladığım şu ki siz Eşinizin ailesiyle bağları koparmayı kafaya koymuşsunuz,
Onlarda sizi sevmiyorlar zaten buda belli.
Zorluk çıkarıcaklarını zannetmiyorum, eşiniz görüşür ailesiyle gibi görünüyor.
Ama eşinize istediğinizi söyleyin sizin aileniz de eskisi kadar rahat edemez sizde bilesiniz
Uzun lafın kısası, kim ne yapar kendine yapar olan sizin eşinizle olan ilişkinizi olur ok. Kimse kimseye bişey yapamaz.

Ayrıca çay koy dedi, makarnayI da ben yaptım, amcamlarda benimle mobilya bakmaya geldi, görümcem siz hallediyorsunuz dedi. Evimi temizledi yatak odama girdi. Vs vs aile ilişkileri böyle şeylerle bitirilmesi bana kalırsa, sizin geçinmeye niyetini baştan yokmuş biriktirmeye baya kasmışsınız

Tabi buraya herseyi yazamadim ama bunlar genel olaylar diyebilirim,ben basta samimi yaklastim ama onlardan artniyet gorunce bilendim ben de evet cunku kalbim kirildi

Onlarada sorsan neler anlatırlar
Yani demem o ki katlanılamayacak durumlar yaşayan pek çok insan var ama Sizinkiler öyle değil.
Geçinmeye gönlünüz yok.
Herkes kendine yapar, kimse kimseye bişey yapamaz. Bu lafı iyi düşünmek lazım.

çok özür dilerim arkadaşlarım belki konu bu değil diyecek ama bir çok yazım hatanız var ne mezunusunuz ? profilde doktor yazıyor da o yüzden takıldım kusura bakmayın ne olur!

çok özür dilerim arkadaşlarım belki konu bu değil diyecek ama bir çok yazım hatanız var ne mezunusunuz ? profilde doktor yazıyor da o yüzden takıldım kusura bakmayın ne olur!
Evet profilde dogru yaziyor, dilbilgisi ogretmeni degilim yani. Zaman zaman konusma diliyle yaziyorum yada tel den yazdigim icin noktali harflere dikkat etmiyorum ama yazim hatalarimin cok oldugunu dusunmuyorum kk de yazim hatalariyla dolu,ne anlatilanin anlasilmadigi yazilarla kiyasladigimda

Ben edebiyat 4. Sinifta okumaktayim. O insanin içinden gelen bişey son derece dikkat etmek kasmak gerekmiyor zaten. Sizin yazinizida okudum akici ve düzgün geldi. Sıkıntı yok. Bende icimden geldiği gibi yazarim. S

Bunun için Türkçe öğretmeni olmaya gerek yok ki.. Üstelik harf hataları değil bunlar. Allah aşkına BILAŞIK makinesi nedir ya :)

Ben edebiyat 4. Sinifta okumaktayim. O insanin içinden gelen bişey son derece dikkat etmek kasmak gerekmiyor zaten. Sizin yazinizida okudum akici ve düzgün geldi. Sıkıntı yok. Bende icimden geldiği gibi yazarim. S
Bu durum bir tek benim ilgimi çekti sanmıştım. Yalnız olmamama sevindim :)

Imlaya takilanlar basligi mesgul etmeden kendi basliklarini acip ordan imla ile ilgili dertlerini paylasirlarsa sevinirim olay amacini asiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…