- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi pamuklimon
-
kp kanser olmasından dolayı sızde kalmalarının zoruna gıttıgını esın bılseydıde senı patates cuvalı mısalı kapıya koysaydı gorurdun o zaman ne oluyor dıye
sonracıma
senı varya bunlar ıyı tutmuslar ayagını denk al
allah bana akıl da versin inş. 10 küsür yıldır birlikteyiz birlikte büyüdük çekip girmek kolay olmuyor ama soğukluk hisediyorum tabi böyle durumlarda.Gerçekten okurken içim daraldı. Allah size sabır versin. Ben sanırım bunları yaşattığı için eşimden soğurdum sonuçta bu kadar yıpranmama göz yumduğu için. Hala eşimi seviyorum diyebiliyorsunuz. Bu kadar düşüncesiz bir aileyle maalesef bir ömür yaşamak zorunda gibi görünüyorsunuz çünkü yapacak bir şey yok mesafeden anlamazlar. Allah kolaylık versin..
Aynı durum bizde de oldu kv çok yüzsüz birisidir resmen psikolojimi bozdu benım eşimde ana kuzusu en son etlimle birlikte beni kötü gelin göstermek için benim demediğim sözleri ben demişim gibi söylediler o gün sinir krizi geçirdim resmen eşime dedim ki annen yüzünden psikolojim bozuldu ben onun kahrını çekmek için evlenmedim ki ayrı şehirdeyiz dibimde de değil yani ağladım kv aradım ayrımcısın dedim eltimle dekavga ettik ... Neyse 1.5 yıl konuşmadık kv ile yine barıştık ama eltimle asla barışmam yani demem o ki kv bir ömür küslük olmaz şimdi yine kv haklı oldu ben haksız eşim tarafımı tutuyor ama ana kuzusu olduğu için onada sesini çıkarmıyor ama ben mesafe koydum atayıp sormuyorum bir araya gelirsek konuşuyorum laf sokarsa altında kalmıyorum ha bu arada eşim dedi ki ailemi istemiyorsan bende senin aileni istemiyorum dedim ki burnundan gelir senin benim ailem el üstünde tuttu seni sen hainlik yapıyorsun istemezsen isteme dedim kendine yakılanı yapıyorsun dedim senin ailemin yaptıkları ortada dedim velhasıl eşim aileme gitti Bayram'larda onlar geldi eşim hiç bişey demedi ama istemeseydi de büyük iht boşanırdım çünkü ailem aşırı derecede ilgileniyor eşimlezaten eşime aynen böyle dedim,oda başta tamam dedi(bi anlık sinirle söylediğimi düşündü sanırım) hala fikrim aynı olnca "burası benim de evim senin ailende gelmesin benimkiler gelmicekse,bende onları istemiyorum ozaman" dedi.bende benimkiler ne yaptı sana dedim. ailemin gelmemesi için geçerli bi sebebi yok.
kv biri konuştuğunda dinleyen biri değil anca kendi konuşşun,dinlese bile anlamıyor,anlasa bile hemen unutuyor kendi bildiğini okumaya devam ediyor. zaten onlara göre onlar bana bisi yapmıyor, kardeşlerine-çocuguna geliyor onda kalıyor,onun evine mudahale ediyorlar.
anlıyorum canım burcun akrep mi yoksaamin teşekkür ederim. herşeye ağlayan mıyık mıyık biri olsam belki işim daha kolay olurdu,2 gözyaşıyla hallederdim (ablası öyle mesela) ama öyle bi insan değilim ve zaman zaman kendimi tutamayıp ağladığımda da güçsüz gözüküyorum diye kızarım kendime.
özeniyorum kocasını kendi istediği yöne çekebilen kadınlara (tabi artniyetli olmayanlara)
Benim esim de eger aileme tavir almaya baslarsa heralde bardak tasar.Aynı durum bizde de oldu kv çok yüzsüz birisidir resmen psikolojimi bozdu benım eşimde ana kuzusu en son etlimle birlikte beni kötü gelin göstermek için benim demediğim sözleri ben demişim gibi söylediler o gün sinir krizi geçirdim resmen eşime dedim ki annen yüzünden psikolojim bozuldu ben onun kahrını çekmek için evlenmedim ki ayrı şehirdeyiz dibimde de değil yani ağladım kv aradım ayrımcısın dedim eltimle dekavga ettik ... Neyse 1.5 yıl konuşmadık kv ile yine barıştık ama eltimle asla barışmam yani demem o ki kv bir ömür küslük olmaz şimdi yine kv haklı oldu ben haksız eşim tarafımı tutuyor ama ana kuzusu olduğu için onada sesini çıkarmıyor ama ben mesafe koydum atayıp sormuyorum bir araya gelirsek konuşuyorum laf sokarsa altında kalmıyorum ha bu arada eşim dedi ki ailemi istemiyorsan bende senin aileni istemiyorum dedim ki burnundan gelir senin benim ailem el üstünde tuttu seni sen hainlik yapıyorsun istemezsen isteme dedim kendine yakılanı yapıyorsun dedim senin ailemin yaptıkları ortada dedim velhasıl eşim aileme gitti Bayram'larda onlar geldi eşim hiç bişey demedi ama istemeseydi de büyük iht boşanırdım çünkü ailem aşırı derecede ilgileniyor eşimle
Yok ikizlerim ben, pek anlamam burc islerinden :)anlıyorum canım burcun akrep mi yoksa
Ikizler de asildir. Duruşundan yapmacık davranışları sevmediginden cikarmaya çalıştım . Yalandan aglayan rol kesen insanlardan nefret ediyorumYok ikizlerim ben, pek anlamam burc islerinden :)
Ben de sevmem ama islerini hallettiriyolar iste oylelikleIkizler de asildir. Duruşundan yapmacık davranışları sevmediginden cikarmaya çalıştım . Yalandan aglayan rol kesen insanlardan nefret ediyorum
onlara kananlarBen de sevmem ama islerini hallettiriyolar iste oylelikle
Evet yaaa onlar ayri bisey zaten, ama erkekler genelde kadinin gozyasina yenik dusuyor cevreden gordugum kadariyla. Ben yapamiyorum iste karsidakini kandiriyormusum gibi gelio. Politik te olamiyorum bu sefer de kendime ihanet edio gibi hissediyorum olmadigim biri gibi davranmaya calisinca ama iste yerine gore politik olmayi da bilmek lazim oyuzden. Imreniyorum oyle insanlaraonlara kananlar
daha sinir bozucu
Tabi buraya herseyi yazamadim ama bunlar genel olaylar diyebilirim,ben basta samimi yaklastim ama onlardan artniyet gorunce bilendim ben de evet cunku kalbim kirildiKonunuzu okudum okudum ama,
Haklı olduğunuz konular var ve aşikar ama bir sorun var ki bana samimi gelmeyen bir yanınız da var kusura bakmayın nasıl anlatayım bilemedim.
Benim anladığım şu ki siz Eşinizin ailesiyle bağları koparmayı kafaya koymuşsunuz,
Onlarda sizi sevmiyorlar zaten buda belli.
Zorluk çıkarıcaklarını zannetmiyorum, eşiniz görüşür ailesiyle gibi görünüyor.
Ama eşinize istediğinizi söyleyin sizin aileniz de eskisi kadar rahat edemez sizde bilesiniz
Uzun lafın kısası, kim ne yapar kendine yapar olan sizin eşinizle olan ilişkinizi olur ok. Kimse kimseye bişey yapamaz.
Ayrıca çay koy dedi, makarnayI da ben yaptım, amcamlarda benimle mobilya bakmaya geldi, görümcem siz hallediyorsunuz dedi. Evimi temizledi yatak odama girdi. Vs vs aile ilişkileri böyle şeylerle bitirilmesi bana kalırsa, sizin geçinmeye niyetini baştan yokmuş biriktirmeye baya kasmışsınız
Evet profilde dogru yaziyor, dilbilgisi ogretmeni degilim yani. Zaman zaman konusma diliyle yaziyorum yada tel den yazdigim icin noktali harflere dikkat etmiyorum ama yazim hatalarimin cok oldugunu dusunmuyorum kk de yazim hatalariyla dolu,ne anlatilanin anlasilmadigi yazilarla kiyasladigimdaçok özür dilerim arkadaşlarım belki konu bu değil diyecek ama bir çok yazım hatanız var ne mezunusunuz ? profilde doktor yazıyor da o yüzden takıldım kusura bakmayın ne olur!
Ben edebiyat 4. Sinifta okumaktayim. O insanin içinden gelen bişey son derece dikkat etmek kasmak gerekmiyor zaten. Sizin yazinizida okudum akici ve düzgün geldi. Sıkıntı yok. Bende icimden geldiği gibi yazarim. SEvet profilde dogru yaziyor, dilbilgisi ogretmeni degilim yani. Zaman zaman konusma diliyle yaziyorum yada tel den yazdigim icin noktali harflere dikkat etmiyorum ama yazim hatalarimin cok oldugunu dusunmuyorum kk de yazim hatalariyla dolu,ne anlatilanin anlasilmadigi yazilarla kiyasladigimda
Bunun için Türkçe öğretmeni olmaya gerek yok ki.. Üstelik harf hataları değil bunlar. Allah aşkına BILAŞIK makinesi nedir ya :)Evet profilde dogru yaziyor, dilbilgisi ogretmeni degilim yani. Zaman zaman konusma diliyle yaziyorum yada tel den yazdigim icin noktali harflere dikkat etmiyorum ama yazim hatalarimin cok oldugunu dusunmuyorum kk de yazim hatalariyla dolu,ne anlatilanin anlasilmadigi yazilarla kiyasladigimda
Bu durum bir tek benim ilgimi çekti sanmıştım. Yalnız olmamama sevindim :)Ben edebiyat 4. Sinifta okumaktayim. O insanin içinden gelen bişey son derece dikkat etmek kasmak gerekmiyor zaten. Sizin yazinizida okudum akici ve düzgün geldi. Sıkıntı yok. Bende icimden geldiği gibi yazarim. S
I ile u yanyana bilmem farkinda misinizBunun için Türkçe öğretmeni olmaya gerek yok ki.. Üstelik harf hataları değil bunlar. Allah aşkına BILAŞIK makinesi nedir ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?