Eşim ailemle görüşmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

kirazz40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
35
-1
1
29
Eşim ailemle görüşmek istemiyor…
bu olay öncesinde hiçbir sorun yoktu.
Ablamın eşi bizi dolandırdı yüksek meblağda zor durumda bıraktı. Babamada aynı şeyi yaptı aynı zamanda. Ama şuan ablam eşinden ayrılmadığı için ailem evladımız sonuçta gelmiyorsa nasıl zorla getirelim evladımız orda diyip konuşuyorlar. Biz görüşüp konuşmuyoruz. Eşim ailemin görüşmesini kabullenmiyor sürekli problem çıkarıyor ben arada kalıyorum onlarla görüşen kişilerle görüşmek istemiyorum diyor ne yapmam gerekiyor çok yoruldum fikrinize ihtiyacım var.

Ablamın eşi bizi dolandırdı yüksek meblağda zor durumda bıraktı. Babamada aynı şeyi yaptı aynı zamanda. Ama şuan ablam eşinden ayrılmadığı için ailem evladımız sonuçta gelmiyorsa nasıl zorla getirelim evladımız orda diyip konuşuyorlar. Biz görüşüp konuşmuyoruz. Eşim ailemin görüşmesini kabullenmiyor sürekli problem çıkarıyor ben arada kalıyorum onlarla görüşen kişilerle görüşmek istemiyorum diyor ne yapmam gerekiyor çok yoruldum fikrinize ihtiyacım var.
Sizin gorusmenıze bisey diyor mu peki ailenizle

Sizi dolandıran görümcenizin eşi olsaydı, eşinizin ailesiyle aynı şekilde görüşmek ister miydiniz ?

Eşinize biraz zaman verin .
Ablanızın eşine karşı aileniz güven sağladı mı yada eşinize siz verme sakın gibi temkinlerde bulundunuz mu ? Yani ailenize direk onlarda görüşüyorlar die mi kızgın
Direk olarak görüştükleri için kızgın. 5-6 aydır bu durumun içerisindeyim. Ben hiçbirşey diyemiyorum eşime tamam hak veriyorum ama ailem onlarda benim

Direk olarak görüştükleri için kızgın. 5-6 aydır bu durumun içerisindeyim. Ben hiçbirşey diyemiyorum eşime tamam hak veriyorum ama ailem onlarda benim
Ailenizle sizin aranıza set atmıyorsa eşinize zaman verin. Eşinize ablamın eşine güvenme dediniz mi bu dolandırılma surecınde ?

Eşin haklı asıl sen nasıl tepki koymuyorsun çocuğunun rızkı yahu o. Eşin mi çalışıyor sadece onun parası mı. Para zor kazanılıyor azıcık bi kötü hissedip mesafe koyun

Eşin haklı asıl sen nasıl tepki koymuyorsun çocuğunun rızkı yahu o. Eşin mi çalışıyor sadece onun parası mı. Para zor kazanılıyor azıcık bi kötü hissedip mesafe koyun
ben ablamlada eşiylede görüşmüyorum zaten ama annem babamla böyle olsun istemiyorum

Enişteniz ve ablanız sizden aldıkları parayı ödemek için herhangi bir çaba gösteriyor mu ?

Sen görüş ben gelmem diyor. Onun böyle düşündüğünü ailem üzülmesin diye söyleyemiyorum eşimi ailem de çok seviyor. Bende söyleyemediğim için yalnız gidemiyorum
Adam dolandırılmış napmasını bekliyorsunuz ? Ben yiyemedim siz yiyin diyip hiç bisey olmamış gibi davranmasını beklemeyın

Back