Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ailemin yanında çarparım dedi ?
- Konu Sahibi Eyllgvn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile kavga eşim hakaret ilgisizlik
Cok haklisin canim guzelce ailemle konusmam gerekiyor dedigin gibi bir kere uzulecegizNarsistler nişanlılık döneminde böyle davranıyor genellikle. Narsizmi bir araştırın, narsistle mücadele diye bir blog var onu okuyun. Lesin öyledir demiyorum ama benzer özellikleri var.
Sorun onda olduğu için ezik hissediyor, saldırganlığı en çok ondandır belki ama bu kompleks asla geçmez hep aynı olacak.
Boşanırsan hep beraber bir defa üzülürsünüz, devam edersen üzüntü hiç bitmeyecek. Babasının anasına yaptığını normal görüp aynısını sana yapan, doğru mu yanlış mı diye sorgulamayan adam asla düzelmez. Elalemin delisini akıllandırmak senin işin değil. Senin temel sorumluluğun kendine güzel bir hayat sunmak, allah kendimize yaptığımız eziyetin de hesabını soracak. Çocuk için uğraşma, daha iyi bir adamdan yap o çocuğu, çocuktan sonra boşanmaya kalkıimanın manevi yükü çok çok ağır.
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.364
- 798
Sakın yüzüm yok deme, gençler hata yapar büyükler affeder. Yapmışsın bir hata işleri daha kötü hale getirmeden dön bu yoldanOluyorum canim her seferinde diyorki söz etmicem bi daha ama sinirlenince ediyor sen kimsin şu bu gurur murur kalmadi zaten bende bir desteğim olsa bırak ya şunu hadi gidiyoruz adliyeye diyen biri olsa giderim kimseye de anlatamıyorum aileme de anlatamıyorum daha doğrusu aileme o kadar iyi anlatarak evlendim ki babam defalarca iyi tanı kızım demesine rağmen hemen evlendim kapıldım o nisandır evliliktir heyecanina şimdi yüzüm yok
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Biz buna el iyisi diyoruz.Keske öküz olsa icim acimayacak canim isine geldigiyle konustugunda o kadar kibar o kadar anlayisli birisi ki meyveyi bile soyar yedirirdi kuruyemis icindeki badem findiklari secer verirdi herkes imrenerek bakardi seni ne cok seviyor diye ama artık herkeste farkında davranıslarının agresifliğinin
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.364
- 798
Beterin beteri var diye kurtulma şansın olan belaya teslim olunmaz. Yine kötü birine rast gelme ihtimalin %50yse iyi birine rast gelme şansın da %50 az mı sence. Ayrıca şu an daha tecrübelisin aynı hatayı tekrar yapmazsınNe kadar heveslerim var bir bilseniz hayallerim o kadar farkliydi ki bu evlilige dair hep şen şakrak bir koca hayirli bir evlat tek isteğim beni öyle sevsinki ailesine karşi öyle korusunki ne benim ailem ne onun ailesi bana bir şey derken iki kez düşünsün bu kiza bişe dicez ama oglumuz ya da damadimiz kiyameti koparir demeyelim diye sinirlarini bilsin isterdim o derece sevsin isterdim ama olmadi insan bazen kendi kaderini kendi yaziyor bile bile gittim bu kadere düzelir düzelir diye diye sen sansliymisin canim benimki asla geri adim atmaz babasids dedi gidersen getirmem dedi esimde ayni onlarda gurur oyle bi hal almiski inat ve gurur sevgiden merhametten huzurdan daha onemli belki o ailenin icinde yetismeseydi daha farkli karakterde olcakti benim cocugumda yetissin istemiyorum oyle bi cocuk olsun istemiyorum ama bosanmakta bir o kadar zor dusuncesi bile beni yipratiyor insanlarin acimasi soru sorup durmasi ya diyorum bundan kacarken daha kotusune denk gelirsem bir suru dusunce pesimi birakmiyor
- 18 Şubat 2018
- 12.159
- 2
- 54.504
- 598
- 44
Çocuk yapma çabası niye?Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.013
- 133
Ya hayatının altı üstünden daha güzelseNe kadar heveslerim var bir bilseniz hayallerim o kadar farkliydi ki bu evlilige dair hep şen şakrak bir koca hayirli bir evlat tek isteğim beni öyle sevsinki ailesine karşi öyle korusunki ne benim ailem ne onun ailesi bana bir şey derken iki kez düşünsün bu kiza bişe dicez ama oglumuz ya da damadimiz kiyameti koparir demeyelim diye sinirlarini bilsin isterdim o derece sevsin isterdim ama olmadi insan bazen kendi kaderini kendi yaziyor bile bile gittim bu kadere düzelir düzelir diye diye sen sansliymisin canim benimki asla geri adim atmaz babasids dedi gidersen getirmem dedi esimde ayni onlarda gurur oyle bi hal almiski inat ve gurur sevgiden merhametten huzurdan daha onemli belki o ailenin icinde yetismeseydi daha farkli karakterde olcakti benim cocugumda yetissin istemiyorum oyle bi cocuk olsun istemiyorum ama bosanmakta bir o kadar zor dusuncesi bile beni yipratiyor insanlarin acimasi soru sorup durmasi ya diyorum bundan kacarken daha kotusune denk gelirsem bir suru dusunce pesimi birakmiyor
Boşanmış kadının nesine acınıyor pardon? Bence siz acıyorsunuz. Boşanmış kadın, evliliğini bitirmiş kadındır. Nokta. İnsanlar soru sormasın diye ailenizin yanında size saygısızlık eden biriyle evli kalmaya devam edin o zaman. Saçma sapan bir mantık. Elalem ne der kafasını Mars’a taşıyacağız sayenizde. Orda hayat varsa orayı da rahat bırakmayacağız resmen. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz de sorana “aileme saygısızlık etmeye başladı, bitirdim” dersiniz kendinizi acınası boşanmış kadın göstermek istemiyorsanız. Bundan kaçarken daha kötüsüne denk gelmek nedir ayrıca? İlla evleneceksiniz, kendi başınıza ayaklarınızjn ğstünde duramayacaksınız yani? Sütten ağzı yanan yoğurdu ğfleyerek yer derler, duymadınız mı? Bence sizin bu adamdan kopmaya pek niyetiniz yok şu yazdıklarınızı görünce. Siz en iyisi çocuk yapın. “Çocuğum var, babasız büyümesin” daha sağlam bir bahane olur.Ne kadar heveslerim var bir bilseniz hayallerim o kadar farkliydi ki bu evlilige dair hep şen şakrak bir koca hayirli bir evlat tek isteğim beni öyle sevsinki ailesine karşi öyle korusunki ne benim ailem ne onun ailesi bana bir şey derken iki kez düşünsün bu kiza bişe dicez ama oglumuz ya da damadimiz kiyameti koparir demeyelim diye sinirlarini bilsin isterdim o derece sevsin isterdim ama olmadi insan bazen kendi kaderini kendi yaziyor bile bile gittim bu kadere düzelir düzelir diye diye sen sansliymisin canim benimki asla geri adim atmaz babasids dedi gidersen getirmem dedi esimde ayni onlarda gurur oyle bi hal almiski inat ve gurur sevgiden merhametten huzurdan daha onemli belki o ailenin icinde yetismeseydi daha farkli karakterde olcakti benim cocugumda yetissin istemiyorum oyle bi cocuk olsun istemiyorum ama bosanmakta bir o kadar zor dusuncesi bile beni yipratiyor insanlarin acimasi soru sorup durmasi ya diyorum bundan kacarken daha kotusune denk gelirsem bir suru dusunce pesimi birakmiyor
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Her yorumunuz birbirinden farklı,ailemi ,igne ipliğe kadar herşeyi düşünüp emeklerinize hem acıyorsunuz kimseyi üzmemek için boşanmam diyorsunuz,şimdi elimden tutsa adliyeye götürse diyorsunuz.Oluyorum canim her seferinde diyorki söz etmicem bi daha ama sinirlenince ediyor sen kimsin şu bu gurur murur kalmadi zaten bende bir desteğim olsa bırak ya şunu hadi gidiyoruz adliyeye diyen biri olsa giderim kimseye de anlatamıyorum aileme de anlatamıyorum daha doğrusu aileme o kadar iyi anlatarak evlendim ki babam defalarca iyi tanı kızım demesine rağmen hemen evlendim kapıldım o nisandır evliliktir heyecanina şimdi yüzüm yok
Bence destek alın uzman psikolog size iyi gelecektir,Hee eşinizi ikna ederseniz birlikte gidin bakış açınız üzüntünüz hafifler
- 20 Ekim 2018
- 2.325
- 3.697
- 133
Sen bu öküzden birde çocukmu istiyorsun yapma... Ailesi bile tufah ama siz daha tuhafsınız böyle birşeye nasıl göz yumdunuz perşembenin gelişi çarşambadan değil de teee pazardan belli olmuş. Herşeye susmuşsun saten şimdide ya susacan yada bu odunu boşayacanYaslandim canim zaten ve sorun onda olmasina ragmen bana boyle davranmasi beni mahvediyor ben bir gun olsun yuzune vurmadim hep destek oldum maddi manevi kayinbabam 15 verdi ben 10 altinlarimi her seyimi verdim calisiyordum maasimi verdim ama o 15 bin o kadar kiymetli ki benim verdiklerim hiç maddi manevi emekler hiç kimse vermek zorunda degildi ne benim ailem ne onun ailesi ama insan bi sağol karicim benim için nelere katlandin demez mi biz tüp bebek transferi günü bile kavgali gittik aileside bir kez olsun bizim gelinimiz cok fedakar allah razi olsun demedi hep kendilerini on plana cikardilar onun yaninda ornek iste babandan allah razi olsun oglum dedi annesi ya da iste abinin hakkini odeyemezsiniz en sonunda patladim benim hakkim nolcak dedim esimde var yanimda kimse sende sagol demedi esim hele evet canim seninde hakkin buyuk sagol diyemedi
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.226
- 798
- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.088
- 43
Eşinizin değişmesini beklemişsiniz ama siz hiç değişmememişsiniz. Bana böyle davranmadığı halde işe giderken her sabah kahvaltı hazırlamıyorum eşime. Size hakaret ediyorlar çocuk gibi engelliyorlar siz özür diliyorsunuz. Değil terapi vahiy inse sizin eşinizden bir yol olmaz. Çocuğunuz yokken kaçın kurtarın kendinizi bu adam düzelmez.
- 18 Kasım 2014
- 4.473
- 5.678
- 358
Bela ben geldim demiş, başım gözüm üstüne deyip evlenmişsiniz. Birde üstüne kaymak olsun diye çocuk için uğraşıyorsunuz, ne güzel. Adam çarparım demek yerine çarpsa belki kendinize gelirsiniz, ne diyeyim ki....Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
- 3 Ağustos 2019
- 524
- 844
- 33
- 35
İşte bişy istemeyen herşeye tamam diyen gelinler hep bunu yaşıyor. İlla da onu isterim şu kadar bilezik isterim diye tuttuanlar da hep el üstünde.. adalet işte..Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
- 30 Aralık 2009
- 22.837
- 88.922
- 1.123
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.272
- 43
- 30
Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Ne bekliyordunuz ?
Allah kimseyi sürpriz yumurta olarak göndermiyor buna inanıyorum artık.
Küfür hakaret yiyip bunu sineye çekmişsiniz şimdi de devam edin.
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.767
- 548
Sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünerek hareket edin , insanların ne düşündüğü değil sizin huzurunuz önemli, eş ailesi resmen sizi tehtit etmiş gidersen getirmeyiz diye, bir seçim yapmalısınız ya katlanacaksınız bunlara yada eyvallah etmeyeceksiniz ha benim tercihim her zaman 2. Seçenek oldu , fevri ve dik bir insanım ve bu halimi pek sevmesem de çoğu kez kendimi ezdirmedim bu huyum sayesinde , siz sindikçe hepsi daha çok üstünüze gelir , bu arada korunun 2. Bebek gelmesin yoksa vay halinize..Ne kadar heveslerim var bir bilseniz hayallerim o kadar farkliydi ki bu evlilige dair hep şen şakrak bir koca hayirli bir evlat tek isteğim beni öyle sevsinki ailesine karşi öyle korusunki ne benim ailem ne onun ailesi bana bir şey derken iki kez düşünsün bu kiza bişe dicez ama oglumuz ya da damadimiz kiyameti koparir demeyelim diye sinirlarini bilsin isterdim o derece sevsin isterdim ama olmadi insan bazen kendi kaderini kendi yaziyor bile bile gittim bu kadere düzelir düzelir diye diye sen sansliymisin canim benimki asla geri adim atmaz babasids dedi gidersen getirmem dedi esimde ayni onlarda gurur oyle bi hal almiski inat ve gurur sevgiden merhametten huzurdan daha onemli belki o ailenin icinde yetismeseydi daha farkli karakterde olcakti benim cocugumda yetissin istemiyorum oyle bi cocuk olsun istemiyorum ama bosanmakta bir o kadar zor dusuncesi bile beni yipratiyor insanlarin acimasi soru sorup durmasi ya diyorum bundan kacarken daha kotusune denk gelirsem bir suru dusunce pesimi birakmiyor
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 28 Aralık 2019
- 1.218
- 3.893
- 133
- 44
Bosan demek haddime degil. Ama bence aşk ve sevgi nedir? Hayati paylasmak nedir? Saygı nedir? Insani insan yapan ve iliskide olmazsa olmaz degerler nedir bunlari arastirin, okuyun, dusunun ve bu bilgiler ışığında kendinize neyi layik goruyorsaniz ona gore karar verin.Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.