• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemin yanında çarparım dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eyllgvn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
285
275
18
25
Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim

Umarım gerçek değildir, böyle hayatlar olduğunu düşününce cidden midem bulanıyor. Bir de 22 yaşındasın, üniversite çağı. Arkadaşlarınla gezip eğleniyor olman gereken yaştasın...

Gordum canim her seyi gordum ama dedigin gibi kendimi kandirip evlendim ve asla degismedi asla en kucuk ornek babasi benim 2 kere engelledi 2 keredir ben aradim konustum ozur diledim engeli zorla kaldirttim sana yemin ederim 2.5 yildir surecimizde bir kere aramaz ben her kandilde bayramda seyranda ararim aynisini ben yapsam sen babami aramiyorsun bende bundan sonra babani aramam der ama desemki ona bak baban beni hic aramiyor senin babanda beni aramiyor der hemen karsilik verir demez ki hayatim haklisin bak sen ne caba sarf ettin babaminda biraz caba sarf etmesi gerekiyor demez
Eee hala kendinizi kandırıp bebek yapmaya çalışıyorsunuz inatla. O basiretin düğümü çözülmedi hala?

Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Olması gerekeni ne siz yapıyorsunuz ne anneniz ne babanız, böyle olunca da eşiniz olmaması gerekenleri rahatça yapıyor
Eşiniz “çarparım sana” diye annenizin yanında bile söyleyebiliyor, yakında yapar da
Eşiniz çarparım sana dediğinde anneniz sen çarpasın diye doğurmadım ben onu edepsiz deyip ağzının ortasına bir tane çarpıp babanıza durumu anlatacaktı ve koyacaktınız kapının önüne o hıyarı
Siz izin vermişsiniz tüm yapılanlara
Ben anlayamıyorum ya ana baba hayatta sakat değilsiniz hasta değilsiniz bir karnınızı doyuramayacak mısınız da hala bu muameleye müsade ediyorsunuz
İki gündür küsmüşsünüz herifin çok da umurunda, kafası rahat etmiştir iki gündür sesinizi duymayınca, aman kahvaltı hazırlamayı eksik etmeyin sonra boşar filan
Ben üzülemiyorum sizin gibilere
Sizi aşağılayan küfür eden dövme lafları eden zerre değer vermeyen bir adamın koynuna nasıl girebiliyorsunuz

Sorun bende değil eşimde bu konuyu açtıktan sonra zaten kafamda tamamen oturdu bazı şeyler artık düşünmüyorum Allah vermiyorsa varmış demek ki bir sebebi aileme gelince de ailemle de konuştum arkamdalar anlattım her şeyi bilmedikleri şeyleri kahvaltı konusuna gelince de ilerde bir şey olduğunda bak kahvaltı hazırlamadı diye başıma kalkmaması için hazırlamıştım yani suçlu ben olmayayım diye
Tabi canım..adam da zaten "Allah için karım bir gün kahvaltısız beni işe yollamadı..Allah razı olsun ondan, boşanıyoruz ama kız haklı..çok çekti benden " diyecek bir adam🤥

Neden ve neye göre değişecek ki? Yanlış kocanızda değil sizde aslında en başta böyle bir öküzü değişir diye koca yapmak neden ki kocanız zaten hep böyleymiş kabul etmemek bu hayatı kurmamak ve bence devam da ettirmemek lazım. Yanlış yapmışsınız onunla evlenerek ama dönün bu yanlıştan derim.

Kutup ayısından çocuk yapmak için uğraşma çocuk neden şahit olsun birde onun günahına girme..

Psikolojimde alt ust oldu ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kac kez s.. git dedi bana kavga edince valizimi hazirladigimda bile bir kez olsun nereye gidemezsin ben seni cok seviyorum demedi ama ben hep kaldim insan her seye uzuluyor evindeki igne iplige varasiya kadar uzuluyor ne hayallerle aldim nasil dagitiyim bu yuvayi diye uzuluyor
ortada yuva yok desem gene de dağıtmaz mısınız? :işsiz:

En baştan beri verdiğin tavizleri faizleri ile birlikte geri alıyorsun ve afedersin ama o öküz düzelir belki zihniyetiyle de çocuk yapmaya kalkıyorsun. Kendine acımıyorsun anladık da, bebeğe yazık!

Senin nasıl geçti canım süreç zaten daha 23 yaşındayım ama içim 60 oldu
Miss gibi 23 yaşındasın varya insanlar bu yaşta daha öğrenci oluyor veya mezun ...bir gün bu yine bana şiddet uyguladı ama benim ne canım yanıyor ne kalbim acıyor adeta taş kesilmis gibiyim sanki bedenime işkence ediliyor ruhumda duygusuzca kenarda bunları izliyor aynen böyle hissediyordum ..neyse işte Allah yardım etti bu bana bilet aldı ben çocuğumla birlikte annemin yanına gidecektim ..bavulama koyabildigim bütün kitaplarımı doldurdum tek kıyafet almadım bir tek çocuğuma bir kaç parça şey koydum ...memlekete geldim aynı gün avukata gittim ve o günden sonra telefonla asla onunla birebir konuşmadım 25 gün sonra mesajla bosanacagimi söyledim sonrasında yalvarmalar vs ama hiç birine asla asla ne cevap verdim ne başka şey kapılara geldi asla yüzümü göremedi eve çocuğu görmeye geldi ben komşuda gizlendim vs ...sonra bundan önce delilleri toplamistim tabi herşeyi planlı yaptım ..buna dedim ki ya beni güzelce bosarsin yada elimdeki delillerle memurluk hayatın biter ama detaya girmedim delilleri düşünüp dursun çatlasın diye...paşa paşa boşandı ta o zamanın parasıyla avukata korkusundan 10 bin vermiş ben avukat tutmadım bile onun avukatindan yararlandım gittim konuştum avukatıyla anlaşmayı imzaladık sonra işlerimizi hızlıca halletti adliyeden çıkınca gökyüzüne baktım şöyle etrafımda döndüm ohh bee özgürüm dedim hiç bu kadar özgür olmamıştım bana hayat enerjisi geldi omuzlarımda ki yük gitti hayallerim koşa koşa tekrar bana geldi ..dedim bir daha asla özgürlüğumu kisitlayacak bir şeye imza atmam kısa süre sonra tekrar evlendim ama bu kişi harika biri ozgurlugume özgürlük katan biri bana saygı duyan beni ve çocuğumu yürekten sahiplenen biri ama şu kafadaydim olmazsa bosanirim bir kere yaptım zaten bir daha neden olmasın ama çok şükür bu sefer oldu :)

Bak bosanana kadar zor oluyor çevre boşanma vs affet diyor bunlara direnmen için bir taktik vereyim bu hakaret ederken ses kaydı al veya doverken . Boşanma aşamasında her sabah bunları dinle ve kendine deki ben böyle bir hayat istemiyorum ..boşanma diye çok ısrar eden olursa ses kaydını dinlet ve başından defolup gitsin yani bunlar benim taktiklerim di ;)

Genelde yorum okumak için giriyorum ama bu konuyu görünce dayanamadım.Bana ailemin yanında öyle deseydi,sana bir ben çarparım bir de yer çarpar derdim.Ailenize bile saygısı yok çocuğuna mı olacak?Eşiniz başlı başına adli vaka en kısa zamanda iş bulup bu adamdan boşanın.anlaşmalı değil hakkınızı alıp boşanın,altınlar sizin hakkınız.yıllar sürecek olsa da hakkınızı arayayın.Lütfen kurban psikolojisinden çıkın bir psikologa danışın mutlaka

Eşler nedense ailelerin yanında bir garipleşiyor fakat bu evlilik için tüp bebek sürecinizi erteleyin. Öncelikle iyi bir aile danışmanından destek alın. Belki evliliğiniz de, eşiniz de biraz olgunlaşır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back