- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
-
- Konu Sahibi fatoceren8888
düzelmedi mi yani? Tek problem bu muydu? Özel değilse biraz bahsedebilir misniz?Benzeri bende vardı.
Boşadım.
ya arkadaşlar şöyle ki ben hata yaptığımda hatamı kabul edip alttan almayı bilen bir insanım. Fakat o keçi inadını da geçtim o kadar inanmış ki haklılığına nuh diyor peygamber demiyor. Arkadaşım konuşmayı denedi ona da demiş ki beni bırakıp annesine gitti. İyi de onlar bana gelecekken nasıl gelmeyin kocam istemiyor diyebilirdim. Ölürüm daha iyi! Ben çıktım gittim tabiki.Sürpriz ben geldim ayağına.Prim vermeyin şu öküzlere yahu.
Buraya konu açana kadar ağzının payını vermeliydin.
Arkadaşların dediği gibi söylemediğin bir şeyler varsa bilemem.
Ohoo sen ipleri vermişsin bundan sonra düzelme bekleme o adamdan.arkadaşlar çok ilginç bir şekilde inanın ki hiç bir şey geçmedi... Sadece kardeşimi sevmiyor muhabbeti boş diye onunla da mümkün olduğu kadar az gidiş geliş yapıyoruz. Dediğim gibi işte bebek oldu diye bu ara sık gittik.Ama onu da zorla götürmüyorum zaten gelme ben giderim diyorum hayır ben de gelicem olmaz öyle diyor.Annemlere gelince de yanların da o kadar rahat ki kendi aile sigara bile içtiğini bilmiyor ama benim ailemin yanında tam tersi çok rahat. Acaba ailesi uzak mı diye böyle yapıyor diyorum ama kendi ailesini de çok arayıp sormuyor.Ben demeden bilet alıp gitmiyoruz mesela onlara bile. Kendi arkadaşlarıyla hep görüşcez bizimkiler hiç arayıp sormıycak sürekli özgür takılcaz kimse bizden geliş gidiş beklemiycek istiyor. Çok yoruldum çokk! Rest çeksem sonucuna katlanacak gücüm var mı bilmiyorum. Ama Bana Senin artık soyadın değişti ailene hayır demelisin dediğinde film koptu! Hiç tepki vermedim artık çünkü kendisinin %100 haklı olduğuna inanıyor. Böyle bir insanla tartışmak da çok zor. Anlatacak kimsem de yok o yüzden burda paylaştım.
hayır tabiki ailem mi eşim mi diye sormuyorum kendime. Arada kaldım dediğim ne eşime henüz bir rest çekebildim ne de aileme bu durumu söyleyebiliyorum. yani onlara hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum. İkili oynamak beni bitirmek üzere.Arada kaldın?
Anacım neyle neyin arasında kalıyon, hadi bi tarafta ailen var diyelim, ailenle neyin arasında kalıyon yani, ben diğer tarafta bi kalastan başka bişey görmüyorum, yanlışlıkla düşmüş o da yere herhalde.
Yoksam.. sen.. kalası mı diyon?
Ya bi gidin allasen. Kime dur demeliyim demen bile ailene saygısılık değil de ne yani?