eşim aileme göndermiyor:(

eşin çok bencil biri...
tabiki aileni özleyeceksin gideceksin faka 1.5 saatlik mesafe için 1 hafta kalman gözlerine batar...
ben senin yerinde olsam her hafta giderim 1 gün kalırım...

nekadar özledim anlamıyor haftalardır görmedim yüzlerini 1 haftalığına götür beni diyorum kesinlikle izin vermiyor mmaşı alınca beraber gider geliriz bir gün kalırız diyor...ama ben 1 günlüğüne doyamıyorum ki...1hafta kalınca anca kendime geliyorum...daha önce 2 kere gitim 1 haftalığına ...cumartesi gidioduk beraber pazar o dönüodu bidaki cumartesi almaya geliyordu...bende ailemin yanında kafa dinliyordum hasret gideriyodum kardeşimle uyuyordum:KK50: ama nolduysa şimdi asla diyor bugün çok kötü kavga ettik...ölümlü dünyada sen beni ailemden ayrı koyamassın dedim nasıl bağrıyor yaa.görücem yeni evlendi bizim gibi ama hergün burda birgün görmeseler ağlıyorlar arayıp hemen gel diyorlar o olmadan boğazların geçmioyor yedikleri ama ben gidip kalınca batıyor hepsine beim canım yomu yaa...halbuki ben onun alesiyle yaşıyorum hergün bıktım onları görmekten bu kargaşa evden kaçıp uzaklaşmak istiyorum 1 haftalığına kafa dinlemek istiyorm ..eşim beni anlamaz aile özemi nedir bilmiyor çünkü hergün işten gelince biricik anası babası yanında ...özleyen insanı nerden anlıcak:KK5:..şuan ondan çok soğudum görmek istemiorum onu akşam eve gelince kesin yine kavga çıkar.ben onu nasıl ikna edeyim kızlar diğer gitmelerimde sinir krizi geçirmiştim orda kalmak zorunda bıraktı beni 2.sinde de pek düzelmemştim ve doktora kontorlüm vardı ondan bişey diyemedi ama bu sefer düzeldiğimi düşünüo heralde halbuki daha kötüyüm ...bana akıl verin güzellikle mi yoksa kavgayla mı halledlir..ben güzellikten yanayım ama anlamıyorki güzellikten..biraz duygu sömürüsü yapsam işe yararmı.......halbuki tamam karıcığım sende bunaldın zaten beraber oturuyoruz git kafanı dinle ben alırım seni dese....anamı babamı görsem..yine eskisi gibi sobanın yanında küçük kardeşimle uyusam:KK14::KK14::KK14:

perşembenin gelişi...............

bence asıl sorunun eşinin ailesiyle yaşamak yoksa kendine ait evin olsa 1 hafta ailenin evide olsa kalamazsın evini özlersin kaçış gibi görüyorsun orasını .

eşin fazla olmaya başladı , güzellikten anlıyacak bir tip değil gibi sürekli beynini yiyerek yola gelen erkek tiplerine benziyor , ye dur beynini bıktırana kadarr bu knuda taviz verme

bekarmısın...
bekarken bende böyle derdim de..
napıcaksın her defasında kapıyı çekip ben anneme gidiyorum 1 hafta sonra dönerim mi diceksin...
olmuyor canım öyle
eşin razı olmadıkça bişey yapamıyorsun yapsanda yaptığından da gezdiğinden de bişey anlamıyorsun

Ben evliyim
Bende izin almayı doğru bulmuyorum, ben anneme gidiyorum haberin olsun derim örneğin
Gidebilir miyim demem

Hadi diyelim gittim ve senin dediğin gibi gezdiğimden birşey anlamadım sayesinde
Bende ona aynısını yaparım ailesi veya arkadaşları ile buluştuğunda

bekarmısın...
napıcaksın her defasında kapıyı çekip ben anneme gidiyorum 1 hafta sonra dönerim mi diceksin...
olmuyor canım öyle
eşin razı olmadıkça bişey yapamıyorsun yapsanda yaptığından da gezdiğinden de bişey anlamıyorsun

bende evliyim ve aileme giderken asla izin almam beyfendinin ailesi yakında hergün istediği zaman görücek bana da lütfedip izin vericek olmaz öyle paşalık , haber vermek yeterli bana göre

çok bunaldım canım eski günlerimizi özledm ailemle ...kavuşmassam görmessem çatlayacak gibiyim
1 hafta kalıcak olmama kızıyor

anlayabiliyorum ama sende bitiyor iş :) ßi süre üsteleme yani oluruna bırak tamam 1 2 gün kal dayanamıyorum seni özlüyorum de eşine... idare et.... öyle sinir krizleri yok özledim ağlamaları yapma adama. çok özlersen netten görüntülü görüşün yada telefondan görüşün. :) belki bu şeklde zamanla oda birşeyleri anlar ve sen istemeden git kal der. ailene görme dese anlarım ama uzun süreli kalmana kızıyormuş

canım Allah yardımcın olsun
1,5 saatlik mesafe de 1 hafta bana da çok geldi ama senin haklı olduğun yanlar çok tabi
hiç bakma sen eşine hayırlısıyla inş. beklediğin işler olursa işe başla biran önce
ve çık evine.. en önemlisi sakın çocuk yapayım deme ayrı eve çıkıp düzenini oturtmadan...

bende aileme gıderken ızın almam. onlar benım ailem çunku
yalnız 1,5 saatcık varken aranızda bu ozlem nıye. her hafta gıdın. bır gun kalın yada kalmayın madem ama gıdın. 1,5 saatten bişey olmaz. boşuna hasret çektırmeyın ınsnalara

bekarmısın...
olmuyor canım öyle

Peki eşin neden sen razı olmadığın halde sana ne eziyetler yaşatıyor sırf bencil olduğu için...

bekarmısın...
olmuyor canım öyle

Şuan benim çok mantıklı olan arkadaşım da böyle düşünüyor, sen kapıyı çekip çıkamıyorsun ama o sana istediğini yapabiliyor bunu hiç düşündün mü peki? Senin hayatını mahvetmeye, yaptığından gezdiğinden de bir şey anlamamana sebep bu adam, peki onun bunu yapmaya ne hakkı var?

Yoksa cevap; eeee, o erkek mi?:KK14:

allahıııımmmm ne insanlar var yaaa....
valla duygu sömürüsünü bilemem ama güzellikle konuşmak ve sakinliğini korumak çözüm olabilir...
bu kadar kendini ezdirmeseydin keşke en baştan...

kızlar ben hiç iyi değilim dün akşam yemeğini yedik hiç konuşmadım eşimle tek laf etmedim gittim yatağa yattım o da bitanecik ailesiyle tv seyretti arada msj atıo yanıma gel yv izleyelim yapma böle falan yazıyo hiç cevap yazmadım..sonra yanıma geldi yattı..noluyo falan dedi gözlerim kapalı hiç bakmıyorum ona okadar kızgınım ki ağladım...tamam gitcez dedi bir gün kalıp gelcez dedi niye ağlıyorsun ki dedi ..bende ayda bir kere görp bir gece kalcaksak hiç gitmeyelim istemiyorum dedim ben 1 hafta kalmak istiyorum yoruldum artık biraz kafa dinlemem lazım dedim çok özledim ayrıca dedim..sen her an her saniye görüyorsun ben resimlerle yetiniyorum hep senin ailen hep senin akrabaların yoruldum artık benimde bir ailem var dedim...yinede tamam demedi sarılmaya kalkıştı git yanımdan uzak dur benden dedim kalktı gitti ...uyumuşum gece gelmiş yanıma sabahk kahvaltı verdim yüzüne bile bakmadan geri yattım..giderken ben gidiyom bbişe diyonmu dedi hiç sesetmedim uyuyo gibi yaptım ..şimdi ne o beni arıyor ne ben onu...aramasını beklemiyorum soğudum...beni ailemden ayrı koyduğu için ....buz gibi oldum ona karşı....kendisi hergece görüyor keyif içinde ben neler çekiorum görmüyor temizlik hastası kaynanamı memnun etcem diye hayatım kalmamış benim ama anlayan yok..bunların temizliği yemekleri ütüleri akraba ziyaretleri bıktım artık benimde duygularım var 1 gece ne demek yaa ....dün evi vileda yaptım güzel bir temzilik yaptım..bugün yine ellerinden öper der gibi viledayı ayarlamış suyunu koymuş salonun ortasında duruyor vileda..hani yap diyor bana....ben daha dün vileda yaptım dedim böle hergün yaparsın sana laminant dayanmaz kabarmaya başlar yakında dedim....bunları yaşamak da insanı çok yoruyor ama anlayan kim....anasıyla beni evde oturtmaktan başka bişey bildiği yok..aklıma çok kötü şeyler gelio allahım

Çoğunun dediği gibi mesele anneyi görmek, orda kalmak değilde kaynanadan kurtulup 1 hafta kafa dinlemek belliki. Benimde eşim kendisi evde olunca benim annemde kalmamı istemez bende kalmam ztn..yakın tabi isteyince gidip görüyorum.tabi ben evimde sadece eşimle yaşadığım için rahatım, kapımı habersiz tıklayan olmaz. Senin gibi olsam bende kaçmak isterdim.
daha önceki konularını bilmiyorum da annene gitme gitmeme sorunu değilde kv.ile olan sorunu çözmeye çalışsan ..neden sürekli onu memnun etmeye çalışıyosun, neden her dedğini yapıyosun mesela son yazdığın vileda ortadaysa bırak dokunma yapsın çok istiyosa olmazmı öyle? ne hali varsa görsün evinde hizmetçimisin sen canım. Valla bende arada kaynanaya gidiyorum yorgun oluyorum, elimi bile sürmüyorum bişeye napim millete yaranıcam diye neden kendimi heba edim ki..

kızlar ben hiç iyi değilim dün akşam yemeğini yedik hiç konuşmadım eşimle tek laf etmedim gittim yatağa yattım o da bitanecik ailesiyle tv seyretti arada msj atıo yanıma gel yv izleyelim yapma böle falan yazıyo hiç cevap yazmadım..sonra yanıma geldi yattı..noluyo falan dedi gözlerim kapalı hiç bakmıyorum ona okadar kızgınım ki ağladım...tamam gitcez dedi bir gün kalıp gelcez dedi niye ağlıyorsun ki dedi ..bende ayda bir kere görp bir gece kalcaksak hiç gitmeyelim istemiyorum dedim ben 1 hafta kalmak istiyorum yoruldum artık biraz kafa dinlemem lazım dedim çok özledim ayrıca dedim..sen her an her saniye görüyorsun ben resimlerle yetiniyorum hep senin ailen hep senin akrabaların yoruldum artık benimde bir ailem var dedim...yinede tamam demedi sarılmaya kalkıştı git yanımdan uzak dur benden dedim kalktı gitti ...uyumuşum gece gelmiş yanıma sabahk kahvaltı verdim yüzüne bile bakmadan geri yattım..giderken ben gidiyom bbişe diyonmu dedi hiç sesetmedim uyuyo gibi yaptım ..şimdi ne o beni arıyor ne ben onu...aramasını beklemiyorum soğudum...beni ailemden ayrı koyduğu için ....buz gibi oldum ona karşı....kendisi hergece görüyor keyif içinde ben neler çekiorum görmüyor temizlik hastası kaynanamı memnun etcem diye hayatım kalmamış benim ama anlayan yok..bunların temizliği yemekleri ütüleri akraba ziyaretleri bıktım artık benimde duygularım var 1 gece ne demek yaa ....dün evi vileda yaptım güzel bir temzilik yaptım..bugün yine ellerinden öper der gibi viledayı ayarlamış suyunu koymuş salonun ortasında duruyor vileda..hani yap diyor bana....ben daha dün vileda yaptım dedim böle hergün yaparsın sana laminant dayanmaz kabarmaya başlar yakında dedim....bunları yaşamak da insanı çok yoruyor ama anlayan kim....anasıyla beni evde oturtmaktan başka bişey bildiği yok..aklıma çok kötü şeyler gelio allahım

Hala mı inat ediyor? Böyle yapma yazmış yani demek istiyor ki düzen bu hiçte bozmma sende bunu kabul et. Bunca trip atmışsın hala bişey yokmuş gibi bişey istiyormusun diyor. Hayır olabilir ayrı eve çıkamıyorsundur bari karına kafa dinlemesi için izin ver ne olmuş? O da yok. Vileda hazırlamayı bilen kaynana yeri bi silemeyecek mi? Kocanın tek derdi annesini memnun etmek seni gram düşündüğü yok. Anası sırf iş yapmasın diye karısının bir isteğini yapmıyor. Çok sinir bir karakteri var.

Birşeyi merak ettim evlenmeden önce nasıldı eşiniz?

Hala mı inat ediyor? Böyle yapma yazmış yani demek istiyor ki düzen bu hiçte bozmma sende bunu kabul et. Bunca trip atmışsın hala bişey yokmuş gibi bişey istiyormusun diyor. Hayır olabilir ayrı eve çıkamıyorsundur bari karına kafa dinlemesi için izin ver ne olmuş? O da yok. Vileda hazırlamayı bilen kaynana yeri bi silemeyecek mi? Kocanın tek derdi annesini memnun etmek seni gram düşündüğü yok. Anası sırf iş yapmasın diye karısının bir isteğini yapmıyor. Çok sinir bir karakteri var.

Birşeyi merak ettim evlenmeden önce nasıldı eşiniz?

evet hala inat ediyor dünden beri ölü gibiyim sırf uyuyorum o da hiç birini görmek istemediğimden
ayrı eve çıkaıyor bari kafa dinlemem için fırsat ver be adam o da yok çekip gitsem olmayacak ailem de üzülecek ....
evlenmeden önce çok üstüme titrerdi ayrılcaz die falan ödü koardı şimdi rahatladı evlenince beni oyuncak gibi kullanıyor inanamıyorm ben onu bukadar vicdansız bilmezdim:KK50:
ben sensiz yatamam diyor anlıyorum ama zaten istemediğim bir evde yaşıyorum biraz da beni düşünse

Son düzenleme:
Sende haklisin, hizmetçi gibi davranıyorlar.
bari aileni özlediğinden değil, dinlemeye gitmek istediğini soyleki
yorulduğunu anlasın

Sende haklisin, hizmetçi gibi davranıyorlar.
bari aileni özlediğinden değil, dinlemeye gitmek istediğini soyleki
yorulduğunu anlasın
aslında birde öyle diyeyim
hiç yoruuldum kafa dinlemek istiyorum demedim özledim dedim hep
hep senin ailen hep senin akrabalaın diyorm bişey demiyor
anca size yemek yap hizmet et dedim sen de yiyon dedi:KK53:
bende daha yemem dedim:KK50:

X