• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Artık evlenmişsin ya evlenmişsin ne demek babam gidemezsin diyor?
Kusura bakma ama ben bu kadar ailesine düşkün olupta evlenen insanları anlayamıyorum ya.
Madem ailene bu kadar bağlısın,kendi kurduğun ailenden bile önce geliyor,o zaman evlenmeyin kardeşim.
Eşin haklı.
Neden kayınpederine minnet etmek istesin ki elinde mesleği varken?
Eşinin başka bir ile tayini çıksa o zamanda böyle mi yapacaktın?
Güney doğuda yaşayamam kafa olarak gerçekten geride kalmiş insanlar hâla gelin pantolon giymeli mi giymemeli mi cart curt konularını konuşan cinsten yani evlenirken eşimin ailesini nişanda tanıdım eşim asla ailesinin böyle olduğunu bana söylemedi en büyük hatam da bu oldu nişanlandiktan sonra eşime ailesiyle uyusamadigimi defalarca belirttim bana cevabı senin benim ailemle hiç bir ilgin olmayacak senin için önemli olan benim ben seninle ayni gorusteyim önemli olan bu dedi tatmin oldum ve evlendim simdi yakinda oturmak gözümü korkutuyor.

bu arada eger es ailesine yakin olmayan baska bir sehire gitmek isteseydi yorumum tamamen farkli olurdu, baba para baskisiyla cok bunaltmis ozgur olmak icin kaciyor derdim, ama yine de hamile bir kadini 6 ay icinde bunun icin bunaltmak dogru degil
Babam güneydoğuya götürmezse ucakla gidebilecegimiz bir şehire giderse yine destek veririm diyor eş ailesi çok sorunlu babam benim için de korkuyor aslinda eşim hariç 10 kardesi var hepsi birbirinden beter bugün yiyelim yarın Allaha emanet diyolar orda maddi manevi sıkıntıya girersiniz diyor eşimin ailesinin maaşına el koymasindan da çekiniyor

Peki ya para nasılsa babasi ölünce eşime kalacak diye fikri varsa?
Allah aşkına babanızın ne zaman öleceği ,kimin ne zaman öleceği belli mi. Eşiniz böyle küçük hesaplarin peşinde olsa genç yaşında ev taksiti ödemek yerine evi aldırır otururdu. Gençliğinde borç ödedikten sonra 50 yaşlarinda gelecek mal varlığını ne yapsın.

Ayrıca madem eşiniz size kalacak para için evlendi bosanin. Bunu düşünmek bile yeterli bence boşanmaya

Bir de bu kadar zeeenginseniz eşiniz neden memurluk yapıyor.Memurun aldığı 3 kuruş para.Daha farklı işler Yapabilir siniz değil mi?
Ailem eşime apart açmayı vs. Teklif etti eşim memuriyet garantidir yıllarca okudum emek verdim ikisini aynı anda yönetirim diyor haftada 3 gün basinda duracaksa ailemde risk alamaz değil mi? Ayrıca ailemin hibe edeceği parayı dahi kabul etmeyen adama gel babamin isinde calis mi diycem mantık lütfen. Acaba diyorum eşim bu kızın hakkı daha fazla ya ailesi bir ev verip sonra bişey vermezse diye mi evi kabul etmiyor yani zaten daha fazla alacağımı bildiği için mi kafam çok karışık uuff

Güney doğuda yaşayamam kafa olarak gerçekten geride kalmiş insanlar hâla gelin pantolon giymeli mi giymemeli mi cart curt konularını konuşan cinsten yani evlenirken eşimin ailesini nişanda tanıdım eşim asla ailesinin böyle olduğunu bana söylemedi en büyük hatam da bu oldu nişanlandiktan sonra eşime ailesiyle uyusamadigimi defalarca belirttim bana cevabı senin benim ailemle hiç bir ilgin olmayacak senin için önemli olan benim ben seninle ayni gorusteyim önemli olan bu dedi tatmin oldum ve evlendim simdi yakinda oturmak gözümü korkutuyor.
Sanırsın bana Buckhingham Düşesi, havalara gel 😂😂😂
4 milyon tl ile çok zengin olduğunuzu mu düşünüyorsunuz acaba? Yada orta doğunun tam ortasında çok gelişmiş olduğunuzu mu?
Benim 7 göbek istanbullu arkadaşım güneydoğu anadoluya gelin gitti, şimdi de amerikada yaşıyor, o sizin kadar küçümsemedi eşinin ailesini. Rahatsız olduğunuz şeyler olsa bile , üslup önemli.

Ailem eşime apart açmayı vs. Teklif etti eşim memuriyet garantidir yıllarca okudum emek verdim ikisini aynı anda yönetirim diyor haftada 3 gün basinda duracaksa ailemde risk alamaz değil mi? Ayrıca ailemin hibe edeceği parayı dahi kabul etmeyen adama gel babamin isinde calis mi diycem mantık lütfen. Acaba diyorum eşim bu kızın hakkı daha fazla ya ailesi bir ev verip sonra bişey vermezse diye mi evi kabul etmiyor yani zaten daha fazla alacağımı bildiği için mi kafam çok karışık uuff
Vallahi kafanız bu kadar karışıksa boşanın bitsin.Sizde konuşulan ve düşünülen tek konu maddiyat başka bisey yok.Esiniz de demek ki bunları farketti ki kaçmak istiyor adam.

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?

aileniz eşinizi yönetmeye çalışmış o da her aklı başında insan gibi bundan rahatsız olduğu için gitmek istiyor.
madem babanızın dizi dibinden ayrılamıyorsunuz neden evlendiniz ?

Eşiniz akıllı adam ,bir tanidigimizin lokantaları vardı. Adam memuriyet işini bırakmadı ,akşamları uğradı lokantaya yıllarca bu şekilde idare etti. Pandemi işin ickne girince lokantalar bir bir kapandı..tek bir tane kaldı elinde. O garanti iş diye bırakmadığı memuriyet sayesinde gecindi uzun süre.

Sanırsın bana Buckhingham Düşesi, havalara gel 😂😂😂
4 milyon tl ile çok zengin olduğunuzu mu düşünüyorsunuz acaba? Yada orta doğunun tam ortasında çok gelişmiş olduğunuzu mu?
Benim 7 göbek istanbullu arkadaşım güneydoğu anadoluya gelin gitti, şimdi de amerikada yaşıyor, o sizin kadar küçümsemedi eşinin ailesini. Rahatsız olduğunuz şeyler olsa bile , üslup önemli.
7 göbek istanbullu olupda görmemişini yaşamamışını çok gördüm 3 4 milyonla ben çok varlıklı olucam wooow fln dediysem lütfen alta etiket yaparak yorumunuzu yazın ama o küçümsediğiniz parayı atanmiş olsaydim emekli olana kadar kazanamazdim bu bir gerçek memur bir eş bir ev iki araba biraz bankada parayla makul bir hayat yaşayabilirim değil mi? Eş ailesini küçük görmek diyorsunuz 11 çocuk sahibi bir kp. Ve kendi oğlu için babama bu benim sana sadakamdır ev al oğluma araba al seninle yaşasın demiş biri ben mi küçümsüyorum yoksa eş ailesi zaten kendini küçük düşürüyor mu? Seçim sizin tekrardan

Bu arada güneydoğu yu da bayağı gömdunüz maşallah.it sürüsü diyen mi dersiniz.Asiret diyen mi dersiniz.Pantolon bile giydirmezler diyen mi.Cok merak ediyorum babanız sizin tabirinizle böyle bir ailenin çocuğu ile sizi nasıl evlendirdi?Böyle bir aile de sizi nasıl gelin olarak kabul etti?Evlenince görüp tanıdiniz birbirinizi galiba.Hangi devirde yaşıyoruz.

ailemle hicbir alakan olmayacak diyip de ailesinin yakinina tasindirmaya calismasi da ne bileyim... bence biraz daha konusun belki gitmemeye ikna olur. anlattiginiz kadariyla ailesi basinizi agritir gibi duruyor.

Bu arada güneydoğu yu da bayağı gömdunüz maşallah.it sürüsü diyen mi dersiniz.Asiret diyen mi dersiniz.Pantolon bile giydirmezler diyen mi.Cok merak ediyorum babanız sizin tabirinizle böyle bir ailenin çocuğu ile sizi nasıl evlendirdi?Böyle bir aile de sizi nasıl gelin olarak kabul etti?Evlenince görüp tanıdiniz birbirinizi galiba.Hangi devirde yaşıyoruz.

babası kendine köle bulduğunu düşünmüş. parayı yığarım lafımdan çıkmaz demiş bence.

Ben olsam gitmezdim … 10 kardeş ailesine ne diyecek gelmeyin biz mesafeli mi olacağız diyecek. 6 ay da özellikle hamile kaldıktan sonra karar vermesi kurnazlık gibi geldi bana.
Ben evlendikten sonra aileme hep uzak mesafede yaşadım.. yıllarca pişmanlığını yaşadım özellikle annemi kaybettikten sonra hep Özlem duyarak geçti hayatım. Kadınlar bu konuda daha hassas oluyor.

7 göbek istanbullu olupda görmemişini yaşamamışını çok gördüm 3 4 milyonla ben çok varlıklı olucam wooow fln dediysem lütfen alta etiket yaparak yorumunuzu yazın ama o küçümsediğiniz parayı atanmiş olsaydim emekli olana kadar kazanamazdim bu bir gerçek memur bir eş bir ev iki araba biraz bankada parayla makul bir hayat yaşayabilirim değil mi? Eş ailesini küçük görmek diyorsunuz 11 çocuk sahibi bir kp. Ve kendi oğlu için babama bu benim sana sadakamdır ev al oğluma araba al seninle yaşasın demiş biri ben mi küçümsüyorum yoksa eş ailesi zaten kendini küçük düşürüyor mu? Seçim sizin tekrardan
Parayla ilgili yorumlarınız bu minvalde maalesef. Adam sizinle paranız için mi birlikte diye düşünüyorsunuz. Sizin için büyük para demek ki bir insan bunun icin evlenebilir. Yok faturanız 600 lira gelmiş de kv laf etmiş de sizin için mühim değilmiş de yok bir kerede 1000 liralık alışveriş yaparmışsınız da.... bla bla bla. Sonradan görme muhabbetleri.
Doğu anadoludan (yaşadığınız şehirden) hiç çıkmadan, yaşamamış istanbulluyu nasıl gördünüz acaba? Yaşamaya, görmeye sizin köye mi gelmiş? 😂😂😂
Küçük dünyanızın büyük insanınız, eyvallah. ama sanırım eşinizin ufku sizinkinden daha geniş. Gariban ailesinden çıkıp okumuş, kendini kurtarmış, babanızın parasına da tamah etmiyor. Maalesef sizin planlar tutmamış. Şansınızı başka bir gariban çocuğuyla tekrar deneyin.

Tamam işte aynı şeyi diyoruz. Babası neden ev alsın ki bu durumda ? Hani pahalı olduğu için gidiyor ya paşa paşa baksın eşine de bebeğine de.
İnanırmısın gariban babam seni oralarda ezerler istanbula fln giderseniz yine destek veririm diyor ama güney doğuya madem gidiyor o zaman ailesi destek versin diyor kp. Asla oralı değil gel diyerek sorumluluk almiyor gelinin babasi veriyorsa orda kal diyor

İnanırmısın gariban babam seni oralarda ezerler istanbula fln giderseniz yine destek veririm diyor ama güney doğuya madem gidiyor o zaman ailesi destek versin diyor kp. Asla oralı değil gel diyerek sorumluluk almiyor gelinin babasi veriyorsa orda kal diyor
Niye size sürekli birileri para vermek zorunda. İki yetişkin insan kendi kendinize gecinemiyor musunuz?

Parayla ilgili yorumlarınız bu minvalde maalesef. Adam sizinle paranız için mi birlikte diye düşünüyorsunuz. Sizin için büyük para demek ki bir insan bunun icin evlenebilir. Yok faturanız 600 lira gelmiş de kv laf etmiş de sizin için mühim değilmiş de yok bir kerede 1000 liralık alışveriş yaparmışsınız da.... bla bla bla. Sonradan görme muhabbetleri.
Doğu anadoludan (yaşadığınız şehirden) hiç çıkmadan, yaşamamış istanbulluyu nasıl gördünüz acaba? Yaşamaya, görmeye sizin köye mi gelmiş? 😂😂😂
Küçük dünyanızın büyük insanınız, eyvallah. ama sanırım eşinizin ufku sizinkinden daha geniş. Gariban ailesinden çıkıp okumuş, kendini kurtarmış, babanızın parasına da tamah etmiyor. Maalesef sizin planlar tutmamış. Şansınızı başka bir gariban çocuğuyla tekrar deneyin.
Siz benim nereyi gezip gördüğümü nereden biliyorsunuz ben üniversiteyi dahi kendi memleketimde okumadim?? Eşimi gariban görmenize gülsem mi ağlasam mı💆

Siz benim nereyi gezip gördüğümü nereden biliyorsunuz ben üniversiteyi dahi kendi memleketimde okumadim?? Eşimi gariban görmenize gülsem mi ağlasam mı💆
E kendiniz dediniz ya ben babamın yanından hiç ayrılmadım diye 😅 hayal mi görüyorum ben 😅
Eşinize kendiniz diyorsunuz ailesi gariban diye. 11 kardeşmiş, kp sadaka diye size vermiş. Ne oluyor bu durumda, gariban çocuğu oluyor 😅

Back