Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Daha okulun bile bitmemiş, kafaya bak çocuksun daha ne diye evlendin ki acaba?

Olsun yine de babişko haklı

Ben eşimin ailesi ilede kendi ailem ilede iki üç saat uzak mesafedeym kafam rahat ama ilk evlenirken eşime çok dedm sizin memlekete gidelim diye. Çünkü bu şehirde kimsemiz yok ben aile olmayı seviyorm neyse eşim istemedi yıllar sonra benim tayin durumum oldu ve ailemin olduğu memleket oluyordu eşim kabul etmedi çok uzuldm kısmet dedm şimdi iki tarafa uzağız ama durumum sizin gibi olsa en başta ailemin orda yaşamis olsam ben gitmezdim zorunlu tayin olur elbet eşim nereye ben oraya ama onun dışında. Kabul etmem bunun için zaten bosanilmaz elbet seviyorsa kabul eder diye düşünüyorum ama ben babam icij degl kendim için kabul etmezdim helal olsun ama en başta eşinize kabul ettirmiş siniz ben ozendim size

6 aylık evliyim eşimi bir türlü ikna edemedim ev fiyatları artıyor her şey pahalılaşıyor artık bir yerde düzen kurmak istiyorum diyor sadece
Eşiniz tek maaşla, yeni doğan çocukla nasıl ev alacak gittiği yerden acaba? O da biraz gerçekçi olsun. Kendi ailesine yakın bir yere gitmek istiyorsa asla gitmeyin. İki ailenin de ortasını bulup yerleşin. Sizin bu bağımlılığınız da eşinizi yormuş olabilir.

Peki gittikten sonra alışmamız ne kadar sürer eşim kamu da memur onun iş arkadaşları vs. Olacak onun ailesine 50 dk mesafede oturacağiz istediği zaman ailesini görebilecek ben yalnız kalabilirmiyim?
Ailesi 50 dk mesafedeyse kesinlikle gitmeyin

Normal şartlarda siz artık evlisiniz,durum nereyi gerektiriyorsa oraya gidersiniz derdim.
Ama şöyle bir bakıyorum.Gitmenizi gerektiren mantıklı bir sebep bulamıyorum.Guneydoğu ile Doğu Anadolu arasinda ne kadar bir fiyat farkı olabilir ki. Hatta ben Güneydoğu daha pahalıdır diye düşünüyorum.Eşin muhtemelen kendi ailesine daha yakın olmak için böyle bir bahane öne sürüyor.Ailesine yakın olmak isteyebilir tabi,ama o zaman oradan biriyle evlenecekti.Evlemeden önce tamam deyip,6 ay sonra yan cizmeyecek.Resmen sizi kandırmış konumunda şu anda.

Siz evlenmişsiniz, artık aynı hane değilsiniz, anne babanız sizin hanesine karışamaz. Ne demek gidemezsiniz? Böyle bir haklari yok. Evli bir kadın veya erkek için öncelikli aile cekirdek ailesidir. Anne babası artık 2.derec3. Babanız boşuna dese boşanacak misiniz sırf kusmesin diye? Sizin ailenizin sizinle olan ilişkisinin üzgünüm ama ayarı kaçmış. Eşiniz evlenirken ok demis aynı şehre sonra fikir değişmesi hoş değil evet ama böyle yapışık, böyle bağımsız hareket edilemeyen bir aileden uzaklaşmak istemesi çok normal. Hamileliğin ustelik, siz babanızı değil babanızın hamile kızını düşünmesi lazım. Kadın veya erkek bir evlilikte eşlerin yeri çekirdek ailesinin yanıdır, anne baba değil.

Siz evlendiniz ailenizden babanizdan izin alamazsiniz babanizda parasi var diye amatlarina is kurup yanina almaya calismasi gorgusuzluk baska bisey degil bu konuda esin hakli sen bagimlisin belliki adam bundan sıkılmış ama sana soz verip 6 ayda vazgeciyorsa o sehirde yasamaktan adam seni resmen kandirmis oluyor evlenene kadar soz ver sonra sacma sapan bir bahaneyle tasinmak iste hemde kendi ailesine yakin. Kisaca siz aile olamamissiniz ve aile olmanin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz hemende cocuk yapin ya aman eksik kalmasin durun bi aile olsaydiniz once

baban da bulunduğun şehre gelebilir bu kadar dramatize edeceğine madem varlıklı ordan bir ev alsın kendine otursun.

Adam da madem ailesinin yanına dönecekti o zaman o da evlenmeseydi ?
Söz vermeseydi? Niye kadın şu an bu durumda haksız anlamıyorum.
Bebeğiniz olunca adamın neden böyle davrandığını belki anlarsınız.
Ailesinin yanına dönsün diye bişy demedim zaten. Ailelerden uzak durun dedim farkındaysanız ? İkisinin de ailesi..kadını da suçladığım falan yok.

Babam abim diyeceksen neden evlendin ?
Evlenince eşin ailen oluyor bir bakıma
Ortada böyle bir sorun varken daha hemen evlilik oturmamışken neden çocuk sahibi oldun ?
Ailen karışıyorsa eşin rahatsız oluyordur.
Onun ailesinin bulunduğu şehre giderseniz de bu sefer onlar karışacak belki de
Ortada bir şehirde anlaşın madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…