- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.874
- 598
- Konu Sahibi Aslim asli
-
Daha okulun bile bitmemiş, kafaya bak çocuksun daha ne diye evlendin ki acaba?Evet farkındayım babama da diyorum içkisi yok kumarı yok bana da iyi diyorum ne sebep gösterip gitmiycem dedim ama çok kırılıp küsüyor ben de dayanamıyorum üzülmesine ablamın yokluğuna alışamamışken benim de gitmem çok ağır geliyor vicdanım kaldırmıyor ooof
Olsun yine de babişko haklıBaba oradan gitmezlerse alıyor evi eş istemiyor. Eş diyor ki kendi paramız ailemin yakınında ev almaya yeter oralar ucuz. Hadi gidelim.
Arkadaş da diyor ki madem eşin tek derdi evlerin pahalı olması oralar ucuzsa oradan evi alın kendi paranızla kiraya verin şu an olduğunuz yerde kirada yaşamaya devam edin.
Olmaz kızın oğlumla evlenip benle yaşayacakgeldi irkek anası
Bende kızımı hiç bir yere yollamammmm ! Zor doğrudum ulan !!!
Beni şüpheye düşürdün şimdi
Sesli güldümNiye herkes ege sahillerine geliyor yaa... Otursun herkes kendi memleketinde
Ege sahilleri fikri benimde aklımdaydı. Ta ki en son kışın ısınamayan evleri görene kadarNiye herkes ege sahillerine geliyor yaa... Otursun herkes kendi memleketinde
Eşiniz tek maaşla, yeni doğan çocukla nasıl ev alacak gittiği yerden acaba? O da biraz gerçekçi olsun. Kendi ailesine yakın bir yere gitmek istiyorsa asla gitmeyin. İki ailenin de ortasını bulup yerleşin. Sizin bu bağımlılığınız da eşinizi yormuş olabilir.6 aylık evliyim eşimi bir türlü ikna edemedim ev fiyatları artıyor her şey pahalılaşıyor artık bir yerde düzen kurmak istiyorum diyor sadece
Tabi tabi Egede daha doğalgaz gelmeyen yerler var. Bence gelmeyin, üşürsünüzEge sahilleri fikri benimde aklımdaydı. Ta ki en son kışın ısınamayan evleri görene kadar
Ailesi 50 dk mesafedeyse kesinlikle gitmeyinPeki gittikten sonra alışmamız ne kadar sürer eşim kamu da memur onun iş arkadaşları vs. Olacak onun ailesine 50 dk mesafede oturacağiz istediği zaman ailesini görebilecek ben yalnız kalabilirmiyim?
Ben olsam onun kızını almam. Çünkü kızını alırkenBeni şüpheye düşürdün şimdi
Ailesinin yanına dönsün diye bişy demedim zaten. Ailelerden uzak durun dedim farkındaysanız ? İkisinin de ailesi..kadını da suçladığım falan yok.Adam da madem ailesinin yanına dönecekti o zaman o da evlenmeseydi ?
Söz vermeseydi? Niye kadın şu an bu durumda haksız anlamıyorum.
Bebeğiniz olunca adamın neden böyle davrandığını belki anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?