• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Hamileyim boşanmak çok mantıksız geliyor ilerde çocuğuma denemedim bile diyemem ama gerçekten eş ailesi ile de hayata bakış açılarımız çok farklı ben susacak bir karekter değilim onlar çok tutucu ilerde daha kötü olmasından da korkuyorum çıkmazdayım
Bosanin diyemem. Ama şik değil orası kesin

Çıkmazlar çıkmazlar ..
Bu arada eşim de doğulu. Ve onlar sürekli seni darlarlar emin ol buna. Her aile bir değilciler gelecek şimdi ama doğuda değişik bir kültür var. Gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla her konuda birlik olmak istiyorlar. Benim eşim şükür ki ailesiyle asla görüşmüyor :d

Üniversite mezunuyum kpss ye hazirlaniyorum özel sektörde hemşirelik vs yaptim
Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız hayatınızı memur eşinizin geliri + özel sektörde hemşirelik gelirinizin toplamı kadar yaşamaya endekslemeniz daha makul görünüyor.

Zira şu an babanız ve eşinizden sponsorunuz gibi bahsediyorsunuz.

var o potansiyel siz ve ailenizde, farkettim.
Şehir merkezinde aileme yakın olmak varken 7 kayın 3 görümceye neden yakın olayım çok zekisiniz ya buna da bir açıklama bulun üstelik bambaşka yaşamlar ve ilçe de bir ömür sürmek imkan varken bunu yaşamamak istemem de bence gayet normal

O zaman gidip kendi köyünden , yöresinden bi kadın alaydı. Of işte gelde sev erkekleri !!!
buradakiler yok gururlu vs demişler de yemezler. muhtemelen anası babası ne işin var karının memleketinde diye gazlıyorlar bunu. bu da oraya gitme derdinde. doğuda evler pahalı güneydoğu da ucuzmuş. neden güneydoğu da ailesi var. neden marmara iç anadolu karadeniz değil de güneydoğu. en tiksindiğim şey köylü kurnazlığı. yoksa ailelere yapışık olmasın kimse. ama burda kurnazlık var gururlunolmak vs değil

Şehir merkezinde aileme yakın olmak varken 7 kayın 3 görümceye neden yakın olayım çok zekisiniz ya buna da bir açıklama bulun üstelik bambaşka yaşamlar ve ilçe de bir ömür sürmek imkan varken bunu yaşamamak istemem de bence gayet normal
pöf sanki bana sordu 7 kayin 3 bacili adamla evlenirken, banane.

Bu arada eşim de doğulu. Ve onlar sürekli seni darlarlar emin ol buna. Her aile bir değilciler gelecek şimdi ama doğuda değişik bir kültür var. Gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla her konuda birlik olmak istiyorlar. Benim eşim şükür ki ailesiyle asla görüşmüyor :d
Eşimin babası biz nişanlıyken babama bu oğlum sana sadakamdır dedi ne bağlılığı ödleri kopuyor eşim gidecek de ona da maldan hisse çıkacak diye eşimin ailesine benzememesi en garipsedigim şey

Kpss ye çalışıp atanirsan hem kendi ailene hem onun ailesine aynı uzaklıkta bi şehre tayin iste sende..eşinin yaptığı söz verip caymasi köprüyü geçene kadar herseye hehe demek gibi olmuş çok bencilce düşünüyor belki kv arayıp kocanı dolduruyor gelin buraya taşının iç guveysi gibi gittin oralara felan diye bilemedim şimdi sende baskı yap gitmiycem diye..

buradakiler yok gururlu vs demişler de yemezler. muhtemelen anası babası ne işin var karının memleketinde diye gazlıyorlar bunu. bu da oraya gitme derdinde. doğuda evler pahalı güneydoğu da ucuzmuş. neden güneydoğu da ailesi var. neden marmara iç anadolu karadeniz değil de güneydoğu. en tiksindiğim şey köylü kurnazlığı. yoksa ailelere yapışık olmasın kimse. ama burda kurnazlık var gururlunolmak vs değil
Eş ailesi gitmemizi istemiyolar eşime mal vermemek için acaba eşim hırs mı yaptı onlara karşı illa gideyim de hakkimi versinler diye

1. Eşin sözünü 6 ay tutabilmişken şimdi onun 50dk mesafede olacağız gelip gitme konusu sıkıntı olmayacak sözüne nasıl güveneceksiniz?
2. Babanız neden sizin kredi çekmenizi istiyor bir miktar o zaman faiz yüküne de girerek daha çok kısmak zorunda olmayacak mısınız burada bir mantıksızlık yok mu?
3. Tek seferde bin lira alışverişi memur maaşı ile nasıl yapıyorsunuz kendiniz çalışmaz iken onu da anlamadım?
Bence eşinizle bu söz meselesini konuşun ben en çok bu kısma takılırdım.

Ayrica esinizin oyle bir söz verdiğine inanmıyorum, ya da nasıl mecbur biraktiysaniz ailecek. Yazik ilk defa bir erkeğe acidim..

Eşimin babası biz nişanlıyken babama bu oğlum sana sadakamdır dedi ne bağlılığı ödleri kopuyor eşim gidecek de ona da maldan hisse çıkacak diye eşimin ailesine benzememesi en garipsedigim şey
Aynı kişiyle evli miyiz diye düşündüm :D ancak bu kadar olur.
Sakın gitme yaw. Bunları konuya yazsana.
Linçlerler kıaz :D

Kpss ye çalışıp atanirsan hem kendi ailene hem onun ailesine aynı uzaklıkta bi şehre tayin iste sende..eşinin yaptığı söz verip caymasi köprüyü geçene kadar herseye hehe demek gibi olmuş çok bencilce düşünüyor belki kv arayıp kocanı dolduruyor gelin buraya taşının iç guveysi gibi gittin oralara felan diye bilemedim şimdi sende baskı yap gitmiycem diye..
Çok yaptım artık son raddeye geldik eşim ben direndikçe kararinda net oldu Allaha her gün yalvarıyorum atanayımda minnetsiz istedigim yere tayin alayım diye lütfen siz de dua edin benim için

Eşiniz bastan söz vermeseymis dürüst olsa daha iyiymiş o konu ayrı kötü ama babanızın gidemezsin üslubu da hiç hoş değil. Sizin artık kendinize ait bir çekirdek aileniz var bunun bilincinde olmalısınız ailenizde bu bilince sahip olmalı.

Ayrica esinizin oyle bir söz verdiğine inanmıyorum, ya da nasıl mecbur biraktiysaniz ailecek. Yazik ilk defa bir erkeğe acidim..
Eşim nişanlıyken ailesiyle maddi anlamda sürekli kavgaliydi muhtemel gaza gelip bu sözleri verdi Altın kaplama ev verseler oraya gitmem dedi ve benim ailem bu zamana kadar asla eşime tek kelime etmedi gitme etme vs. Eşim ailesiyle arasini düzeltti ve caydı

Back
X