- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
- Konu Sahibi Aslim asli
Eşin de bulmuş bunuyo ev parası kadar vermeyecek miydi babanEşimin borç istediği mebla çok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin de bulmuş bunuyo ev parası kadar vermeyecek miydi babanEşimin borç istediği mebla çok fazla
Ailesine hep 50 dk mesafelik yerleri kabul ediyorEşin tayin isteme sebebi olarak sadece orada evlerin daha ucuz olduğunu söylüyorsa söylediğim şeyi teklif et. İki aileye de yakın ortada geçim olarak daha rahat bir yer belirleyelim birlikte de bakalım ne diyecek?
ne tesaduf :)))Ailesine hep 50 dk mesafelik yerleri kabul ediyor
Ben eşimin ailesine 1 saat uzaktayım.Peki ne yaptiniz mutlumusunuz
tabi ki kabul etmeyecekEşin tayin isteme sebebi olarak sadece orada evlerin daha ucuz olduğunu söylüyorsa söylediğim şeyi teklif et. İki aileye de yakın ortada geçim olarak daha rahat bir yer belirleyelim birlikte de bakalım ne diyecek?
Valla eşin de çok uyanık.Ailesine hep 50 dk mesafelik yerleri kabul ediyor
Sen eşini bırak beni alEvet o da var babam mirası bölünce bana 2 2 milyon kalacak elbet bir gün onun rahatligimi acaba
6 aylık evliyim eşimi bir türlü ikna edemedim ev fiyatları artıyor her şey pahalılaşıyor artık bir yerde düzen kurmak istiyorum diyor sadece
Ah ülen, piremses irkikler iç geçiriyor şimdi.günümüz erkeklerinin hayalindeki kayınbabaya sahip ama sizin eş günümüz menfaatçi erkeklerden değilmiş.aslında bu duruma sevinmelisiniz
kız onlar ellerinden gelse işi bırakır hayat boyu kayınbabanın gelirini yerlerAh ülen, piremses irkikler iç geçiriyor şimdi.
Böylesi lazımmış işte, adam gibi adam denk gelmiş yanlışlıkla.kız onlar ellerinden gelse işi bırakır hayat boyu kayınbabanın gelirini yerler
Erkek kardeşim Hollanda'daki arkadaşına orada yasal değil mi oğlum al beni nikahına demişti o geldi aklımaSen eşini bırak beni al
benim de misscherry de gözüm var evropa için de evliyim olmaz bu işşş konu sahibinin eşi adam gibi adammış aslında vallaErkek kardeşim Hollanda'daki arkadaşına orada yasal değil mi oğlum al beni nikahına demişti o geldi aklıma
Neden çalışsın ki konu sahibinin ailesi olduğu gibi eşinin de bir ailesi var sonuçta değil mi?Bir ömür ailemden ayrılamam ne demek yani.Ozaman evlenmeseydi.Simdi erkek olsaydı neler neler soylenirdi.Ozaman herkese eşit davranalım değil mi?Yoo gayet de çalışabilir. Rotasyona tabi memur değilse emekli olana kadar o şehirde çalışır.
Al birini vur otekine o zaman. Hanim kizimiz da ayni kafada. Savaş baslasin Ffafsgsgsshsizce adam doğuda evler pahalı güneydoğu da daha ucuz demiş. ne tesadüf ki kendi ailesi güneydoğuda yaşıyor. iyi niyet ya da gururlu olmak yok burda basbayağı ataerkil toplum ve adamın ailesinin yanımıza gel erkeğin karısının memleketinde ne işi var başkası var