• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Eşin tayin isteme sebebi olarak sadece orada evlerin daha ucuz olduğunu söylüyorsa söylediğim şeyi teklif et. İki aileye de yakın ortada geçim olarak daha rahat bir yer belirleyelim birlikte de bakalım ne diyecek?
Ailesine hep 50 dk mesafelik yerleri kabul ediyor

Bence bu durum ancak iki aileden de uzakta bir sehir secmekle cozulur.Sizin ailenizden uzak kalmaniz iyi olacaktir diye dusunuyorum.Sonucta evlisiniz,babanizin size gitme deme hakki yok.Evlendiniz ve aileniz eşiniz oldu,boyle dusunmezseniz evlilikler cok zor yurur.Baba,anne,kardesleri araniza sokmadan basbasa verip iyice dusunun derim.Insan zor kararlari birlikte vermek,hayat arkadasi olmak icin evlenir.Madem aranizdaki baglar cok guclu,eminim bunu da cozersiniz.Ama araniza kimseyi koymadan cozun.Hayat sizin hayatiniz,kararlarinizi bir aile olarak birlikte verin.

Peki ne yaptiniz mutlumusunuz
Ben eşimin ailesine 1 saat uzaktayım.

Yaşadığım şehir çok güzel. Hatta çoğu kişinin yaşamak isteyeceği yerlerden. Ama kendi aileme ulaşım konusunda sıkıntı çekiyorum. Beni mutsuz eden kısmı bu.

Burayı seçerken de eşimle anlaşamadığımız oldu. Geçerli sebepleri vardı ikna oldum.

Ama gelirken de şu cümleyi kurdum: Oraya gideceğiz diye illa ki temelli yaşayacağımızı düşünme. Senin seçimlerin ısrarın yüzünden mutsuz ve huzursuz olduğum anda çeker giderim peşimden gelip gelmemek sana kalmış.

Baban ev alsın habersiz sana supriz yapsin.. babanız guzel teklif etmiş. .. esinde önceden söz vermis sözünü tutsun bi zahmet evlenirim naislsa bana uymak zorunda kalır diye içinden plan yapmış.. ..

Ailesine hep 50 dk mesafelik yerleri kabul ediyor
Valla eşin de çok uyanık.

"Baştan burada yaşayacağına söz verdin şimdi hamile olduğuma güveniyorsun farkındayım. Seni seviyorum kırmak istemem ama seninki aileye benimki de aile. Buradan gideceksek 2 aileye de denk uzaklıkta bir yere gitmeyi kabul ederim ancak." Derdim ben olsam.

6 aylık evliyim eşimi bir türlü ikna edemedim ev fiyatları artıyor her şey pahalılaşıyor artık bir yerde düzen kurmak istiyorum diyor sadece

Bahanesi. Esiniz kendi ailesine daha yakin olmak istyor bence. Sunu da ekliyim: Ilk evet istedigin yerde yasariz diyen, köprüyü gectikten sonra sözünden dönen adama da saygi duymam. Bence mesele ev fiyati degil

Erkek kardeşim Hollanda'daki arkadaşına orada yasal değil mi oğlum al beni nikahına demişti o geldi aklıma :KK70:
benim de misscherry de gözüm var evropa için de evliyim olmaz bu işşş :KK45: konu sahibinin eşi adam gibi adammış aslında valla

Yoo gayet de çalışabilir. Rotasyona tabi memur değilse emekli olana kadar o şehirde çalışır.
Neden çalışsın ki konu sahibinin ailesi olduğu gibi eşinin de bir ailesi var sonuçta değil mi?Bir ömür ailemden ayrılamam ne demek yani.Ozaman evlenmeseydi.Simdi erkek olsaydı neler neler soylenirdi.Ozaman herkese eşit davranalım değil mi?

sizce😂 adam doğuda evler pahalı güneydoğu da daha ucuz demiş. ne tesadüf ki kendi ailesi güneydoğuda yaşıyor. iyi niyet ya da gururlu olmak yok burda basbayağı ataerkil toplum ve adamın ailesinin yanımıza gel erkeğin karısının memleketinde ne işi var başkası var
Al birini vur otekine o zaman. Hanim kizimiz da ayni kafada. Savaş baslasin Ffafsgsgssh

Back