Eşim Ailem ve Ailesi

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
Eşim çok yanardöner bir insan. Onu anlamakta zorluk çekiyorum nerede nasıl davranacağını kestiremiyorum bazen. Aileler ve eşim konusunda çok sıkıntılıyım kimseye anlatamıyorum. Bir çözüm yoluda bulamıyorum. Nişanlılık döneminde eşim ve ailesi çok sorunlar yaşadılar. Eşimi defalarca evden kovdu annesi. Onlar kavga ettikçe soluğu benim yanımda alırdı benimle dertleşirdi. Annemlede dertleşirdi durmadan anne ve babasının ona ne kadar kötü davrandığını anlatırdı. Ne ben ne annem ailesini kötülemedik. Ha ben ailesine özellikle annesine çok kızardım o ayrı mevzu. Bana evime giremeyecekler bile dedi defalarca yani araları o denli bozuktu.

Eşim annemide çok severdi. Doğumgününde pasta almalar falan. Beraber akrabamızın yazlığına gitmeler. Evlendikten sonra her şey tersine döndü. Annesi ve benim aramda da kötü olaylar geçti fakat ben uzatmadım. Evlilikten sonra benim ailem kötü oldu. Kendi ailesi ise mükemmel. Doğumdan sonra yanımda annem kaldı. Allah şahit annem neredeyse yanımızda oturmadı bile. Bütün gün ev işleri yemekle uğraştı. Annemin yanımızda kaldığının birkaç gün sonrası annemden şikayet etmeye başladı. Yok kapıları hızlı kapatıyor falan. Kızımın ilk banyosu olacağı gün kayınvalidemleride çağırdık. Beraber yıkayacaktık. Kayınpederde oturuyor odada. Küveti suyu hazırladık. Annem gülerek hadi beyler dışarı çıkında kızımızı yıkayalım dedi.

Orada film kopmuşta benim haberim yokmuş. Bu olaydan sonra kayınpeder eşimi aramış. Başlamış azara nasıl onu kovarmış annem odadan. Bir daha gelmeyecekmiş bize. Eşimde o telefondan sonra annen gitsin demeye başladı bende anneme o sinirle açık açık söyledim eşim seni istemiyor diye. Ve bende eşime bende senin anne ve babanı istemiyorum gelmeyecekler dedim. Biz büyük bir kavgaya tutuştuk. Eşim çok ileri gitti ve annemin sapık olduğunu ima etti. Kızımla eşimin babasının ensest olabileceğini düşünmüş annem lafta.

Bir şekilde arayı düzelttik. Annemle eşimde düzelmişti.

Geleyim son olaya. Teyzemlerin yazlığı var. Ve durmadan davet ediyorlardı bizi. Eşim gitmeyi çok istiyordu bense kızımın düzeni bozulacak diye istemiyordum pek. Annem çalışıyordu o da izinliymiş iki hafta. Teyzem hep beraber gelin diye tutturmuş. Eşimde gitmek istediğini ama fazla para olmadığı için gidemeyebileceğimizi söylemişti. Geçen gün annemlere gittik. Annem hadi pazartesi günü gidiyoruz deyince eşimin ipler tekrar koptu. Annem emrivaki yapmışta gitmeyecekmişte. Anneme söyledim. Annemde ben paranız yok gidemeyeceğiz dediğiniz için öyle söyledim ben karşılayacağım yol paranızı falan dedi.

Eşimle konuşmasını söyledim. Eşimle konuşmuş ama eşim gitmek istemiyor. Neyseki annemde gitmekten vazgeçti. Çünkü eşim bana gitmeyelim diyor anneme tamam gidelim diyor. Ve ben iki arada kalıyorum.

Dün eşimle dışarı çıktık. Yolda kapı önünde muhabbet edenleri gördüm. Niye içeri girip konuşmuyorlarki gibisinden bir laf ettim. Sonra işte dedi benim annemde böyle yapıyor kızıyorum falan dedi. Bende benim annemde yolda ayaküstü muhabbet ediyor yolda tanıdık birini görünce dedim. Bana küstah bir sırıtışla senin annen yapar dedi.

Biliyorum uzun oldu ama inanki bu durumdan sıkıldım. Ailesi ve ailem çok sık görüşmüyorlardı şimdide hiç görüşmüyorlar. En son bir akrabaları öldüğünde annem ve babam taziye için aradılar. Ben eşimle nasıl başa çıkacağım? Annemler geldiğinde eşim gergin oluyor ve ben çok sinirleniyorum kendimi zor tutuyorum. Anneme karşı hep surat beş karış.

Birde annemin babaannesi Suriye göçmeni. Bundan dolayıda beğenmiyor ailemi. Çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben ailesi gelince sohbet ediyorum bende onun gibi davransam anlar mı? Ben aileme gidince hadi kalkalım diye tututuruyor geçen gittiğimizde uyudu bile. Kendi ailesine gidince akşama kadar oturur. Bana akıl verin ne olur?

Ve en önemlilerden birini unuttum. Benden bir yaş küçük kız kardeşim var. Geçen gün annemle bize geldiler. Ayıptır söylemesi canımız bir şeyler istedi. Annemde bakkaldan alıp gelelim dedi. Ben annemle gidecektim. Kızım uyuyordu eşimde lavabodaydı. Kardeşim bende geleceğim dedi. Bende çocuk yalnız kalmaz sen git dedim annemle gittiler. Eşim odaya gelince sordu neredeler diye bende bakkala gittiler ben gidecektim ama kardeşim gitmek istedi dedim. Bu başladı söylenmeye. Bende neden söylendiğini anlamaya çalışıyorum. Sonra ağzından çıktıklarına inanamadım. Niye kardeşim gitmiş? Kardeşim eşimin onu rahatsız edeceğini düşündüğü için gitmiş eşimin düşüncesine göre. Söyleyin ben ne yapayım? Böyle iğrençlik olur mu? Ama ona göre o öyle düşünmüyormuş kardeşimmiş öyle düşünen.

Aaa ne pis düşünceleri var eşinin kişi kendinden bilir işi dicemde sizi üzmek istemem ama kırıcı olmadan yorum yapmaya çalışıyorum. kafasında kurup duran her hareketten bişey çıkaran insan, tahammül edilecek gibi değil

Şu an oruç beynime vurmuş.. o eşini sopayı alıp evire çevire dövmek isterdim!!
Beyinsiz herif ya.. ne dediği belli,ne istediği..
Valla arkadaşım bu adam düzelmez.. çekebiliyorsan çek, çekemiyorsan ailende arkandaysa dön derim..
Fazla da kınamak istemiyorum yakında düğünüm var :))

Bende bu tür şeyler olduğu zaman boşanmayı düşünüyorum. Ettiğimiz kavgalarda da bir iki geçiyor lafı. Fakat eşim beni sürekli bebeğimle tehdit ediyor. Kaçırırım diyor ve ister istemez konu kızım olunca korkuyorum. Ailem her zaman arkamdadır. Ama bu sözleri beni frenliyor.

ayyy valla okurken geldıler bana.
işin çok zor. ama asla şunu unutma, eşin ailene nasıl davranıyorsa sende onun aılesıne öyle davran .
ve bunu belırt eşine kısasa kısas
bırak ınceldıgı yerden de kopsun. bazen pek kasmamak lazım
akıllanır belki.. asıl sapık düşünen eşin bence

kesın bır boşanma düşünüyorsan asla bebegı babaya vermezler
o daha bebek ve uzun bır müddet anneye muhtac
korkma eşinin boş laflarından

Allah yardimciniz olsun cok zor bir durumm. Sizin yerinize kendimi koyunca ben olsam napardim deyip düşündüm ama cevabini bulamadim

Canım eşin zamanında ailesiyle anlasamadı evden kovuldu ve dıslandıgın icin psıkolojısı bozulmus durumda ve senin ailenle kafayı bozmus acilen tedavi olması gerekiyor.Yoksa boyle küstah ve saygısız bir insanla hayat gecmez !

Hiic korkma. Aklinin basina gelmesi icin o davanin acilmasi lazim. Bak gor nasil etrafinda kopek olucak. Kaybetme korkusu yasamadan kiymetini bilmez. Bosanicam dersen blof sanar ustune dusmez. Davayi acarsan tutusur

bu esindeki ne bicim bi faztazi . neyin kafasini yasiyor. bu kadar mi nankör. aaah aah ne kadar ugrasirsan ugrass deger veren hor görülür hep. dogusse annen arsizlik yapsa bak gor ondan iyisi olmaz. Allah islah etsin kocani.

Bence hanimefendi siz annenizle olan sorinlari yerine obur dusuncelerine takilin kusura bakmayin ama sapiklik sezdim insanin fikri neyse zikri o olur hesabi yok ensest yok kardesin ne kadar igrrnc babaniz hayatamiydi acaba

eşin çok haksız haksız olmasına da

annenin kp derine ettiği o laf yanlış anlaşılmalara müsait

küçücük bebeği dedesi yıkarken görse ne gibi düşüncelere kapılabilir ki

Kocanda ensest düşünceler var kardeşini sakın yanında bırakma...fikri neyse zikri o..bu kadar dillendirdiğine göre.tovbe tovbe

Dervisin fikri neyse zikri de odur der atalar bence psikolojik destek almali bu dusunceler pek iyi degil

Dervişin fikri neyse zikride odur amma yinede demek istemiyorum eşiniz bence ciddi derecede psikolojik rahatsız kafasında kuruyor be bunu birde dişe getiriyor

Valla ateş olsa curmu kadar yer yakar nereye kaçırıyomuş hangi çağda yaşadığını zannediyor eşin acabaaa sakın bu tehditleri karşısında sessiz kaldığını söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…