Eşim aile üyelerimden hoşlanmıyor

Bu kadar sorunda sonunda bir cinnet anı kocanız boşanmaya karar verir sorununuz ortadan böylede kalkabilir buna da dikkat edin böyle boşanan çiftler de var yani

23 ve 28 yaşındaki iki insan enişte ve ablanın yaşadığı evi kendi evleri sanamaz hanımefendi .Herkesin kayni görümceside dagitsin evide okuyalım yorumları bakalım ne diyecekler .O kadar aşırı rahatlık varsa eşiniz haklı .Ben olsam kavga etmem

Harcadığı paraya kadar da hesap yapılmaz ama. Çok ayıp yine de hanımefendinin eşinin tavrı.

evet hesap tutmak hoş değil ama 4 ayda falan gelip 1 hafta yaylanmak da bence hoş değil. yani gidip aynı şeyleri yaşamaktan ne anlıyor bu insanlar bilmiyorum. Su an zatn değil kalmaya nerdeyse oturmaya gitmiyorum da bekarken ve küçükken bile gidip böylesine misafirlik yaşamadım kimsede. ne münasebet ya herkesin bir düzeni var. görümce veya kayniniz bu periyotlarda sizde kalsalardi kriz gelmişti bence size ya da bize. kardeşlerinizin anlayışlı olması lazım

Benim görümcem birkaç sefer uzun kaldı. Birinde. Bir ay, diğerinde 3 hafta. Başta sıkıntı olmuyor ama sonra aşırı bunalma hissi gelmişti. Mesela salonda yatmak zorunda kalıyor, oturduğumuz oda da var ama salona rahatlıkla giremiyorum. Kapıyı kapatıyor kendi odası oluyor şimdi uzun kalmaz ama o bile sıkıyor baştan sıkıldığım için

Yani sonuçta maddi durumları bilmiyoruz uzun kalanda biraz çarşı pazar alisveris yapacak sadece koca calisiyorsa evi dağıtmak rahat edememek ayrı sorun.Yarin onlarda evlenir kendi evlerinde onların eşleride aynisini söyleyebilir yani .Tamam kardeş ama birazda iki tarafın aile üyeleride kocaninda hanimefendinin de kardeşleri yenge yada eniştenin evinde o kadar fazla fazla dağınık vs olmaz yani Yaşlarıda küçük değil hadi 10 14 deseniz neyse .Bunun tuvaleti var banyosu var osu var busu var.Kendi anne babanın evi sanmayacaksin

Ben şimdi kardeşlerime nasıl diyim eşim sizden rahatsız oluyor gelmeyin diye
Eşin ve senin ortak yaşadığın eve kafana göre eşinin rıza ve iznini almadan zaten çağırdığın için suçlusun?
Aynı şekilde kv, görünce bıdı bıdı bırak 12 saati isterse dünyanın öbür tarafından gelsin senin rızan ve iznin alınmadan geliyorsa görgüsüzdür. Ayrıca kardeşlerinin giderleri babanın sorumluluğunda senin değil?? 23-28 yaşındaki kadınların maddi giderlerini de sırf misafir oldular diye eşin karşılamak zorunda değil. Zındık kadar kadınlar!!! Dağınıklıkları seni bile rahatsız ediyorsa eşini daha fazla rahatsız edebilecek kim bilir neler yapıyorlardır.
EŞİN HAKLI.

Adam mısafırı sevmıyor. Net olun taviz vermeyın. Ama kardeslerınızdr bıraz düzenli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…