Eşim aile üyelerimden hoşlanmıyor

ceren bengu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
15
9
1
29
Kardeşlerim ne zaman bana gelse ki 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorlar beni görmek için eşim sürekli mirin kırın ediyor devamli kardeşlerimi elestiriyor ne zaman gidecekler diye soruyor bana ,şu kadar para harcadık falan diyor .tamam kardeşlerim pek düzenli değiller evi çok dağıtıyorlar ama onlar benim misafirim ve canımdan parça ve ben çok aliniyorum bu duruma 1 hafta dayanamıyor, sürekli sen aralarında en iyisisin gibi şeyler söylüyor bu bana iltifat gibi değil hakaret gibi geliyor çünkü ne olursa olsun onun ailesini bir kere bile elestirmedim düğünde bize takılan paraların büyük bir kısmını babasına verdi sesimi cikarmadim hatta yardımcı olmaya çalıştım ama ev biraz dağıldı rahatı bozuldu diye beni darliyor ,GERCEKTEN COK SIKILDIM.

Aynısını yapın.
Her ay düzenli gelip düzen bozmuyorsa kardeşleriniz, katlanıversin yani.

Elestir,ağzına tükür niye susuyorsun ?

Valla hiç böyle anlamanıza gerek yok. Eşiniz sizin kardeşleriniz diye 4-5 ayda bir evine gelip 1 hafta kalan, ortalığı dağıtan insanları sevmek zorunda değil. Ağırlamak zorunda da değil. Demek ki bu durumdan rahatsız. Burda o kadar çok konu var ki kayınvalidem, görümcem evime gelip bir hafta kalıyor diye şikayet eden kadınların açtığı. Hele bir de eşinize gelecekleri konusunda emrivaki yapıyorsanız o daha da kötü. Artık aileniz eşiniz. Aynısını o size yapsa eminim rahatsız olur, burda tam tersi bir konu açardınız.

“Görümcelerim geliyor, bir hafta kalıp evi dağıtıp gidiyorlar. Eşim beni umursamıyor, azıcık katlan diyor. Ama görümcelerle kafa yapılarımız uyuşmuyor, oturup doğru düzgün sohbet bile edemiyoruz.“ olabilirdi bu konunun içeriği.

O yüzden ne eşimin ailesinden birileri ne de benim ailemden birileri benim evimde 3 günden fazla kalamaz. O tarafa nasıl davranıyorsam, ne kadar müsade ediyorsam; kendi aileme de o kadar müsade ederim. Herkesin kendi evi, kendi düzeni. Kimse kimsenin misafirini 3 günden fazla çekmek zorunda değil. İster dünya iyisi olsunlar, ister olmasınlar. Ben nasıl ki evimde rahatça istediğimi giymek, istediğim gibi yatıp kalkmak istiyorsam; eşim de ister.

Siz neye izin verseniz o olur. Esiniz kardeslerinizi sevmek zorunda degil, ama saygi duyacak. Yok söyle para harcadik. Söyle böyle oldu. Babasina para verince öyle kücücük hesaplar yapmiyordu ama. Konusuyorsa siz yeterli tepki göstermediginizden Kardesleriniz de gelirken bir zahmet arkalarini toplasin. Orasi esinizin de evi. Sadece sizin degil. Dogruya dogru.

Vallaha sahsen imkan varsa kimsenin evinde kalmiyorum. Ya otel yada airbnb gibi birsey tutuyoruz. Herkesin zaten yeterli kadar yükü var. Görmeyi sosyallesmeyi severim, ama yük olmak istemem kimsey3

Ben şimdi kardeşlerime nasıl diyim eşim sizden rahatsız oluyor gelmeyin diye

Ona kaç defa dedim hayatım kardeşlerimi elestirmen hoşuma gitmiyor lütfen bundan sonra ağzından bu konu hakkında bir şey duymak istemiyorum diye,ben bı insanla evlendim konuşarak çözmeye çalışıyorum
çalış çalış aman hanımlığını bozma üzülür bak
size de ayrı kızdım

kaç yaşlarında kardeşleriniz kız mı erkek mi?

senin ailede bir tuhaf bizim para pula göz koydular hemen diyerek kafayı tak oradan
sende onun ailesine kulp bul
hiç gelen giden olmuyor mu evinize onlardan?

Onun ailesi Artvin'de çok uzak daha bir kere bile gelemediler annesinin rahatsızlığı sebebiyle benim ailem daha yakın olduğu için daha sık geliyorlar,ya parasında pulunda degilim ama bunu düşünüyorsan bile söyleme işte

Ona kaç defa dedim hayatım kardeşlerimi elestirmen hoşuma gitmiyor lütfen bundan sonra ağzından bu konu hakkında bir şey duymak istemiyorum diye,ben bı insanla evlendim konuşarak çözmeye çalışıyorum
Ezdirirsen kendini , ezmeye devam eder. Kardeşine bişey mi dedi, senin benim altınlarımı alıpta vermeyen babana ne demeli acaba diye bi başla dök içindekileri. Sonuçta kocanın güzel güzel konuşmaktan anlamadığı belli. Ben kardeşimle çok sorunlar yaşadım , tartıştım ama kocam bir laf etse tüm sülalesine sayarım , herkes kendi ailesine baksın.

Malesef bir laf etmeye kalksam milyon tane eleştirisi var benim hakkımda , şikayet etmeye korkar oldum trip atıp elestiricek diye

İnsan olsa böyle davranmaz sen bilirsin. Kardeşlerime aldığı ekmegin hesabını yapacak adamla da insanca konuşamam seni tebrik ediyorum.

Kardeşim dediğiniz 10 yaş altı mı. Nasıl ev dağıtıyorlar anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…