- 11 Şubat 2023
- 10.129
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.943
- 328
- Konu Sahibi ceren bengu
-
Seni manipüle ediyor bunun adı psikolojik şiddet.Malesef bir laf etmeye kalksam milyon tane eleştirisi var benim hakkımda , şikayet etmeye korkar oldum trip atıp elestiricek diye
Yok biri 23 biri 28 yaşında ama biraz başına buyruklar malesefKardeşim dediğiniz 10 yaş altı mı. Nasıl ev dağıtıyorlar anlamadım.
Sen de annesi, ailesi gelince aynısını söyle ona . Bakalım nasıl hissettiriyormuş bu durum .Kardeşlerim ne zaman bana gelse ki 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorlar beni görmek için eşim sürekli mirin kırın ediyor devamli kardeşlerimi elestiriyor ne zaman gidecekler diye soruyor bana ,şu kadar para harcadık falan diyor .tamam kardeşlerim pek düzenli değiller evi çok dağıtıyorlar ama onlar benim misafirim ve canımdan parça ve ben çok aliniyorum bu duruma 1 hafta dayanamıyor, sürekli sen aralarında en iyisisin gibi şeyler söylüyor bu bana iltifat gibi değil hakaret gibi geliyor çünkü ne olursa olsun onun ailesini bir kere bile elestirmedim düğünde bize takılan paraların büyük bir kısmını babasına verdi sesimi cikarmadim hatta yardımcı olmaya çalıştım ama ev biraz dağıldı rahatı bozuldu diye beni darliyor ,GERCEKTEN COK SIKILDIM.
Daha hiç gelmediler çok uzakta yaşıyorlar bir de annesinin rahatsızlığı sebebiyle uzun yola çıkamıyorlarSen de annesi, ailesi gelince aynısını söyle ona . Bakalım nasıl hissettiriyormuş bu durum .
ZatenHiç mi soğumuyorsunuz böyle heriflerden ya mesela böyle sizi ezdiğinde koynuna hasıl giriyorsunuz? İçiniz nasıl alıyor?
Bir de niye boşamıyorsunuz bu at ağızlı herifi? Şeyi altından mı?
Yok altınlar değil takılan paraları verdi ama pek bir şey fark etmiyor sanirimSiz ellerine altınları vermişsiniz adam kardeşlerinizin 5 günde yediği içtiğinin hesabını mı tutuyor?
Yani kusura bakmayın da herşeyden bağımsız bir şekilde koca koca 23.28 yaş insanların gelip evimi beni rahatsız edecek şekilde dağıtmasına izin vermez ve rahatsız olurdum ya.Yok biri 23 biri 28 yaşında ama biraz başına buyruklar malesef
Ailen 4-5 ayda 1 geliyormuş. Severek mi evlendiniz? Ailen bu evliliği istiyor muydu? Nişan zamanı eşinle ailenin arası nasıldı? Yani aileni başından beri mi sevmiyor yoksa sonradan bir olay mı oldu? Ya da kendi ailesi hiç gelemiyor diye seni mi kıskanıyor acaba bilemedim. Kendi başına kalmayı seven asosyal birisi mi eşin? Evinize başkası geliyor mu , yine aynı mı davranıyor onu merak ettim.Daha hiç gelmediler çok uzakta yaşıyorlar bir de annesinin rahatsızlığı sebebiyle uzun yola çıkamıyorlar
Malesef bir laf etmeye kalksam milyon tane eleştirisi var benim hakkımda , şikayet etmeye korkar oldum trip atıp elestiricek diye
Yani evet ama işte arada ben kalıyorum eşime onlar benim kardeşim onlara gelmeyin diyemem diyorum ona anlatamıyorum, kaerdeslerime bu kadar dagitmayin diyorum kale almiyorlar onlarada anlatamıyorum gerçekten sikicem hepsinin belasiniYani kusura bakmayın da herşeyden bağımsız bir şekilde koca koca 23.28 yaş insanların gelip evimi beni rahatsız edecek şekilde dağıtmasına izin vermez ve rahatsız olurdum ya.
Ne kadar sizin kardeşiniz de olsa misafir oluyorlar, biraz kendilerine çeki düzen vermeleri getektiğini söyleyin.
Eşinizin gelmesinler demesi yanlış ama kardeşlerinizde misafir olduğunu bilsin.
Evet çalışıyorumO durumda sizin evliliginizde basli basinda problem var. Mesele kardesleriniz yalniz degil. Calisiyormusunuz?
Yani evet ama işte arada ben kalıyorum eşime onlar benim kardeşim onlara gelmeyin diyemem diyorum ona anlatamıyorum, kaerdeslerime bu kadar dagitmayin diyorum kale almiyorlar onlarada anlatamıyorum gerçekten sikicem hepsinin belasini
Dört beş ayda bir hafta da idare eder insan ayıp ediyor. Gitsin evden bari de rahat rahat görüşün kardeşlerinizle. Yaptığı çok çok ayıpHer ay değil ama 4 5 ayda bir geliyorlar
Ailen 4-5 ayda 1 geliyormuş. Severek mi evlendiniz? Ailen bu evliliği istiyor muydu? Nişan zamanı eşinle ailenin arası nasıldı? Yani aileni başından beri mi sevmiyor yoksa sonradan bir olay mı oldu? Ya da kendi ailesi hiç gelemiyor diye seni mi kıskanıyor acaba bilemedim. Kendi başına kalmayı seven asosyal birisi mi eşin? Evinize başkası geliyor mu , yine aynı mı davranıyor onu merak ettim.b
Benim aileme böyle yapacak, ben onun ailesine bahar bahçe olacağım öyle mi?Kardeşlerim ne zaman bana gelse ki 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorlar beni görmek için eşim sürekli mirin kırın ediyor devamli kardeşlerimi elestiriyor ne zaman gidecekler diye soruyor bana ,şu kadar para harcadık falan diyor .tamam kardeşlerim pek düzenli değiller evi çok dağıtıyorlar ama onlar benim misafirim ve canımdan parça ve ben çok aliniyorum bu duruma 1 hafta dayanamıyor, sürekli sen aralarında en iyisisin gibi şeyler söylüyor bu bana iltifat gibi değil hakaret gibi geliyor çünkü ne olursa olsun onun ailesini bir kere bile elestirmedim düğünde bize takılan paraların büyük bir kısmını babasına verdi sesimi cikarmadim hatta yardımcı olmaya çalıştım ama ev biraz dağıldı rahatı bozuldu diye beni darliyor ,GERCEKTEN COK SIKILDIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?