Eşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi

Yani anlatıp korktuğuna göre eşi normal bir insan değil iyi bir şeyde konuşsa tahminim kadını döver. Umarım gelmez o msjlar
Gelmez bence, ben de vatsapi silip geri yukledigimde cok eski bir kac konusma gelmisti, butun konusmalarim gelmemisti, yenilerden yoktu hic, ya da hep konustugum kisilerin yoktu

Zorla değilse neden böyle biriyle üstelik akraba evliliği yapmayı kabul ettin
Ben urfaliyim 6 kız bir erkek kardeşim var ve bizde baba anne he derse biz yok diyemeyiz eğer dersek senin aklında yada görüştüğüm birimi var derler en kibar dille bu şekilde derler

İnşallah gelmez bu konu hakkında bu fikir sahibimisiniz yada cevrenizde mesaj geri getiren var mi
Eşin belli ki takıntılı, bu olay sebebiyle şiddet görme ihtimalin var mı? Varsa lütfen dikkatli ol. Hemen telefonuna kades uygulaması indir, şiddet görürsen lütfen bas. Şiddetin hiçbir bahanesi olmaz çünkü.
Çocuk sakın yapma bak sakın, hem böyle bi adamdan asla kurtulamazsın, üstüne bir de akrabaymışsın sakın dünyaya mutsuz bi evlilikten akraba evliliği çocuğu getirme. Senin durumunda 3-5 çeşit korunma lazım.

Eşinde anlatsn o zamn herturlu ozelinizi ailesine hosuna gidecek mi?
Ya anlamıyorsunuz ben özeli anlatmadım eşim 5 6 ay çalışmadı ise gitmedi aileme hiç yansitmadim daha yeni bir aydır çalışıyor ve çalışmaya başladığında ailem öğrendi çalışmadığını daha önce

Ben urfaliyim 6 kız bir erkek kardeşim var ve bizde baba anne he derse biz yok diyemeyiz eğer dersek senin aklında yada görüştüğüm birimi var derler en kibar dille bu şekilde derler
Çok üzgünüm, kafa yapısı hala nerelerde inanılmaz. Keşke okuyup kendini başka bi şehre atsaydın.
Şu an çalışma şansın da yok değil mi? İmkanın varsa çalış para biriktir

6 aylık hamile bı anne adayıyım

Çok üzgünüm, kafa yapısı hala nerelerde inanılmaz. Keşke okuyup kendini başka bi şehre atsaydın.
Şu an çalışma şansın da yok değil mi? İmkanın varsa çalış para biriktir
Çalışmak mı eşim diyo ki bırakın çalışmayı eğer okumuş bı kız olsaydın seni almazdım dedi evlendigim ilk haftası

Soruya cevap vereyim. Telefonda kısa süre önce kayıtlıysa, üzerine herhangi bir veri yazılmazsa resimde dahil olmak üzere geri gelebilir. Ne kadarı gelir, belli olmaz. Ama mümkün. Aynı şey flash disk, Hafıza kartı, ssd hdd gibi depolama aygıtlarında da geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…