- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.087
- 128
- Konu Sahibi Memetinannesi_1063
-
Böyle takıntılı bi adamla evlenmişsin. Senden 10 yaş büyük, üstelik akraba. Belki bunlar senin elinde olmadan oldu, aile baskısı vs okey. Çok üzücü zaten bu olay. Ama böyle birini daha hiç tanımadan (üstelik AKRABA yani çocuk açısından olumsuz olabilecek bir sürü şey olabilecekken) birinci ayında çocuk yapmışsın. Ne diyebiliriz ki ona da yazık sana da. Umarım sağlıklı olur sağlıkla kucağına alırsın ama bu hayatına onu da ortak etmeye değer miydiMaalesef
Nasıl anlamadım
Bu srkilde benim watsabim
Kız ne dedin bu kadar küfür mü ettin? Havadan sudan değil eminizNasıl gerçek mi korkutmayin beni
Ya tartışmaları fln anlattım öyle şeyler büyük mevzular değil buna emin olabilirsinizKız ne dedin bu kadar küfür mü ettin? Havadan sudan değil eminiz
Çalışmak mı eşim diyo ki bırakın çalışmayı eğer okumuş bı kız olsaydın seni almazdım dedi evlendigim ilk haftası
Watsabı sil yeniden yükle mesaj yedeklenmişse görünürBu srkilde benim watsabim
Neden bu kadar korkuyorsunuz? Sadece günlük konuşmayla ne gibi bi sıkıntı yaşayabilirsinizNasıl gerçek mi korkutmayin beni
Ne kadar boş bir adamEşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi
6 aylık hamileyimEşin hasta muhtemelen ruh hastası. Sakın çocuk yapma ve en kısa zamanda kurtul
Piskopatmı yahu bu ne böyleHayır öyle değil normal konuşuyorum ve 7 aydır evliyim 20 gündür telefonum ver ve şifrelerin hep onda kilit şifresi bille parmak izi var eşimin
Sizden tek isteğim bu dediği olur mu mümkün müPiskopatmı yahu bu ne böyle
Mesajlarinizi her ay yedekliyormusunuz?Sizden tek isteğim bu dediği olur mu mümkün mü
23 yasında genc kızın 32 yasında Adamla ne ısı var. ne bıcım aıleler bunlar yaEsim32 ben23
Sizden tek isteğim bu dediği olur mu mümkün mü
Evet ayda bir babam gille gidiyorum onun dışında çöp atmaya bille çıkmıyorum ablam evli ona bille gitmem yasak neymiş onlara göre ayıp biz asiretiz23 yasında genc kızın 32 yasında Adamla ne ısı var. ne bıcım aıleler bunlar ya
kzıı resmen hapsetmiş eve
Ablan vermez olur biter ittirsin ruh hastasikac kurtar kendiniz kizim bu adam hasta. Paran v
Kırmak istemem ama bu kadar korkmanız bana normal gelmedi. Sonuçta ablanizla dedikodu yapmışsınız. Eşinizin ailesini cekistirmissiniz ne olabilir ki.İnşallah gelmez bu konu hakkında bu fikir sahibimisiniz yada cevrenizde mesaj geri getiren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?