- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.087
- 128
- Konu Sahibi Memetinannesi_1063
-
E olur bunlar normal şeyler. Okursa okusun niye çekindin onu anlamadımÖzel değil ben özeli zaten anlatmam sıradan bu gitti bu geldi bu oldu bu bitti kayinlarimdan fln bahsettim yolcu ettik fln bu kadar basit şeyler
Niye anlatıyonuz peki bir sebebi var mı ya da ne faydası var?Ya diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktı
Eşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi
Hayır öyle değil normal konuşuyorum ve 7 aydır evliyim 20 gündür telefonum ver ve şifrelerin hep onda kilit şifresi bille parmak izi var eşiminSen de niye yemeyip içmeyip her şeyi yetiştiriyorsun ablana?
Kötü bir şey bahsetmediyseniz korkmanıza da gerek yok. Kaldı ki anlatmayın zaten ne kendi ailenizde olanı eşinize ne de eşinizle olanı ailenize. Yoksa evlilikler yürümez maalesef. Herkes kendine göre haklıdır ve herkes kendi tarafını savunur gaza getirir.Özel değil ben özeli zaten anlatmam sıradan bu gitti bu geldi bu oldu bu bitti kayinlarimdan fln bahsettim yolcu ettik fln bu kadar basit şeyler
Bu ne ya ne biçim evlilik bu? Çok saçma eşin normal bir insan değil bence.Hayır öyle değil normal konuşuyorum ve 7 aydır evliyim 20 gündür telefonum ver ve şifrelerin hep onda kilit şifresi bille parmak izi var eşimin
Nasıl gerçek mi korkutmayin beniEvet getirebillir.
Yedekleme açıksa mesajlar geri gelebilirEşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi
Değil zaten hiçbir sosyal medya kullanmıyorum rehberinde sadece 12 kişi var hepsi 1. Ve ikinci dereceBu ne ya ne biçim evlilik bu? Çok saçma eşin normal bir insan değil bence.
Küfür de ediyo musun anlatirken kizz doğru soyle bak biz bizeyizÖzel değil ben özeli zaten anlatmam sıradan bu gitti bu geldi bu oldu bu bitti kayinlarimdan fln bahsettim yolcu ettik fln bu kadar basit şeyler
Canım senin yaşın kaç zorla mı evlendirildin? Bu ne böyle??Değil zaten hiçbir sosyal medya kullanmıyorum rehberinde sadece 12 kişi var hepsi 1. Ve ikinci derece
Esim32 ben23Yaşlar kaç
Hayır tabiki de onu yüz yüze iken çok ağır olmayan argo küfürlerle ediyorumKüfür de ediyo musun anlatirken kizz doğru soyle bak biz bizeyiz
Yani anlatıp korktuğuna göre eşi normal bir insan değil iyi bir şeyde konuşsa tahminim kadını döver. Umarım gelmez o msjlarKüfür de ediyo musun anlatirken kizz doğru soyle bak biz bizeyiz
Gençliğinin baharında bu ruh hastasıyla evlenme motivasyonun neydiEsim32 ben23
E normal o zaman 10 yaş büyük biri ne bacım sende. Vallahi akıl mı yok sizde ya. Evlenmeden önce neden tanımazsınız ya da kabullenirsiniz anlamıyorum.Esim32 ben23
Eşin hasta muhtemelen ruh hastası. Sakın çocuk yapma ve en kısa zamanda kurtulDeğil zaten hiçbir sosyal medya kullanmıyorum rehberinde sadece 12 kişi var hepsi 1. Ve ikinci derece
23yok zorla değil akrabam ama hiç gormemiştim 40 gün nişanlı kaldık sadece beş altı defa telefonda konustukCanım senin yaşın kaç zorla mı evlendirildin? Bu ne böyle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?