• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi

Maalesef

Nasıl anlamadım
Böyle takıntılı bi adamla evlenmişsin. Senden 10 yaş büyük, üstelik akraba. Belki bunlar senin elinde olmadan oldu, aile baskısı vs okey. Çok üzücü zaten bu olay. Ama böyle birini daha hiç tanımadan (üstelik AKRABA yani çocuk açısından olumsuz olabilecek bir sürü şey olabilecekken) birinci ayında çocuk yapmışsın. Ne diyebiliriz ki ona da yazık sana da. Umarım sağlıklı olur sağlıkla kucağına alırsın ama bu hayatına onu da ortak etmeye değer miydi

Screenshot_2024-06-27-17-11-06-602_com.whatsapp.webp

Eee anlattığımız fikrine nasil nail oldu kendisi?halihazırda bir gözü mesajlarınızda ve zaten bu durumu biliyor muhtemelen..
Aman erkek nesli manipüle edici oluyorda bu ergen seviye çekilmez oluyor.
mesajları aslında silindiginde geri getiremez lakin watsapp yedeklemeniz açık ise yedeklemeden geri getirebilir ama bunun için sizin telefonunuza işte bilimum şifre falan gibi bilgiler lazım.Nacizane teknolojide ayak izi bırakmak istemiyorsanız biraz araştırmacı olun çünkü genelde inkar bazı şeyleri ortadan kaldırmaya yeterli gelmez :)

23 yasında genc kızın 32 yasında Adamla ne ısı var. ne bıcım aıleler bunlar ya
kzıı resmen hapsetmiş eve
Evet ayda bir babam gille gidiyorum onun dışında çöp atmaya bille çıkmıyorum ablam evli ona bille gitmem yasak neymiş onlara göre ayıp biz asiretiz

İnşallah gelmez bu konu hakkında bu fikir sahibimisiniz yada cevrenizde mesaj geri getiren var mi
Kırmak istemem ama bu kadar korkmanız bana normal gelmedi. Sonuçta ablanizla dedikodu yapmışsınız. Eşinizin ailesini cekistirmissiniz ne olabilir ki.
7 aylık evliymissiniz acaba eski sevgili yada başka bir adamla mi mesajlastiniz? Bu kadar korku normal degil. Tabi bu benim düşüncem.

Back
X