Eşim 2 gündür eve gelmiyor.

ne desem bılemedım
esınızın aılesını aılenızı ve sızı durusunuzdan dolayı tebrık ederım gercekten bır butun olarak dogru davranmıssınız
sızın yerınıze koydum kendımı cok zor
sanırım benım esım bu sekılde yapsa kesın altında baska bırsey arardım hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarır mısalı davranmıs cunku
sucunu bastırmıs resmen baska amac var gıdısınde alısverıs falan degıl dıye dusunurdum

bence böyle bir kv ve kp olduğu için Allah'a dua edin size destek oluyorlar siz onlara iyi davranım eşiniz kendisinden utanacaktir alkol aldığı zaman böyle duruma düşüyorsa alkol almasına müsaade etmeyin hem ona iyilik yapmış olursunuz hemde yuvanizin huzuru artar yazık o bebeğin ilk zamanlarını görememiş üzüldüm şahsen Allah yardımcın olsun canım

Kuzum sonunuda kadar haklisin bence ve esinin aileside esasli durus sergilemis bence kocani hayatindan cikarmak yerine o yakin arkdasi hayatinizdan cikarmaya bakin bebeginiz var affetmek zor ama evliklerde oluyor boyle seyler burnunu iyi surtun bidaha kufur ederken dusunmeyide akil etsin hakkinda hayirlisi olsun

Eşinin ailesini ayakta alkışlıyorum canı gönülden tebrik ediyorum gercekten iyi insanlar. Bu konuda çok şanslıymışsın canım. Benimkinin ailesi olsa ben haklı bile olsam çocuğımla kapının önüne koymaya çalısırlardı. Kocan arkadaşıyla gezip tozacaktı belli ki sen de işlerine engel olunca çıldırmış. Ablanın yanında bunu yapması büyük terbiyesizlik yazık kadın nr kadar üzülmüştür. O şu an kafadı yerine gelince yaptıklarından utandı . Hem sana hem ailene rezil olduğu için gelemiyor bence. İnşallah konuşup çözersiniz sorunu canım.

ben sizin eski konularınıza baktım. bu olaya kadar eşiniz melekmiş gibi anlatmışsınız. bir iki kavga demişsiniz. e kadınlar kulubunde yazıyor zaten kavgalarınız. normalde de çok sakin ve size saygılı birine benzemiyor.

Buraya açtığım konuların ikisinde falan eşimle ilgili konum vardır o da zaten bu zamana kadar yasadıklarımızdır işte , öyle saf salak melek bir kocam yok hatta cok cabuk gaza gelen sönen bir insandır öyle pamuk gibi sakin biri değil ağzı iyi laf yapar hareketlidir , ama bana öyle büyük anlamda bi terbiyesizliği hiç olmamıstır , burdaki konularımın birinde annesinin yanında gaza gelip bağırması ve bu konuda bahsettiğim küfür dışında , lafımı dinler benimle güzel anlaşır en önemliside benimle hem sevgili hem arkadastır , en azından etrafımdaki evliliklere göre çok şükğr bizim çok güzel bir evliliğimiz vardır herkes imrenir , ama işte arada da olsa oluyo boyle şeyler , keşke hiç olmasa ..

Bence eşinizin kafasını arkadaşı karıştırıyor yaşananlar çok üzücü önceliğin bebeğin olsun emziriyorsan asla ona üzgün süt verme bizim burda kahır sütü derler bebekleri hasta eder. Kafanı topla eşin eve gelcek bence utanmış olabilir. Sürekli anlayış gösterdiğini söylemiştin o gece çok zorlulayınca sende garipsemiş üzerine gelmiş olay büyümüş. Utandığı İçin gelmiyor bence eve Gelince düzgün sakin bi şekilde konuşun. Bi daha böyle sorumsuzluk yaparsa ayrılacağını artık çocuğunuz var kendine çeki düzen vermesini söyleyin. Bebeğinize iyi bakın lütfen her şey yoluna girecek daha lahusa sayılırsınız. Üzmeyin kendinizi

Konu 2018 konusu oradaki bebek suan anaokulunda

Hep zaten 3. Kişilerden huzursuzluk çıkmaz mı şu evliliklerde... Bende de aynı durum sakin olun ve takip etmeyi deneyin bebeğinizi düşünün inşallah herşey yoluna girer

Kv.neden kalıyor yanınızda,Bence o evden gitmeliydiniz en azından eş kişisi ciddi olduğunuzu gormeliydi,biraz etekleri tutusmaliydi...Hoş adam o kadar olgun değil belli ki elini kolunu sallaya sallaya eğlenmeye gidecek el kadar bebe de evde

Siz iyi niyetli davranmis olsaniz da ne demek kafasina gore baska sehre gitmek felan ? İyi niyeti suistimal eden eşler oluyor maalesef. Bekar gibi davranmaya calismasi cok kotu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…