Eşim 2 gündür eve gelmiyor.

Valla helal olsun o aileye diyorum. Kalmadı böyle insanlar. Bence gitmemekle çok iyi yapmışsın gidip gelmek daha kötü..

Haklısın geri adım atma. Sanki esin birşeyler karistiracakta sen mani olmuşsun gibi tavır sergilemiş yani bana öyle geldi.

söylemeden geçemedim.. ankaranın pavyonları ünlü malesef... Şehir dışından gidip günü birlik,geceyi pavyonda geçiren insanlar! var. gözünü aç yani alışverişe elbette inanmadın ama eşinin arkadaşlarının yolu yol değil görüldüğü üzre. hele evli bi adam için asla doğru şeyler değil.. İnsallah aklı başına gelir..

Eğer dönerseniz şartlarınızı koyun bir daha dışarı çıkılamayacak ve o arkadaşla görüşmeyecek evli olduğunun farkına varsın siz de aldatma konusunda en ufak laf etmeyin telini takip edin eğer bir halt karistiriyorsa ekran görüntülerini kendinize atın davamıni biliyorsunuz zaten

Eşinin o arkadaşı evlenirse eşine öyle bir satıl koyar ki eşin de anlar o zaman.O kadar Zaman geçirmeden bağlarını koparsın o arkadaşıyla.

Eşinin niyeti sadece alışveriş olsaydı o kadar tepki göstermezdi sana. Bir şeyler karıştıracaktı belki de çocukluk arkadaşıyla. Çocuktan sonra arkadaşına özenmiş olabilir sorumluluğu ağır geldiyse. Aranız düzelirse arkadaşıyla bağını koparmalı. Gerçi tek suç arkadaşında da değil istese uymaz ona.

Aileni takdir ettim tabi ki ama eşinin ailesini daha çok takdir ettim açıkçası. Çoğu erkek evlat ailesi çocuklarının hatasını kabul etmez. Eşinin yaptıklarını yanlış bulduklarına göre demek ki doğru düzgün insanlar umarım eşin de onlara çekmiştir de hatasını anlar bir an önce.

Canım bana kalırsa eşin daha büyüyememiş, evlilik sorumlulugu alamadan evlenmis ve sanırım hayat tarzlarınız kafalarınız aynı değil. Ben olsam bende alırım iki bira oturur eşimle içerim arkadaslarına ihtiyacı olmaz zaten benimle içip sohbet etmek ister. Rakı balık salata oh mis valla bir de güzel bir şarkı listesi arkadası ne yapsın

Nerede peki, ankaraya gitmıs mı? Esinin ailesinin sahip cıkması cok guzel buarada

Ankara için söylediklerinizde samimi misiniz?

Kaynana ve kayinbabanizi tebrik ederim. İnşallah eşinizin de aklı başına gelir. Evli olduğunu tam idrak edememiş demekki

Ankara için söylediklerinizde samimi misiniz?
Yilllaaaaaaar yillar önce Ankara Ulus'ta otelde kalmiştim. O zaman oranın nasıl bir yer oldugunu bilmediğim için havaalani arabasına ve gençlik parkina-lunaparka yakın diye nezih bir otel seçtiğimi sandım. Ama yan otelin kapisinda travesti bekliyordu:)
Hemen sagimda aile briç salonu, solumda pavyon..diğer yanda bir tane daha otel,sonra yine bir briç ve konken salonu
Akşama doğru genclik parkina doğru yola çıktım, ulustan parka gidene kadar yolboyu yerde travesti - masaj salonu kartları,çıplak erotik kadın resimleri vardı.
Zaten sonraları çok esprisini duydum ''ankara'nin dogal bitki örtüsü travesti kartlarıdir" şeklinde

Ama tabii tüm Ankara için koca bir pavyondur demek büyük saygısızlık olur. Benim her sene gittiğim hiç olumsuz birşey yaşamadığım bir memur ve öğrenci kenti aynı zamanda. Ama büyük bir pavyon kültürü var.

Ben de çok samimi bir şekilde şunu söylemek istiyorum. Ankara'da doğdum büyüdüm okudum yani bir 26 yilim var Ankara'da. Ama o sizin bahsettiğiniz şeyleri hiç görmedim desem. O caddeyi çok iyi biliyorum ve biz normalde geceleri oralarda çok dolaşmayız. Ama sabah olduğunda bildiğiniz normal cadde olur. Keşke siz de iyice araştırmadan otelde kalmasaydiniz. Öğretmen evi var, Anıtkabir'in altında çok nezih oteller var. Çankaya biraz pahalıdır ama orada da çokça otel vardır. Yani bu kadar yeri farklı ve değerli olan başkente bu yakıştırmaları yapmak beni üzdü açıkçası. İstanbul Ankara'nın yanında bu konuda daha sıkıntılıdır ama bunlar İstanbul'un güzelliğini tarihi dokusunu silemez.

Barışmak için şart koş o arkadaş bozuntusuyla bir daha asla görüşmeyeceksin de.öyleleri insanı her moka götürür.

İşte siz oranın mimli olduğunu biliyorsunuz ,pavyonlarla dolu olduğunu biliyorsunuz ve uygunsuz saatlerde oradan gecmemeye calisiyorsunuz. Ben bilemediğim icin tam ortasına gidip o kulture, yanar döner ışıklı pavyonlara, hayat kadını alışverişlerine falan tanık oldum azıcık ucundan da olsa.
Konu sahibinin esinin arkadaşı da anlatıldığına göre sağlam ayakkabı değil. Ayık gezmeyen - alemci bir genç.
Yani bu ikisi Ankara'ya giderse Anıtkabir'i mi ziyaret ederler , Çankaya'da nezih bir otelde mi kalırlar? Bence buradan bakinca amaçlari Sarı Tutku'ya para yedirmek gibi görünüyor.. Yoksa niyet alışveriş olsa sabahtan gidersin hızlı trenle, akşamına dönersin evine. Buna da kimse laf etmez zaten...

Kusura bakmayın arkadaşlar bildirmemişim , konyalıyız ama ilçemiz ankaraya konyadan daha yakın arabayla bir saat sürüyor ortalama , alışveriş, büyük ihtiyaçlar hastane vb şeyler için genelde oraya gideriz , eşiminde cogu zaman ankarada işleri olur yani öyle bi anda ankaraya gidicem demesi aslında yadırganir bi şey değil ama bunu anormal şekilde dile getirince bende şüphelendim. Bu bahsettiğim arkadasta babadan zengin altında arabalar rahat bir şekilde büyümüş bu hale gelmiş,ailesi komşumuz çok düzgün saygılı insanlar olmasına rağmen, eşiminde cocukluktan beri en yakın arkadası özünde iyi insan olsa da bu davranışlarını herkes biliyor , evli barklı bu adam demiyolar . Kendisi de evlenmek istiyor. Evlensin bizimkinin dönüp yüzüne bakmaz evden çıkmaz o bizimki o zaman anlar

Son durumunuz nedir?

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz gerçekten size değer veren insanlar demekki bu çok güzel

Kaynanam az burnumdan getirmedi ama Allah razı olsun gelinlerini oğullarına gözü kapalı tercih ederler ne diyim onlarında huyu da oyleymıs , bana yaptıkları bu iyilik o kötülükleri unutturdu Allah kalplerine göre versin inşallah

Son durumunuz nedir?

Bugün düşündüm mesaj attım , gel konuşalım iyiyi kötüyü böyle sorun çözülmez ya inceldiği yerden kopar ya da düzeltiriz bir şeyleri dedim. Az önce gelecem yazmış .
Yazmazdım ama utadıgından gelemediğini bildiğim için bu iki gün ona yermiştir ben cagırıyımda cagırmamı bahane edip gelsin dedim

Tam dayaklık ergen, kimbilir ne halt karistiracakti gidince. Gelse bile bi süre eve almayin, iyice burnu surtunce de şartlarinizi konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…