Eşim 2. Çocuğumuz olmasını istiyormuş

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
3.5 yaşında bir kizim var. Bu gune kadar da hic 2. Cocugun bahsi geçmedi evimizde. Dun gece ilişki yaşadık. Eşim ilişki sirasinda ikincinin vakti geldigini söyledi. Istemedigimi söyledim korunmasını istedim ama korumasız ilişki yaşadık ona ragmen. Sabah ertesi gun hapi almasini istedim. Ellerimi tuttu ve duygusal konusma yapti. Kızımız büyüdü. Ona bir kardes olsun. Bize de 2. Bir evlat. Cekirdek ailemiz büyüsün dedi. Kizimiz komsularin cocuklarina yalvariyor oynamak icin. Bir kardesi oldun dedi. Bir tek kızımız icin mi istiyorsun dedim. Hayir cekirdek ailemiz icin istiyorum dedi. Gece birdenbire nerden çıktı ikinci cocuk istegi dedim.kızımızı düşündüm kardeş vakti geldi dedim yalan soyleyemem dedi. Birtek kızımız icin mi dedim . bizim için de tabiiki dedi. Eger gercekten istemiyorsan gidip ertesi gun hapi alayim dedi. Duygusala bağladım esimin gözlerini dolu dolu görünce..kararsiz kaldım. Bir daha korumasiz iliski olmasin ama simdi hamile kalirsam da nasip dedim. Ama niye boyle dedim bilmiyorum. Tam yumurtlama donemimdeyim su an. Yani hamilelik şansım cok yuksek. Napiyorum ben yaaa.napmaliyim bilmiyorum. Kizim da acayip istiyor kardeşi olmasını. Bilmiyorum.

Siz neden istemiyorsunuz? Aşırı katı değilsiniz sanırım bu konuda.
Kafam karmakarışık.ablam daha bir hafta once iki aylik bebegine düşük yaptı. Hamile oldugumu duyarsa üzülür mu acaba. Hem eşimle çok zor donemlerden geçtik. Boşanmayı düşündüm bir zamanlar. Ikinci çocuk hic düşünmedim.

Maddi durumda sıkıntı yoksa olsun işte , ne güzel :) güzeldir çocuk , Bebek , mis gibi

Korunmasız ilişkiyi kabul etmişssiniz ama. Ertesi gün hapı da almamışsınız. Siz de istiyor gibisiniz sanki. Şu an iyi mi aranız? Boşanmak isteme sebebiniz neydi?

Korunmasız ilişkiyi kabul etmişssiniz ama. Ertesi gün hapı da almamışsınız. Siz de istiyor gibisiniz sanki. Şu an iyi mi aranız? Boşanmak isteme sebebiniz neydi?
Boşanmayi isteme sebeplerim ortadan kalktı. Cok sebep vardı ama su an yok. Ama işte korunmasiz iliskiyi kabul etmedim. Bir anda oluverdi. Sabah da ertesi gun hapi almasini istedim.duygusal konusunca kaldım böyle.

Benim eşim istemiyor, bu bana dert
Seninki de istiyor, bu da sana dert.

Hiç düşünmemişsin, ondan sana şimdi çok uzak gibi geliyor fikri.
Biraz düşün sen de. Sonra ortak bir karar alırsınız inş. Hakkinizda hayırlısı olsun

Evliligimin ilk senesi aşırı kıskançti. Ondan kaynakli sorunlar yaşamıştık. Simdi 5 senelik evliyiz.

Benim de eşim istemiyordu. Bir anda istiyorum dedi dün.

Eğer eşinizle aranızda şuan bir sorun yoksa aştım ve tekrar böyle bir boşanma vs düşünmem diyorsanız bebek iyidir , ben tek çocuğum zorluğunu çok yaşadım hala da yaşıyorum.. Keşke bir kardeşim olabilseydi ama Allah nasip etmemiş işte annem babam istemişte olmamış bir türlü..
Bebek kokusu eve iyi gelecektir bence..

Bence gam zamanı yeni bebişin .çocuk daha fazla büyümeden oyun arkadaşı olur. Ablanız düşük yaptı diye istememeniz bence gereksiz . Hayırlısı gol olabilir

Benimde ogluma kardes geliyor Allah nasip ederse. Cok guzel bi duygu. Karnimi dinliyo kardesim nasilsin diyo. Ona bu mutlulugu yasatmak dünyanın en guzel seyi

Canım içini ferah tut..Ne gerek var ertesi gün hapına filan.hormonlarinla oynama.olacaksa olsun zaten neredeyse 10 aylık gebelik döneminde kendini hazirlarsin.bebeginin yaşida çok idealmis inan.Vardır bunda da bir hayır sürekli düşünme.hayirlisi için dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…