- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
3.5 yaşında bir kizim var. Bu gune kadar da hic 2. Cocugun bahsi geçmedi evimizde. Dun gece ilişki yaşadık. Eşim ilişki sirasinda ikincinin vakti geldigini söyledi. Istemedigimi söyledim korunmasını istedim ama korumasız ilişki yaşadık ona ragmen. Sabah ertesi gun hapi almasini istedim. Ellerimi tuttu ve duygusal konusma yapti. Kızımız büyüdü. Ona bir kardes olsun. Bize de 2. Bir evlat. Cekirdek ailemiz büyüsün dedi. Kizimiz komsularin cocuklarina yalvariyor oynamak icin. Bir kardesi oldun dedi. Bir tek kızımız icin mi istiyorsun dedim. Hayir cekirdek ailemiz icin istiyorum dedi. Gece birdenbire nerden çıktı ikinci cocuk istegi dedim.kızımızı düşündüm kardeş vakti geldi dedim yalan soyleyemem dedi. Birtek kızımız icin mi dedim . bizim için de tabiiki dedi. Eger gercekten istemiyorsan gidip ertesi gun hapi alayim dedi. Duygusala bağladım esimin gözlerini dolu dolu görünce..kararsiz kaldım. Bir daha korumasiz iliski olmasin ama simdi hamile kalirsam da nasip dedim. Ama niye boyle dedim bilmiyorum. Tam yumurtlama donemimdeyim su an. Yani hamilelik şansım cok yuksek. Napiyorum ben yaaa.napmaliyim bilmiyorum. Kizim da acayip istiyor kardeşi olmasını. Bilmiyorum.