Eşi yada Sevgilisi yaşça küçük olanlara sesleniyorum :)

tarihe baktım ve bilerek yazdım.
sonuçta şuan bu sorunu yaşayan yok mu?
yine paylaşım yapılmasında ne sakınca var
Şu an derdi olanların konuları geriye gidiyor, görülmüyor ve yorum almıyor siz eski konuları üste çıkardıkça. Şu an bu konuda sorun yaşayan kendi konusunu açıp sorar, yorum ister zaten.

Yaa şu an bende de böyle bir durum var ve çok kararsizimzaten geç olgunlasiyorlar beyinleri geriden geliyor bir de çocuk mu büyüyeceğim diyorum ama kalbim tersini soyluyorbundan sonra benden en az 6 7 yaş büyük birini bulacağım hayata doymuş olacak diyordum ne yaptim

Ya sen 30 olsan hadi 25 26 tamam derim. Ama sen 25sin yani ne isin var 20 yasindaki cocukla Allah aksina??
25 yaşındaki bir erkek 20 yaşında bir kızla sevgili olsaydı peki? Dediğiniz şey kadını sınırlandırıyor, kısıtlıyor, kadının genç sevgili yapmasını normal karşılıyor gibi konuşsanızda.

Sevgiliniz da 20 siz 25 iseniz sıkıntı.
Sevgiliniz 30 siz 35 iseniz sıkıntı değil.

Normalde yaş farki sorun degil esim benden 8 yaş buyuk ama bir erkekle 25 yasindan once evlenilmemeli.istisnalar kaideyi bozmaz fakat erkekler cok gec olgunlasir sizin sevgiliniz 21 yasinda hala cocuk bence.ilerde olgunlasip cok farkli biri olacak.gelecekte evlenecekseniz sorun degil kisa vadeliyse hic bulasmayin.

zor bir durum. merak ettim bu işin sonunu :)

erkek kişisi yeterince olgunlaşmışsa kimsenin ne dediğini ne ettiğini size yansıtmaz ailesini umursamaz.

Artik konu sahibi 30, sevgilisi de 25 yasindadir. Tabi hala birliktelerse..
5 yil oncenin konusu.......

Kişiden kişiye değişir ama ben yapamazdım şahsen. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor. Bir de küçük olunca iyice tepemize çıkarlar
Ayy konu da çok eskiymiş, evlendiler mi acaba:)

4-5 yas var cnm :)
Annem bazen kiziyo bazen gülüp geciyor. Halaminda esi kendisinden 4-5 yas kücük, ona cekmissin diye gülüp gecer. Korkum karsi aile ne der acaba?
15 yas var esimle arada o 30 lu yaslarda gözüküyor bende bilmeyen icin 2-3 yas gibi ama ilk baslarda ailem bayagi bi dalga gecti ,tanisip gorunce ,esim in tavirlari hareketleri cok agirdir cocuksu olmadi hic patrondur aile babasidir ,idare eder herkesi ,herkes sustu bir daha bu konular acilmadi

Bizim eski bi komşumuzun kızı kendinden 5 yaş küçük biri ile evlendi. En son bi düğünde görmüştüm kız zaten oldum olası büyük gösteriyordu adam yanında çocuk gibi duruyordu hiç olmamıştı.
Ama erkek arkadaşınız olgun duruyorsa veya siz miyonsanız anlaşılmadıktan sonra bence bi sorun olmaz.
Ben eşimden 9 yaş küçüğüm eşim bayağı yaşını belli eder ama ben yapı olarak yaşımdan bayağı yukarı gösterdiğim için anlaşılmıyor pek bi kaç yaş varmış gibi duruyoruz.

Maşallah demeye geldim, siz kaç yaşındasınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…