- 11 Aralık 2018
- 40.035
- 248.332
Şu an derdi olanların konuları geriye gidiyor, görülmüyor ve yorum almıyor siz eski konuları üste çıkardıkça. Şu an bu konuda sorun yaşayan kendi konusunu açıp sorar, yorum ister zaten.tarihe baktım ve bilerek yazdım.
sonuçta şuan bu sorunu yaşayan yok mu?
yine paylaşım yapılmasında ne sakınca var
malesef öyle cıktı karşıma onun için ben en az 33 yaşında olsun istiyorum küçük yasindakiyle uğraşmak istemiyorumdalga geçmek mi yok artık.
eğer yaşla dalga geçiyorsa bir insan zaten zeka sorunu vardır. uzak durmak en güzeli olur.
25 yaşındaki bir erkek 20 yaşında bir kızla sevgili olsaydı peki? Dediğiniz şey kadını sınırlandırıyor, kısıtlıyor, kadının genç sevgili yapmasını normal karşılıyor gibi konuşsanızda.Ya sen 30 olsan hadi 25 26 tamam derim. Ama sen 25sin yani ne isin var 20 yasindaki cocukla Allah aksina??
zor bir durum. merak ettim bu işin sonunu :)Yaa şu an bende de böyle bir durum var ve çok kararsizimzaten geç olgunlasiyorlar beyinleri geriden geliyor bir de çocuk mu büyüyeceğim diyorum ama kalbim tersini soyluyor bundan sonra benden en az 6 7 yaş büyük birini bulacağım hayata doymuş olacak diyordum ne yaptim
Ben de ben dezor bir durum. merak ettim bu işin sonunu :)
Çoktan ayrilmislardirArtik konu sahibi 30, sevgilisi de 25 yasindadir. Tabi hala birliktelerse..
5 yil oncenin konusu.......
MuhtemelenÇoktan ayrilmislardir
15 yas var esimle arada o 30 lu yaslarda gözüküyor bende4-5 yas var cnm :)
Annem bazen kiziyo bazen gülüp geciyor. Halaminda esi kendisinden 4-5 yas kücük, ona cekmissin diye gülüp gecer. Korkum karsi aile ne der acaba?
Konu sahibinin en son çocuğu olmuş evlenmiş olabilirlerÇoktan ayrilmislardir
Maşallah demeye geldim, siz kaç yaşındasınız merak ettim15 yas var esimle arada o 30 lu yaslarda gözüküyor bendebilmeyen icin 2-3 yas gibi ama ilk baslarda ailem bayagi bi dalga gecti ,tanisip gorunce ,esim in tavirlari hareketleri cok agirdir cocuksu olmadi hic patrondur aile babasidir ,idare eder herkesi ,herkes sustu bir daha bu konular acilmadi
42 yasindayim :)Maşallah demeye geldim, siz kaç yaşındasınız merak ettim