Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esas sen 30 unu gecince aradaki farki anlarsin.....20 yasindaki birinin cocuk oldugunu sanmiyorum. Zaten simdilik evlenmeyide düsünmüyoruz bizde erken oldugunu biliyoruz. Kimisi 20sinde olgundur kimisi 30sunda cocuktur. Ben anlasiyorum herseyimiz düsüncelerimiz uyusuyor. Aradaki fark belki simdi dikkat cekiyodur. Ki zaten bi bundan 7 yil sonra o 27 ben 32 felan olurum o zaman hic dikkat cekmez bile, o yüzden takmiyorum artik yas konusu. Yinede yorumunuza tsk ederim :)
Merhaba,Yas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)
Hortlatmayın artık şu konuları gözünüzü seveyim. Bi tarihe bakın ya.benim annem de babamdan 2 yaş büyük =)
canım sen 25 o 21 yaşındasın ve şu an için bu problem ama mesela sen 35 olduğunda o 31 olacak o zaman problem olmaz o da olgunlaşmış olacak ama şu evrede anlaşmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.
benim karşıma hep yaşım büyük diye dalga gecen cıktı çok şanslıymissinizşanslıymissinizcanım benimde eşimle aramda yaş farkı var, yani ben ondan 3 yaş büyüğüm. 4 yıllık bir evliliğimiz var elbetteki kavgalarımız oluyor fakat hiçbiri yaş fakımızla alakalı değildi. zaten erkekler sakal bıyık olunca daha yaşlı gösteriyorlar. benim eşim birazda kilolu o da yaşını büyük gösteriyor. ilk başta ailemle tanıştırdığımdada yaş farkımızı direk hiç çekinmeden söylemiştim. bence ben kendimden emin kararımın arkasında durup bunu hiç problem etmediğim için ailemde etmedi bugüne kadar. hatta bazen ben dalga geçiyorum su küçüğün falan gibi takılıyorum ailemizin yanındada herkes gülüp geçiyor. erkekler daha çabuk yaşlanıyor heleki birde baba olunca bir yavaşlıyorlar hayatın eski hızı tutkusu kalmıyor o yüzden genç erkek daha iyi tabi bu işin şakası ama bence erkek büyük kadın büyük hiçbi farkı yok. bizimki sadece toplumsal yargı. öyle görmüşüz öyle gidiyor gibi. ama artık hayat çok farklı böyle basit şeylere takmamak lazım karşılıklı anlaşmak aşk uyum bunlar daha önemli. inan evlilikte tuvaleti kullanırken klozet kapağını kaldırması bile (kusura bakmayın biraz açık oldu) yaş farkından daha önemli:)
tarihe baktım ve bilerek yazdım.Hortlatmayın artık şu konuları gözünüzü seveyim. Bi tarihe bakın ya.
Eşimden 20 gün büyüğüm 27 yasindayiz ve bazen beni gerçekten cok şaşırtıyor normalde 18 yaşında bile cok olgundu ama yaşı ilerledikce cocuklasiyor arkadasimla esi arasinda 10 yas fark var cocuk 20 yasinda arkadaşım 30 yasindaydi evlendiklerinde yaklasik 7 senelik evliler 3 cocuklari var ve mutlular. Biraz mizaca bagli böyle şeyler iyi taniyacaksiniz. Ailelere gelince de direkt söyleyin ona göre hazirlasinlar kendilerini.Yas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)
dalga geçmek mi yok artık.benim karşıma hep yaşım büyük diye dalga gecen cıktı çok şanslıymissinizşanslıymissiniz