Eşi yada Sevgilisi yaşça küçük olanlara sesleniyorum :)

20 - 25 olunca evet garip geliyor. 25 - 30 olsa belki. Ailesi sorun yapar bence. 20 yaşındaki adam olgun davransa ne olacak. Bence siz öyle görmek istiyorsunuz.

Ama sen 25 yaşındasın bu çocuk 20, erkek olarak 20 yaş çok küçük bence.
aynen öyle sen 35 olsan o 30 olsa neyse ama bence ilerde sıkıntı yaşarsınız.20 yaşında erkek demek çocuk demek.
benim sözlüm 31 yaşında elinden bilgisayar oyununu alamıyorum 20 yaşındaki halini düşünemiyorum.

Benim erkek kardeşim de 4 yaş büyük bir kızla nisanlandi annem babam hep karşı çıktılar hep ben yumusattim onları bide bizimkiler sonradan öğrendiler şok oldular ya en baştan söyleyin yada hiç söylemeyin benden kokmasa annem ne sorunlar çıkaracakta fırsat vermiyorum çünkü ne olursa olsun aşka hurmetim sonsuz ve kardeşim çok aşık

Aramızda 11 yaş var. Henüz ailelerin haberi yok. Böyle devam edersek bir süre (tercihim en az 1 yıl ) sonra bildirim yapmak zorunda kalacağız sanki. Tepkileri ben de merak ediyorum. Gerçi yaşımıza hürmeten saygı bekliyorum ama.. : )))
Ne olacağı bilinmez elbet.

benim eşim bende 2 yaş kadr küçük nerdeyse..
burda bu konular açılınca aklıma geliyor. hiç sorun olmaz.. bence eşle arasındaki yaş farkı 5-6 ya kadar normal. bu fark arttıkça sorun olabilir..

önemli olan aranızda nesil farkı olmaması..

Bende eşimden e iki yaşasın büyügüm ben 31 o 29 yasında hiç sorun olmadı yaş ne aileler için ne bizim için...
Yanlız 20 yaş bi erkek için evlilik için Çok erken yine de mutluluklar

35 olsan normal derdim de 25sin ve sevgilin 20 yaşında???? Ben 21im yaşıtlarım bana bile küçük gibi geliyor yahu olgun falan hikaye bence.

Ayy napiyosun 20 yasinda cocukla...

Bence sorun olur. Arkadasimin annesi de babasindan 4 yas buyuk ve 50li yaslarinda olmalarina ragmen kadin adamdam feci bikmis durumda. Yillardir katlaniyorum cocuklarimi evlendirim tekmeyi basicam diyor

20 yaşında bir erkek net ergendir. Öyle çok olgun, şöyle böyle diyerek kendinizi kandırmayın. Aradaki yaş farkı mesele değil ama çocuğun yaşı mesele. Size iki örnek vereyim.

Eşimin yeğeni 20-21 yaşlarında evlencem diye tutturdu. Daha okulu yeni bitmişti. Evleneceği hatunda 26 yaşındaydı. Ne yaptıysak engel olamadık evlendiler. 9 ay sürdü evlilikleri. O kızcağıza da yazık oldu, bizim oğlana da.

Bir arkadaşım 37 yaşında, eşi 31 şu an. Hayatımda gördüğüm en mutlu çiftlerden biri diyebilirim. Gayet güzel sürdürüyorlar ilişkilerini.

Herkesin istisnasız geçtiği yaş dönümleri vardır. Belli yaşlarda belli özellikler kazanırız. 25 yaş da bunlardan biridir. Hayatınızdaki adam 25 yaşını geçsin, aynı yaş dönümüne girin hala birlikteyseniz o zaman düşğnün bunları.

benim erkek arkadasım 1,5 yas küçük yaşla ilgili hiçbi sorun yasamadık suana kadar ne aramızda ne ailelerden

Yas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)

Merhaba herkese yeni geldim buralara :) bizde yaş farklı çiftlerdeniz ben 23 Sevgilim 20 yaşında kısaca şunu söyliyim hak veren olur mu bilmem ama kızların olgunlaşmak gibi özel bi çabası yok oturaym şunu bunu kendime dert edeyim diye uğraşmıyoruz bunu ailelerimiz sevdiklerimiz yüklüyor bize ve böyle olgunuz diyoruz. Tabiki evlilik için erken ama çok mutluyuz. Ailelerden de bi sıkıntı yok olmamalı da bence :KK66:

aynen öyle sen 35 olsan o 30 olsa neyse ama bence ilerde sıkıntı yaşarsınız.20 yaşında erkek demek çocuk demek.
benim sözlüm 31 yaşında elinden bilgisayar oyununu alamıyorum 20 yaşındaki halini düşünemiyorum.

Aynen zaten önce ki konusuna baktım dengesiz birisi olduğu kesin karşı tarafın.

benim eski sevgilim bnden küçüktü 3 yaş yapmadığı kalmadı... erkekler geç olgunlaşıyor hele ki 20 yaşındaki biri ... tecrübelerime ,istinaden dıyorm ki erkek 4-5 yaş büyük olmalı

Benim eşim de benden 10 ay küçük zengin olunurmuş hatun büyük olunca bekliyoruz bakalım :KK45:

Yas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)
bir aile dostumuz var kalabalk bir aile ve hemen hemen bütün kadınlar kocalarından büyük :) çokda mutlular ve küçük erkek zengin eder kadını derler

Yengem amcamdan 5 yaş büyüktü bizim sülale yaşları ilerledikçe fark git gide kendini belli eder diye başta istemediler ama amcam ısrarında kararlı olunca tamam dediler ve yıllar geçtikçe amcam yaşlandı yengem ise şarap gibi maşallah sürekli gençleşti ve ikisi de çok mutlu :KK45:

Ablam sözlüsünden 4-5 yaş büyük... Arada kavga etseler de mutlular tabi kavgaları yaştan dolayı değil..

X