- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle sen 35 olsan o 30 olsa neyse ama bence ilerde sıkıntı yaşarsınız.20 yaşında erkek demek çocuk demek.Ama sen 25 yaşındasın bu çocuk 20, erkek olarak 20 yaş çok küçük bence.
Yas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)
aynen öyle sen 35 olsan o 30 olsa neyse ama bence ilerde sıkıntı yaşarsınız.20 yaşında erkek demek çocuk demek.
benim sözlüm 31 yaşında elinden bilgisayar oyununu alamıyorum 20 yaşındaki halini düşünemiyorum.
bir aile dostumuz var kalabalk bir aile ve hemen hemen bütün kadınlar kocalarından büyük :) çokda mutlular ve küçük erkek zengin eder kadını derlerYas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)
Yengem amcamdan 5 yaş büyüktü bizim sülale yaşları ilerledikçe fark git gide kendini belli eder diye başta istemediler ama amcam ısrarında kararlı olunca tamam dediler ve yıllar geçtikçe amcam yaşlandı yengem ise şarap gibi maşallah sürekli gençleşti ve ikisi de çok mutluYas meselesi yüzünden Ailenizle yada karsi Aile ile sorun yasadiniz mi. Eger yasadiysaniz bu sorunun üstesinden nasil geldiniz. Yorumlarinizi bekliyorum kizlar :)