Esi varikosel olup hamile kalanlar Allah rizasi icin bakar misiniz

Merhaba arkadaslar esi varikosel olup hamile kalan arkadaslar var mi lutfen bizede yardimci olmak adina tecrubelerinizi paylasin
Esim ameliyat olali 3 ay oldu canim carsamba gunu test yaptiricak degerleri belli olur ozman ama suanda herhangi bi gebelik yok
Esimde varikosel ameliyati oldu suanda degerleri cok iyi durumda.
Esiniz ameliyat olali ne kadav oldu canimm ve morfolojiniz kacti kaca cikti detayli bilgi verirmisiniz acaba

Esim ameliyat olali 3 ay oldu canim carsamba gunu test yaptiricak degerleri belli olur ozman ama suanda herhangi bi gebelik yok

Esiniz ameliyat olali ne kadav oldu canimm ve morfolojiniz kacti kaca cikti detayli bilgi verirmisiniz acaba
Esim ameliyat olali 5 ya da 6 yil olmustur o zaman sprem testi yapmamislar. Agridan dolayi ameliyat olmus. Suanda morfoloji 8 sprem degerleri normal.

Merhabalar bizim sadece morfoloji değerimiz 2 ydi şimdi de varikosel var gözüküyor diyor doktor açıkçası çok kafamız karıştı bu geçen sene Kasım ayında belli olmuş ama bize bir şey demediler daha önce

Nasil yani canim ultrasonla gorup te dokyor neden soylemedi yada yenimi ultroson cekindi esiniz oyuzdenmi yeni ortaya cikti. Birkac doktora gidin ve dogrulayin varikosel varmi yokmu isterseniz belkide o asamada 1 veya 2 seviyedeydi varikosel oyuzden onemsememis olabilir 3 derecede sadece ameliyat oneriliyor benim esim ameliyat olali 3 ay gecti ve 3 olan morfolojisi bugun cikan sonuclarda 5 olmus yani cok sukur artik en dusuk degerden yuksek ameliyat gerekli bence oneriyorsa doktorlar zman harcamayin

Söyle diyeyim canım bir sene önce ultrason çekilmişti bize varikosel ile ilgili bir şey demediler sadece morfoloji 1 di sonra 2 oldu en son hala ikiydi. Eşim sadece kan verdi bir baktı doktor varikosel var dedi tekrar gelsin bu sefer test versin ve ultrason a girsin dedi . Açıkçası anlamadık. Ki doktor Kasım ayında bakılmış dedi ama eşim 2019 Kasım 2020 Eylül ayında gitti en son . Kafamız karıştı iyice

Bunlari diyen sanirim farkli doktorlar anladigim kadariyla doktordan doktora cok farkeder canim inan yakinlarinizin bildigi guvendiginiz bi urologa gozukun ve kesin bilgiler alin kafaniz epey karismis anlafigim kadariyla peki varikoselin durumu hakkinda bilgi verildimi kacinci seviyede varikoseli esinizin motfolojiniz bu sebeple dusuk cikti benim anladigim kadariyla varikosrl morfolojiyi etkiliyor ve ameliyat olcaknseviyedeyse ve bebek dusunuluyorsa aksatmadan ameliyat olun derim Esim n degeri 3 ayda duzeldi ve biz cok sasirdik daha dusuk sayila gelir diye beklerken 5 olmus sizinde hizli bi sekilde duzelir bence morfoloji genetiknsebeplerden oturu dusuk degilse duzeliyor ameliyat sonrasi

Gittik doktora ama ameliyatlik bir durum görünmüyor yalnız tekrar test verip ultrason a girmeli dedi ona göre tekrardan bakmalıyız dedi . Özele gitmeyi düşünüyoruz aşırı kafamız karıştı bir de gittiğimiz devlet hastanesi diğer devlet hastanesine gönderdi bizi orası da bakmıyormus . Bu şekilde ugrasacagimiza özele gidelim dedik. Kimyasal gebelik yaşamıştım bunlarla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Genetik de olabilir bilmiyorum. İyi bir doktor bulup gorunmeliyiz

Açıkçası test ve ultrason u devlette yaptırıp sonuç ne olursa olsun tekrar özele gitmeyi düşünüyorduk ama devlette doktorlar bakmıyormus hiç bir ürolog . Diğer devlet hastanesi ürologu bizde olmuyor dedi . Ordan oraya savruluyoruz . Sonumuz hayr olsun inşallah

Merhaba yeni gördüm konuyu. Ben doğum yaptım bile 10,5 aylık bebeğim. Şöyle ki benim eşimde her iki tarafta da vardı, bizi de çevremiz oyaladı, o süreçte iki kez hamile kalıp düşük yaptım. Eşim ameliyat oldu 4. Ayda hamileydim. Spermler 90 günde yani 3 ayda oluşuyormuş. Yani bugün ameliyatı oldu diyelim, en az 3 ay sonra sağlıklı spermler oluşuyor. O yüzden biran önce ameliyat olsun beklemeyin. Biz çok vakit kaybettik tüp bebek mi yapsak, ameliyat olunca yine olmazsa falan diye.

Sehirden sehire degisiyor demekki canim ya ozele gidin muhakkak aksatmayin takviye ilaclar isteyin doktordan muhakkak 3 ay kullanin biraz pahali fakat ise yariyacagini dusunuyorum bizde aldik esim kullanmaya basliyacak bakalim sonumuz hayir olsun

Sehirden sehire degisiyor demekki canim ya ozele gidin muhakkak aksatmayin takviye ilaclar isteyin doktordan muhakkak 3 ay kullanin biraz pahali fakat ise yariyacagini dusunuyorum bizde aldik esim kullanmaya basliyacak bakalim sonumuz hayir olsun
Yok aksatmak istemiyorum bizimde üç sene olacak nerdeyse nasipse artık anne olmak istiyorum o yüzden aksatmayi düşünmüyorum. Promen K vermişlerdi geçen sene aldık onu kullandı keçiboynuzu özü de içmişti. Ama uzun zamandır kullanıyor. Tekrar başlattım. İnşallah Güzel haberlerle bulusurz tekrar.

İns guzel haberler aliriz hepimizz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…