Esi varikosel olup hamile kalanlar Allah rizasi icin bakar misiniz

Merhaba arkadaslar esi varikosel olup hamile kalan arkadaslar var mi lutfen bizede yardimci olmak adina tecrubelerinizi paylasin
Merhaba benim eşim de varikosel var doktor trental diye bi ilaç verdi ve sabah akşam keçi boynuzu özü kullandı. 3 ay sonunda eğer hamile kalmazsam ameliyat dedi ama ilaçlardan 1,5 ay sonra Rabbime çok şükür hamile kaldım üstelik insülin direnci ve polikistik over var bende. Sperm sayısı ve hareketli spermi ne durumda bunlarda çok önemli

Merhaba arkadaslar esi varikosel olup hamile kalan arkadaslar var mi lutfen bizede yardimci olmak adina tecrubelerinizi paylasin
Bi komşumun eşi olmuştu ameliyatı 4 ay sonra hamilelik haberi geldi şimdi bebekleri var sabır edin olur inşallah 🙏

Merhaba benim eşim de varikosel var doktor trental diye bi ilaç verdi ve sabah akşam keçi boynuzu özü kullandı. 3 ay sonunda eğer hamile kalmazsam ameliyat dedi ama ilaçlardan 1,5 ay sonra Rabbime çok şükür hamile kaldım üstelik insülin direnci ve polikistik over var bende. Sperm sayısı ve hareketli spermi ne durumda bunlarda çok önemli
Zaten erkeklerin çoğunda varikosel olurmuş ağrı olmadığı sürece doktorların çoğu ameliyatı önermiyor benim duyduğum konu sahibi istersen başka doktora da gösterin sonuçları. Attığım konunun içinde bizim kullandığımız bitkisel şeyleri yazmıştım onlara da bakabilirsiniz

evet bizde de vardı çok sene önce oldu ameliyatı şuan sperm durumu iyi ama bu durumda aşılamanın pek faydalı olmayacağını söyleyebilirim normal ilişkiden farkı yok sadece yıkayıp veriyolar tüplerinizi kontrol ettirin . tüp bebek yaptırın başka şeylerle vakit kaybetmeyin açıklanamayan infertilite yi bir araştırın derim . İlla çok yüksek değerlere sahip olmanıza gerek yok ama diğer yöntemler gereksiz uğraş olur size . bize de önerilen tüp bebek oldu onu yaptıracağız hem de ikimiz de de sorun yok .:KK15:

İlk aşılamada ikizlerim oldu nasıl ilişkiden farkı yok 😁 ve çevremde benim dışında aşılama ile hamile kalan çok insan tanıyorum

Merhaba

Esim 5 sene once olmus bu ameliyati. Ne kadar surede iyi oldu inanin bilmiyorum. Agrilarindan dolayi ameliyat yapmislar o zaman sprem testi de vermemis . Evli degildik su anda 100 milyon sprem var. Gayet saglikli hic korkmayin esiniz ameliyat olduktan sonra sizde de sorun yoksa dogal yoldan hamile kalabilirsiniz. Bizde sorun bende henuz gebe kalamadim.
Benmde eşim 17 yasnda olmuş ağrısından dolayı 144 milyon sperm hareket yüzde 35 fakar anormal şekil yüzde 75 siz hatrlyormusunuz anormal yapınz kaçta ben 3 senedir gebelk elde edemedm fakat her doktorda eşmde büyk bir sorun olmadğını söylüyor ben anormal yapıya kirlenmiş durumdayım

Benmde eşim 17 yasnda olmuş ağrısından dolayı 144 milyon sperm hareket yüzde 35 fakar anormal şekil yüzde 75 siz hatrlyormusunuz anormal yapınz kaçta ben 3 senedir gebelk elde edemedm fakat her doktorda eşmde büyk bir sorun olmadğını söylüyor ben anormal yapıya kirlenmiş durumdayım
Beninde esimin sprem hareket yuzde 45 esimde bir sorun yokmus.anormal derken morfoloji den mi bahsediyorsunuz? Doktor esimde bir sorun yok deyince cok ustunde durmadim ben acikcasi. Siz rahim filmi cekindiniz mi

İlk aşılamada ikizlerim oldu nasıl ilişkiden farkı yok 😁 ve çevremde benim dışında aşılama ile hamile kalan çok insan tanıyorum
hastalık durumuna göre söylüyorum ben herkesin ki farklı hanfendi denemiş olmamış zaman geçirmemesi için öneri sadece siz öylesiniz diye herkes öyle olmuyor maalesef .

Beninde esimin sprem hareket yuzde 45 esimde bir sorun yokmus.anormal derken morfoloji den mi bahsediyorsunuz? Doktor esimde bir sorun yok deyince cok ustunde durmadim ben acikcasi. Siz rahim filmi cekindiniz mi
Marfolojı oluyor evet anormal bzde 75 yazyor yok çektrmedm femera kullanyorm bu ay ilk kez bi umut

Marfolojı oluyor evet anormal bzde 75 yazyor yok çektrmedm femera kullanyorm bu ay ilk kez bi umut
Bizim test sonucunda normal 8 yaziyor bu konuda bir bilgim yok. Bence rahim filmi cekinin benimde 3 senedir olmuyor tek tupum kapali cikti. Onumuzdeki aylarda tedaviye baslanicak. İns gebe kalirsiniz bu ay.

hastalık durumuna göre söylüyorum ben herkesin ki farklı hanfendi denemiş olmamış zaman geçirmemesi için öneri sadece siz öylesiniz diye herkes öyle olmuyor maalesef .
Allah gönlünüze göre versin negatif enerjiniz sağolsun.

Masallah rabbim bagislasin insallah ben iki defa asilama oldum ben 3. defa denemek istedim ama doktorum yanasmadi

Bizim test sonucunda normal 8 yaziyor bu konuda bir bilgim yok. Bence rahim filmi cekinin benimde 3 senedir olmuyor tek tupum kapali cikti. Onumuzdeki aylarda tedaviye baslanicak. İns gebe kalirsiniz bu ay.
Bir defa cektirdim o ay hamile kaldim ama dusuk oldu 3 yil gecti aradan filme bakip gerek yok bir daha cekmeye diyorlar rahim filmi ne kadar sure gecerli acaba ben baska bir doktorda cektirecegim sanirim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Benmde kafama takılan anormak yapı fazla olduğu için mi olmuyor benm tüpüm mü yıkalı yani birde hsg çektirip olmaması var anormal yapıdan kaynaklı kafamı karıştran bu bir de bze önce bunun düzelmesi gerekli dedi çnkü ben takldm kaldm o güne

Ben varım canım eşim 1.5 yıldır ameliyat olalı ve ben yeni 5 aylik hamileyim ameliyat çok önemli birde ameliyattan sonraki bakim yeme içme üzülme varikosel düzeliyor

X