- 9 Ocak 2021
- 12
- 11
- 28
inşallaahh inşallaahhhh. İnanın beslenme düzenim ve uyku düzenimiz çok düzenli değil. Ama yumurtlama günlerime dikkat etmiştim aklınızda olsun. Çok dua edeceğim bu süreçte tüm isteyenlere.Bizim de bir ay oldu op olalı. Ek takviye de kullanıyoruz. Eşim de sigara kullanıyor fazlaca. Açıkçası bu değerlerle bize de umut oluyorsunuz. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur. Bizler de güzel haberler veririz :)
merhaba canım bizim de mayısta 2 yıl olacak eşim sigarayı bıraktı macunlar vs derken hız artmaya başladı sayı pek oynamadı keçiboynuzu kürü yapıyorum morfoloji de sürekli değişiyor en son 3 çıktı e vitamini içerken düzeliyor 5 veya 6 oluyor bırakınca düşüyor...sen hamile kaldığında sizin durumunuz nasıldı ben 2. aşılamaya başlayacağım bu ay sonra da tüp bebek düşünüyorum artıkSabır edin. Bizim de hamile kaldığımda iki yılımız dolmuştu.
hangi dr canım bu ya biz de gidelim olmadıEvet sigara kullanıyor eşim hemde günde 1 paketten fazla. Alkol kullanmıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası sigarayı hep kullandı. Morfoloji ameliyat öncesi ve sonrası %2. Hiç değişmedi.
Evet sayımız bizcede çok düşüktü ama doktor ben bu şekilde değerleri olan hastalarımda doğal yollardan hamilelik elde ettim dedi. Ben aşılama düşünüyordum açıkçası. Çok sürpriz oldu bizede gerçekten.
Medigold Sultan Hastanesi Cem Çevik-İstanbul/Sultangazi / Ben bir kaç kez gördüm ameliyat günüydü oda ama eşim çok memnundu doktorundan.hangi dr canım bu ya biz de gidelim olmadı
teşekkürler canımMedigold Sultan Hastanesi Cem Çevik-İstanbul/Sultangazi / Ben bir kaç kez gördüm ameliyat günüydü oda ama eşim çok memnundu doktorundan.
Keçiboynuzu körü, keçiboynuzu pekmezi, cobançokerten otu, bal karışımı bir macun kullandı, morfoloji de sıkıntınız varsa emodekx kullanın, bizim degerler iki kati arttı, hala bunlara devam ediyoruz doktor şunda ameliyat a gerek yok dedi, 4 .ayimiza girdik bekliyor uzHerkese merhaba, benim esimde 3 gun once varikosel ameliyati oldu. 3. Derece varikosel, hidrosel ve fitik varmis. Operasyonla hepsi halledildi cok sukur. Onumuzde hemen hemen en az 6 aylik bir surec oldugunu biliyorum. Doktorumuz 1 ay sonra klomene baslamasini onerdi ( hormon degerleri alt sinira yakin oldugu icin desteklemek istedi) ama baska herhangi bir takviye vermedi. 3 ay sonraki kontrolde yeterli iyilesme olmazsa o zaman takviye ilaclara baslariz dedi. Dogal olarak ise keciboynuzu pekmezi ve cig kuruyemis onerdi. Bunlar haricinde sizin tavsiye edebileceginiz ek seyler var midir? Rica etsem paylasabilir misiniz?
emodex morfolojiye iyi mi geliyor canımKeçiboynuzu körü, keçiboynuzu pekmezi, cobançokerten otu, bal karışımı bir macun kullandı, morfoloji de sıkıntınız varsa emodekx kullanın, bizim degerler iki kati arttı, hala bunlara devam ediyoruz doktor şunda ameliyat a gerek yok dedi, 4 .ayimiza girdik bekliyor uz
Ml sperm sayısı 30 milyon, ileri hız 0, +3 hız %40 mış. En son değerler bunlar. Doktorumuz morfolojiye önem vermiyordu. Bu yüzden hiç ölçülmedi. Bu değerden 3 ay sonra hamile kaldım. Hatta hamile kalmadan eşim Kaan aydosa da muayene oldu . Bu değerleri çok beğenmişti. Her gün Isırgan otu çayı ve nohut yemeğini özellikle önerdi. Bilginiz olsun.hangi dr canım bu ya biz de gidelim olmadı
Ha bir de, bir kaç ay her gün promen k daha sonra proxeed plus kullandı. Ayrıca eczaneden e vitamini ve solgar L-arginin aldım. Hergün buna ilave kuru incir ve havuç yedi. 1 yk da keçiboynuzu özü. Kızartma yok. Doğal beslendik.merhaba canım bizim de mayısta 2 yıl olacak eşim sigarayı bıraktı macunlar vs derken hız artmaya başladı sayı pek oynamadı keçiboynuzu kürü yapıyorum morfoloji de sürekli değişiyor en son 3 çıktı e vitamini içerken düzeliyor 5 veya 6 oluyor bırakınca düşüyor...sen hamile kaldığında sizin durumunuz nasıldı ben 2. aşılamaya başlayacağım bu ay sonra da tüp bebek düşünüyorum artık
teşekkür ederim canım benzer şeyleri ben de veriyorum larginin ne için ama l karnitin diye biliyordumHa bir de, bir kaç ay her gün promen k daha sonra proxeed plus kullandı. Ayrıca eczaneden e vitamini ve solgar L-arginin aldım. Hergün buna ilave kuru incir ve havuç yedi. 1 yk da keçiboynuzu özü. Kızartma yok. Doğal beslendik.
dış gebelik herkeste olabilir kalp durması kalitesiz spermden olabiliyormuş üroloji doktoru anormol morfoloji ile hamile kalınınca gebeliğin her evresinde olumsuz sonuç alınabiliyor dedi yani 8. ayda da kalbi durabiliyormuşVarikosal dış gebelık yaparmı. ?Ilk hamılelıkte ablam dış gebe oldu 2. Hamıkelıgınde çocugun kalbı durdu.Bılgılerınızı patlasırmısınız?
L arginini hız için kullanmıştık galibateşekkür ederim canım benzer şeyleri ben de veriyorum larginin ne için ama l karnitin diye biliyordum
tamam canım biz de alalım olmadıL arginini hız için kullanmıştık galiba
Ameliyat sonrası kür uyguladınız mı vitamin kullandınız mı ? Anlatır mısınız birazEsimde varikosel ameliyati oldu suanda degerleri cok iyi durumda.
Evet iyi geliyor, eşim şuanda kullaniyoremodex morfolojiye iyi mi geliyor canım
Esim ameliyati bekarken olmus agridan dolayi o zaman sprem testi de vermemis. Kur de vitamin de kullanmamisdir. 5 ya da 6 yil olmus. Ameliyat olduktan sonra ayakta duracak is yapmadim demisti esim. Part time garsonluktan oldu demisti. Gecmis zaman cokta hatirlamiyorum suanda degerleri normalAmeliyat sonrası kür uyguladınız mı vitamin kullandınız mı ? Anlatır mısınız biraz