Esi varikosel olup hamile kalanlar Allah rizasi icin bakar misiniz

Yinede ameliyat olunması taraftarıyım ben. Çünkü ameliyatı reddedersek hem süreci uzatıyoruz hamilelik için hemde ileri vakitte erkekte ağrı sızı başlıyor. Tedbir kuldan Takdir Alah’tan.

Bizim de bir ay oldu op olalı. Ek takviye de kullanıyoruz. Eşim de sigara kullanıyor fazlaca. Açıkçası bu değerlerle bize de umut oluyorsunuz. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur. Bizler de güzel haberler veririz :)

İnşallah
inşallaahh inşallaahhhh. İnanın beslenme düzenim ve uyku düzenimiz çok düzenli değil. Ama yumurtlama günlerime dikkat etmiştim aklınızda olsun. Çok dua edeceğim bu süreçte tüm isteyenlere.

Sabır edin. Bizim de hamile kaldığımda iki yılımız dolmuştu.
merhaba canım bizim de mayısta 2 yıl olacak eşim sigarayı bıraktı macunlar vs derken hız artmaya başladı sayı pek oynamadı keçiboynuzu kürü yapıyorum morfoloji de sürekli değişiyor en son 3 çıktı e vitamini içerken düzeliyor 5 veya 6 oluyor bırakınca düşüyor...sen hamile kaldığında sizin durumunuz nasıldı ben 2. aşılamaya başlayacağım bu ay sonra da tüp bebek düşünüyorum artık

hangi dr canım bu ya biz de gidelim olmadı

Hakikaten Dr öyle iyimser geldi ki bana da hastası olup hemen gebe kalasım geldi.

Keçiboynuzu körü, keçiboynuzu pekmezi, cobançokerten otu, bal karışımı bir macun kullandı, morfoloji de sıkıntınız varsa emodekx kullanın, bizim degerler iki kati arttı, hala bunlara devam ediyoruz doktor şunda ameliyat a gerek yok dedi, 4 .ayimiza girdik bekliyor uz

emodex morfolojiye iyi mi geliyor canım

hangi dr canım bu ya biz de gidelim olmadı
Ml sperm sayısı 30 milyon, ileri hız 0, +3 hız %40 mış. En son değerler bunlar. Doktorumuz morfolojiye önem vermiyordu. Bu yüzden hiç ölçülmedi. Bu değerden 3 ay sonra hamile kaldım. Hatta hamile kalmadan eşim Kaan aydosa da muayene oldu . Bu değerleri çok beğenmişti. Her gün Isırgan otu çayı ve nohut yemeğini özellikle önerdi. Bilginiz olsun.

Ha bir de, bir kaç ay her gün promen k daha sonra proxeed plus kullandı. Ayrıca eczaneden e vitamini ve solgar L-arginin aldım. Hergün buna ilave kuru incir ve havuç yedi. 1 yk da keçiboynuzu özü. Kızartma yok. Doğal beslendik.

Varikosal dış gebelık yaparmı. ?Ilk hamılelıkte ablam dış gebe oldu 2. Hamıkelıgınde çocugun kalbı durdu.Bılgılerınızı patlasırmısınız?

teşekkür ederim canım benzer şeyleri ben de veriyorum larginin ne için ama l karnitin diye biliyordum

Varikosal dış gebelık yaparmı. ?Ilk hamılelıkte ablam dış gebe oldu 2. Hamıkelıgınde çocugun kalbı durdu.Bılgılerınızı patlasırmısınız?
dış gebelik herkeste olabilir kalp durması kalitesiz spermden olabiliyormuş üroloji doktoru anormol morfoloji ile hamile kalınınca gebeliğin her evresinde olumsuz sonuç alınabiliyor dedi yani 8. ayda da kalbi durabiliyormuş

Ameliyat sonrası kür uyguladınız mı vitamin kullandınız mı ? Anlatır mısınız biraz
Esim ameliyati bekarken olmus agridan dolayi o zaman sprem testi de vermemis. Kur de vitamin de kullanmamisdir. 5 ya da 6 yil olmus. Ameliyat olduktan sonra ayakta duracak is yapmadim demisti esim. Part time garsonluktan oldu demisti. Gecmis zaman cokta hatirlamiyorum suanda degerleri normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…