Esi varikosel olup hamile kalanlar Allah rizasi icin bakar misiniz

Bizim de haftaya ameliyatimiz var. Boşuna bekledik 6 ay keçi boynuzu bitkisel vs zaman kaybı olunması gerekiyorsa hemen olmak lazımmış. Dilerim isteyen herkese hayırlısıyla olsun 🙏

Eşim ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldım. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Üstelik ileri hız 0dı. + hız değerleri yüksekti.

Biz eşim varikosel olduğunu öğrendiği sırada hamile olduğumu öğrendim.
7 aylık evliydik o zamana kadar korunmamamiza rağmen bu şekilde oldu

Eşim ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldım. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Üstelik ileri hız 0dı. + hız değerleri yüksekti.
Eşim Ekim ayında ameliyat oldu bizde bekliyoruz hala. 2.5 yıllık evliyiz. Varikoseli geç fark ettik maalesef. Hayırlı olsun sizede Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin.

Eşim Ekim ayında ameliyat oldu bizde bekliyoruz hala. 2.5 yıllık evliyiz. Varikoseli geç fark ettik maalesef. Hayırlı olsun sizede Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin.
Takviye kullanıyor musunuz

Merhaba arkadaslar esi varikosel olup hamile kalan arkadaslar var mi lutfen bizede yardimci olmak adina tecrubelerinizi paylasin
Merhaba, benim eşimde çift taraflı varikosel var, doktor 3 aylık bir ilaç verdi, klomen e vitamini hap verdi, ilaçlarla birlikte eşim keçiboynuzu körü, keçiboynuzu pekmezi, çörekotu yağı, macun Kulandik, geçen hafta 3 ayımız doldu.. test verdik, hem sayımızda hem hareket ve morfoloji de ilerleme olmuştu, doktor ameliyat a gerek yok dedi, bu değerlerle hamile kalınır dedi, bakalım salı günü kadın doğum cuya gidicem bakalım o nediyecek, bu arada bende bir problem yok
Merhaba arkadaslar esi varikosel olup hamile kalan arkadaslar var mi lutfen bizede yardimci olmak adina tecrubelerinizi paylasin

Eklentiler

• IMG_20210209_164544.jpg
    IMG_20210209_164544.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 465
  • IMG_20210209_164456.jpg
    IMG_20210209_164456.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 376
Takviye kullanıyor musun
Takviye kullanıyor musunuz
Keçi boynuzu özünpekmezi, keçi boynuzu özü suyu, arı poleni kullanıyoruz. Geçen ay teste gittiğinde değerlerde yükselme vardı. Doktor ilaç takviyesine gerek yok şimdilik biraz daha bekleyelim 6. Ay tekrar görüşelim dedi. O yuzden bekliyoruz. Ama eğer mümkünse 6. Aydada gebelik olmazsa aşılama düşünüyoruz

Merhaba, benim eşimde çift taraflı varikosel var, doktor 3 aylık bir ilaç verdi, klomen e vitamini hap verdi, ilaçlarla birlikte eşim keçiboynuzu körü, keçiboynuzu pekmezi, çörekotu yağı, macun Kulandik, geçen hafta 3 ayımız doldu.. test verdik, hem sayımızda hem hareket ve morfoloji de ilerleme olmuştu, doktor ameliyat a gerek yok dedi, bu değerlerle hamile kalınır dedi, bakalım salı günü kadın doğum cuya gidicem bakalım o nediyecek, bu arada bende bir problem yok
Bizimde değerlermizle gebelik olabiliceğini söyledi, bekliyoruz. Hayırlısınolsun sizin içinde inşallah..

Herkese merhaba, benim esimde 3 gun once varikosel ameliyati oldu. 3. Derece varikosel, hidrosel ve fitik varmis. Operasyonla hepsi halledildi cok sukur. Onumuzde hemen hemen en az 6 aylik bir surec oldugunu biliyorum. Doktorumuz 1 ay sonra klomene baslamasini onerdi ( hormon degerleri alt sinira yakin oldugu icin desteklemek istedi) ama baska herhangi bir takviye vermedi. 3 ay sonraki kontrolde yeterli iyilesme olmazsa o zaman takviye ilaclara baslariz dedi. Dogal olarak ise keciboynuzu pekmezi ve cig kuruyemis onerdi. Bunlar haricinde sizin tavsiye edebileceginiz ek seyler var midir? Rica etsem paylasabilir misiniz?

Bizimde değerlermizle gebelik olabiliceğini söyledi, bekliyoruz. Hayırlısınolsun sizin içinde inşallah..
Merhabalar tekrardan, bugun hamile olduğumu öğrendim. Beta 431 çıktı. Böyle bir haber bekliyorduk ama aslında beklemiyorduk da. Yarın ultrasona gireceğim şuan sadece Beta değeri var elimizde. İnanın neyin faydalı oldugunu bilmiyoruz. En başlarda keçi boynuzu özü pekmezi kullandı bıraktı. Ama uzun zamandır keçi boynuzu suyu sabah akşam kullandı. Ve 1 aydır sadece yatarken içiyordu eşim. Poleni de 1 aydır sadece gece yatarken 1 çay kaşığı yoğurtla yiyordu. Kader kısmet inşallah sizde çok yakın zamanda böyle güzel bir haber alırsınız. Kullandıklarımı ayrıntılı söylemek istedim uygulamak istersiniz diye. Dualarım sizinle ve tüm anne olmak isteyenlere. 🙏🏻

Herkese merhaba, benim esimde 3 gun once varikosel ameliyati oldu. 3. Derece varikosel, hidrosel ve fitik varmis. Operasyonla hepsi halledildi cok sukur. Onumuzde hemen hemen en az 6 aylik bir surec oldugunu biliyorum. Doktorumuz 1 ay sonra klomene baslamasini onerdi ( hormon degerleri alt sinira yakin oldugu icin desteklemek istedi) ama baska herhangi bir takviye vermedi. 3 ay sonraki kontrolde yeterli iyilesme olmazsa o zaman takviye ilaclara baslariz dedi. Dogal olarak ise keciboynuzu pekmezi ve cig kuruyemis onerdi. Bunlar haricinde sizin tavsiye edebileceginiz ek seyler var midir? Rica etsem paylasabilir misiniz?
Keçi boynuzunu haşlayıp suyunu içiyor erkekler bizde yaptık 1 ay boyunca tarifi internette var ayrıntılı olarak. Bunun sperm sayısı ve hareketliliği çok yükselttiği söyleniyor. Birde bizim doktorumuz keçi boynuzu suyu dışında nar suyu, portakal suyu, kivi tüketmesini önermiştii. Ekstra doktorun söylemediği ama erkek sperminde çok faydalı oldugunu duyduğumuz arı poleni kullanıyoruz toz şekilde o zaten yoğurtla karıştırıp yiyor eşim.

Merhabalar tekrardan, bugun hamile olduğumu öğrendim. Beta 431 çıktı. Böyle bir haber bekliyorduk ama aslında beklemiyorduk da. Yarın ultrasona gireceğim şuan sadece Beta değeri var elimizde. İnanın neyin faydalı oldugunu bilmiyoruz. En başlarda keçi boynuzu özü pekmezi kullandı bıraktı. Ama uzun zamandır keçi boynuzu suyu sabah akşam kullandı. Ve 1 aydır sadece yatarken içiyordu eşim. Poleni de 1 aydır sadece gece yatarken 1 çay kaşığı yoğurtla yiyordu. Kader kısmet inşallah sizde çok yakın zamanda böyle güzel bir haber alırsınız. Kullandıklarımı ayrıntılı söylemek istedim uygulamak istersiniz diye. Dualarım sizinle ve tüm anne olmak isteyenlere. 🙏🏻
Hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah.

Eşinizin değerleri nasıldı bu 3 ay içinde yazabilir misiniz?

Keçi boynuzunu haşlayıp suyunu içiyor erkekler bizde yaptık 1 ay boyunca tarifi internette var ayrıntılı olarak. Bunun sperm sayısı ve hareketliliği çok yükselttiği söyleniyor. Birde bizim doktorumuz keçi boynuzu suyu dışında nar suyu, portakal suyu, kivi tüketmesini önermiştii. Ekstra doktorun söylemediği ama erkek sperminde çok faydalı oldugunu duyduğumuz arı poleni kullanıyoruz toz şekilde o zaten yoğurtla karıştırıp yiyor eşim.

Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin.🙏

Hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah.

Eşinizin değerleri nasıldı bu 3 ay içinde yazabilir misiniz?
Teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah tüm anne olmak isteyenlerin başına.
Ameliyat öncesi sperm yoğunluğu : 3 milyon
Ameliyat sonrası sperm yoğunluğu : 6 milyon
Ameliyat öncesi hızlı hareketli : %4
Ameliyat sonrası hızlı hareketli : %10
Ameliyat öncesi yerinde hareketli : %31
Ameliyat sonrası yerinde hareketli : %25
Ameliyat öncesi hareketsiz : %65
Ameliyat sonrası hareketsiz : %65 (aynı kaldı)
Ameliyat sonrası dediğim süreç 3 aylık kontrolümüzdü, yani 13 Ocak sonuçlarımızdı. 13 ocaktaki değerlerinize karşılık takviye doğal gıdaya başlamıştık. Bu değerlerle doğal yollardan gebelik olucagına inanıyorum demişti doktorumuz. 6. Ayda gebelik olmazsa ecza ürünü konuşuruz demişti doktorumuz. Hiç ilaç (ecza ürünü) kullanmadık.

Teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah tüm anne olmak isteyenlerin başına.
Ameliyat öncesi sperm yoğunluğu : 3 milyon
Ameliyat sonrası sperm yoğunluğu : 6 milyon
Ameliyat öncesi hızlı hareketli : %4
Ameliyat sonrası hızlı hareketli : %10
Ameliyat öncesi yerinde hareketli : %31
Ameliyat sonrası yerinde hareketli : %25
Ameliyat öncesi hareketsiz : %65
Ameliyat sonrası hareketsiz : %65 (aynı kaldı)
Ameliyat sonrası dediğim süreç 3 aylık kontrolümüzdü, yani 13 Ocak sonuçlarımızdı. 13 ocaktaki değerlerinize karşılık takviye doğal gıdaya başlamıştık. Bu değerlerle doğal yollardan gebelik olucagına inanıyorum demişti doktorumuz. 6. Ayda gebelik olmazsa ecza ürünü konuşuruz demişti doktorumuz. Hiç ilaç (ecza ürünü) kullanmadık.
Sigara kullanımı var mıydı?
Bir de morfoloji nedir sizde?

İşin aslı hareket sınırda ve sayınız çok düşük ama gebelik elde etmişsiniz. O yüzden morfolojiyi sordum yüksek miydi diye. Genelde 15 20 milyon sayı isteniyor asgari.

Selamun aleykum kardeşlerim.öncelikle bu yazıyı size umut olsun diye yazıyorum. Ben 4 buçuk yıllık evliyim. İlk 1 yıl fazla düşünmedik çocuk olur olmaz diye, neyse 1 yılı

Eklentiler

• Screenshot_20210217_112507_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210217_112507_com.android.chrome.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 466
Beninde esimin sprem hareket yuzde 45 esimde bir sorun yokmus.anormal derken morfoloji den mi bahsediyorsunuz? Doktor esimde bir sorun yok deyince cok ustunde durmadim ben acikcasi. Siz rahim filmi cekindiniz mi

Eklentiler

• Screenshot_20210217_112520_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210217_112520_com.android.chrome.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 374
  • Screenshot_20210217_112513_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210217_112513_com.android.chrome.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 366
Sigara kullanımı var mıydı?
Bir de morfoloji nedir sizde?

İşin aslı hareket sınırda ve sayınız çok düşük ama gebelik elde etmişsiniz. O yüzden morfolojiyi sordum yüksek miydi diye. Genelde 15 20 milyon sayı isteniyor asgari.
Evet sigara kullanıyor eşim hemde günde 1 paketten fazla. Alkol kullanmıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası sigarayı hep kullandı. Morfoloji ameliyat öncesi ve sonrası %2. Hiç değişmedi.
Evet sayımız bizcede çok düşüktü ama doktor ben bu şekilde değerleri olan hastalarımda doğal yollardan hamilelik elde ettim dedi. Ben aşılama düşünüyordum açıkçası. Çok sürpriz oldu bizede gerçekten.

Son düzenleme:
X