Doktor onermıyomuş .Pazartesi tekrar gıdecek .Nasıl kürler uyguluosunuzdış gebelik herkeste olabilir kalp durması kalitesiz spermden olabiliyormuş üroloji doktoru anormol morfoloji ile hamile kalınınca gebeliğin her evresinde olumsuz sonuç alınabiliyor dedi yani 8. ayda da kalbi durabiliyormuş
dr klomen ve trental verdi nac 600 verdi hız artsın diye nac 600 verdi kür olarak keçiboynuzu kürü her sabah keçiboynuzu özü içiyor akdeniz tipi diyet kuruyemiş hareket önerdi dr ben sabahları e vitamini de aldım evicap 200 ama o bitince solgar 200 alıcamDoktor onermıyomuş .Pazartesi tekrar gıdecek .Nasıl kürler uyguluosunuz
Evet geliyor, şuanda eşim kullanıyor,emodex morfolojiye iyi mi geliyor canım
hiç öncesi ve sonrası test yaptınız mı pekiEvet geliyor, şuanda eşim kullanıyor,
Ben canim varikosel dediler cocuk olmaz dediler 1bucuk yildir olmuyordu progeston kullanmistim adet düzensezligi icin vermisti onunda gebeligi kolalastirici etkisi varmis 3 haftalik benimBizim test sonucunda normal 8 yaziyor bu konuda bir bilgim yok. Bence rahim filmi cekinin benimde 3 senedir olmuyor tek tupum kapali cikti. Onumuzdeki aylarda tedaviye baslanicak. İns gebe kalirsiniz bu ay.
Eşimin ilk testi,hiç öncesi ve sonrası test yaptınız mı peki
Eşimin ilk testi,
Doktor 3 ay boyunca klomen ve e vitamini verdi, bunun yanında keçiboynuzu kürü, macun, çoban çöker ten çayı, keçiboynuzu pekmezi, kullandı 3 ay sonra ki testimizEşimin ilk testi,
çok güzel düzelmiş sayı ve hız morfoloji 3 olmuş morfoloji biraz daha yükselse süper olur hamile kalabildin mi hiçDoktor 3 ay boyunca klomen ve e vitamini verdi, bunun yanında keçiboynuzu kürü, macun, çoban çöker ten çayı, keçiboynuzu pekmezi, kullandı 3 ay sonra ki testimiz
macun olarak ne kullanıyorsunuzDoktor 3 ay boyunca klomen ve e vitamini verdi, bunun yanında keçiboynuzu kürü, macun, çoban çöker ten çayı, keçiboynuzu pekmezi, kullandı 3 ay sonra ki testimiz
Ben naturAllen diye bir sayfa var istegramda irfan akdim eşimin sperm testini attım ona göre verdilwrmacun olarak ne kullanıyorsunuz
İstersen aktarlarda hazırlıyor macunBen naturAllen diye bir sayfa var istegramda irfan akdim eşimin sperm testini attım ona göre verdilwr
evet biz de var zaten macun ama merak ettim her gün yeni bir şey öğreniyoruz buralarda :)İstersen aktarlarda hazırlıyor macun
Haklısınız, bende çoğu şeyi nurdan öğrendimevet biz de var zaten macun ama merak ettim her gün yeni bir şey öğreniyoruz buralarda :)
Sizin probleminiz neydiBenim esimdede vardı ameliyat oldu ileri hareketli 0di 6-8 ayda 20-30lara çıktı. Benimde bazi problemlerim oldugu için tup bebek yaptik çok sukur.hamileyim simdi. Varikoselin çeşitleri var galiba bize ameliyati önermişti urolog bazilarina onermiyolar tekrarlayabilir diyolar. Baska sorunu olmayan sadece varikosel olan ciftlerde ameliyat sonrasi gebelikte oluyor illa tup bebek olacak diye bisey yok. Gerçi tup bebektede kaliteli sperm önemli o yuzden ameliyati tercih ettik bizde
Çikolata kistiSizin probleminiz neydi
Merhaba eşimde de çıktı yeni öğrendik 6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ameliyat sonrası gebelik şansı düşük dedi doktorEsimde varikosel ameliyati oldu suanda degerleri cok iyi durumda.
Hiç çekinmeden ameliyatı olsun canım. Benim eşim olalı 3 ay oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim şükürler olsunMerhaba eşimde de çıktı yeni öğrendik 6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ameliyat sonrası gebelik şansı düşük dedi doktorameliyata tereddütle bakıyorum
Kaçıncı evredeydi sizinkiHiç çekinmeden ameliyatı olsun canım. Benim eşim olalı 3 ay oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim şükürler olsunDevlet hastanesinde olmasına rağmen çok iyi sonuç aldık, daha test vermeye bile gitmedik oysaki
3 garede 4 mm di sanırımKaçıncı evredeydi sizinki
Hayırlı olsun bebeğiniz rabbim tamamına erdirsin3 garede 4 mm di sanırım