- 17 Eylül 2021
- 15
- 13
- 26
Ben bu konuları çok araştıran biri olarak size bi gelişme olduğu sürece bilgindirme yapacağım benim 30 eylülde randevumu var gün alacam rahim filmi için rahim filmi çektirecem her ihtimale karşı tüplerimi kontrol edeceğimŞifa olsun canım eğer faydasını görürseniz ilerleyen zamanlarda bilgilendirme yapar mısın... Ayrıca eşi varikosel ameliyatı olanlar olarak gelişmelerden haberdar olalım ve eğer nasip olursa ameliyattan ne kadar zaman sonra gebe kaldığımızı da yazarız inşallah ne gibi yöntemler kürler kullandık ve ne kadar zaman sonra hamile kaldık diyetabi en başında rabbim nasip ederse
Ben bu konuları çok araştıran biri olarak size bi gelişme olduğu sürece bilgindirme yapacağım 30 eylülde randevum var rahim filmi için tüpleri de kontrol etmekte fayda var inşallah güzel haberler veririm sizeŞifa olsun canım eğer faydasını görürseniz ilerleyen zamanlarda bilgilendirme yapar mısın... Ayrıca eşi varikosel ameliyatı olanlar olarak gelişmelerden haberdar olalım ve eğer nasip olursa ameliyattan ne kadar zaman sonra gebe kaldığımızı da yazarız inşallah ne gibi yöntemler kürler kullandık ve ne kadar zaman sonra hamile kaldık diyetabi en başında rabbim nasip ederse
Bu arada sayfam baya kasıyor karışıklık olmuşEvet sperm kalitesini etkilediği için önce ameliyat diyorum artık herkese rabbim size de tez zamanda şifa versin hayırlısıyla ameliyat sürecini atlatırsınız inşallah
Çok teşekkür ederimEvet sperm kalitesini etkilediği için önce ameliyat diyorum artık herkese rabbim size de tez zamanda şifa versin hayırlısıyla ameliyat sürecini atlatırsınız inşallah
Bizde de aynı problem var sayı bı düşüyor bı yuksekiyor varikosel var ama çok ileri derece değil bizde bu ay küre başladık inşallah bizimkide artarKesinlikle oyle hareketli sperm sayisi yuzde 14 ten 55 e yukseldi hareketsiz yuzde 86 dan yuzde 34 e indi ben faydasi oldugunu düşünüyorum nar ise dna hasari icin cok faydaliymis antioksidan iceriyor avolada da düzenli tuketildiginde 15 günde etkisini gosteriyor diye okudum bayagi araştırdım şimdilik 2 milyondan 10 milyonu gördük en azindan aşılama sansimizda olur
Ameliyat diyebilirMerhabalar esim bugün dopler çektirdi ve sonucu çıktı doktor izinli olduğu için gösteremedik anlayan varmı ameliyat gerekiyormu yoksa doğal yoldan gebelik olurmu. Sol tarafta 3.7 varikosel tesbit edilmiş. Test sonucumuzu yüklüyorum Eki Görüntüle 2906854
Allah yardimcin olsun canimBenimde esimdede varokosel vardi hareket bozuklugu cikmisti 6 ay evvel ameliyat oldu 2 gun sonra sperm testi vericek sonuclari paylasirim buradan o test sonuclarina gore kadin doguma gidicem kismet olursa Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah annelik duygusunu
Biz olduk 6 ay sonraki sperm sonuclari guzel sizinde guzel olur insallah ama ameliyattan sonra biraz beklemek gerekiyo 6 ay bekleyip muayene olduk en az 3 ay beklemeniz gerekMerhaba arkadaşlar esin bugün kontrole gitti sperm testi verdi 5 milyondan 20 milyona yükselmiş değerler artmış doktor varikosel için 9 kaşıma gün vermiş biz tüp bebek tedavisi olacaktık acaba ne zaman başlarlar tüp bebeğe bilen varmı eşi ameliyat olup ta normale nezaman dönmüştür
Biraz geç oluyor benim amh düşük bakalim ne dicek doktor regl zamanı aricamBiz olduk 6 ay sonraki sperm sonuclari guzel sizinde guzel olur insallah ama ameliyattan sonra biraz beklemek gerekiyo 6 ay bekleyip muayene olduk en az 3 ay beklemeniz gerek
Inşallah sizde guzel sonuclar alirsinizBiraz geç oluyor benim amh düşük bakalim ne dicek doktor regl zamanı aricamsizin adiniza sevindim canim
Ameliyat sonrası ne kadar beklediniz pekiBenim eşime de konmuştun teşhis ameliyat oldu sonra Bülent hoca ilaç tedavisi yaptı bahçecide bende orda tüp bebek tedavisi gördüm olumlu oldu sonuc
Ameliyattan 6—ay sonra üç defa spermiogram verdi düzelme var mı diye 7•ayda falan bebek yapma kararı aldık sonra bi üç ay kadar Bülent Erol’un verdiği ilaçları kullandı eşimAmeliyat sonrası ne kadar beklediniz peki
Çok uzun süreç zaten 1 yıl nerdeyse boş boş ordan oraya gitmekle vakit harcadım şimdi yine 1 sene daha beklersem hic yumurtam kalmayacak diye korkuyorum amh 0.03Ameliyattan 6—ay sonra üç defa spermiogram verdi düzelme var mı diye 7•ayda falan bebek yapma kararı aldık sonra bi üç ay kadar Bülent Erol’un verdiği ilaçları kullandı eşim
Çok uzun süreç zaten 1 yıl nerdeyse boş boş ordan oraya gitmekle vakit harcadım şimdi yine 1 sene daha beklersem hic yumurtam kalmayacak diye korkuyorum amh 0.03Ameliyattan 6—ay sonra üç defa spermiogram verdi düzelme var mı diye 7•ayda falan bebek yapma kararı aldık sonra bi üç ay kadar Bülent Erol’un verdiği ilaçları kullandı eşim