Erkek İnfertilitesi Eşi varikosel olup hamile kalabilen varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba amh için zeytinyağında incir kürünü denediniz mi çok faydalı amh düşüklüğü tüp bebek kalitesini de düşürür tüp bebek yapmadan önce değerinizi yükseltmekte fayda görürsünz

Bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ilk günden çocuk istiyrz nasip olmadı ben sıkıntının benden kaynaklı olduğunu düşündüm soğan kürü denedim maske kaldırma falan vs.son gittiğim doktor senin bi sıkıntın yok eşin üroloğa görünsün dedi eşimi zor ikna ettim muayene sonucu çift taraflı varikosel tespit ettiler değerler çok çok kötüydü hemen gün istedik ameliyat için yaşım genç olduğu için doktor bi süre beklememizi önerdi 7nisan da ameliyat oldu eşim çok şükür bi haftada ayaklandı ben çok korkmuştum ama korkulacak bişe yokmuş değerler çok düşük olduğu için 1 yıl 1.5yıl doktor beklememizi önerdi ameliyattan sonra hiçbir ilaç kullanmadı sigarayı da bırakmadı ameliyattan sonra kesinlikle sigara kullanılmamalı üç ay sonra kontrole gittik değerler eskisinden de düşmüştü ben araştırdım bunu üç ay sonraki düşüş normalmiş sonra da promen k ve keçiboynuzu kullan dedi bizde beklemedyz şuanda karabaş otu damar otu çobançökerten otunun sıvı karışımı ve keçiboynuzu kullanıyrz ha bide spemax gold kullanıyrz umarım herkes şifasını bulur güzel haberler alırız varikoselden sonra şunu da söyleyim varikosel ameliyatı olmadan kesinlikle tüp bebek aşılama denemeyin arkadaşlar sonra çabanız hep boşa gider

Merhabalar teşekkür ederim bu ay denedim 10 gün kadar ama 1 gün yedim 1 gun yemedim prolaktin yüksekliğinden korktum önümüzdeki ay yine denicem

Rabbim
Hepimizin yardımcısı olsun canım emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah sabırla her yolu deneyeceğiz artık ama dediğin gibi tüp bebek olayını ameliyattan sonra düşünmeli herkes biz çok hayal kırıklığı yaşadık bu yüzden bu durumda olan herkese önce ameliyat diyorum zaten basit bir operasyon

Merhabalar teşekkür ederim bu ay denedim 10 gün kadar ama 1 gün yedim 1 gun yemedim prolaktin yüksekliğinden korktum önümüzdeki ay yine denicem
İncir kürünü uygulayın bi ay ondan sonra da arkasından testere dişli aslan pençesi kürünü uygula canım benim alerjik astımım var onun için kullanıyrdm prolaktinim 19çıktı çok yüksek değil ama olması gereken seviyede de değildi sonra bi eczacı arkadaşım incir prolaktini yükseltir dedi kullanma dedi eşin incir kürünü uygulasın dedi benim de kafam karışık biraz bu kür amh için ilaç ben galiba yine deneyecm bi ay arkasından da aslan pençesi kürümü uygulayacm

Aynen öyle canım biz kür tedavilerine başladık İbrahim sarraçoğlunun kürlerinden orda çalışan arkadaşım siz varikosel ameliyatı olduğunz için daha hızlı ilerler süreciniz dedi yani bir sıfır öndeyiz şuan

Canım soğan kürü ile başlamak lazımmis saracoglunun kürü var biri atmıştı bana bu ay başlıcam bide incir yicem zeytinyağında bekletilmiş Allahtan ümit kesilmez inşallah pesine de aslan pencesi dedigin gibi

Erkek icin de varmi kür canim yazarmisin bizde de solda 3.7 varikosel tesbit edildi

Soğan kürü de çok iyi onu da dene incir kürüyle şifanı bulursun inşallah

Çok etkili kürler var
incir kürünü beraber kullanın keçiboynuzu olmazsa olmazı sebze ağırlık beslenin bol egzersiz ameliyattan sonra arı sütü kestane balı+polen beraber kullanmak lazım

Çok etkili kürler var
incir kürünü beraber kullanın keçiboynuzu olmazsa olmazı sebze ağırlık beslenin bol egzersiz ameliyattan sonra arı sütü kestane balı+polen beraber kullanmak lazım
Teşekkür ederim canim keçiboynuzu ve incir balsadik beraber bakalim insallah faydası olur

Merhabalar varikosel.kaynakli sperm sayisi azligi var bizde 20 gunce sperm tahliljnde 2 milyon spwrm çıkmıştı bugun ise 10 milyon 500 bin sperm cikti ve hizlarida artmış ileri hareket yuzde 55 olmuş biz bu 20 günde keciboynuzu özü kabak cekirdegi ve cig kuruyemis tukettik bol bol ayrica nar ve avokadoyu haftada 3 kez yedik belki de bu artışın sebebi budur diye düşünüyorum tukettiklerimiz tamamen saglikli yiyecekler oldugundan denemekte fayda var bence

Keçiboynuzu çok çok faydalı bayan erkek kullanmamız lazım bence şifa olsun canim

Şifa olsun canım eğer faydasını görürseniz ilerleyen zamanlarda bilgilendirme yapar mısın... Ayrıca eşi varikosel ameliyatı olanlar olarak gelişmelerden haberdar olalım ve eğer nasip olursa ameliyattan ne kadar zaman sonra gebe kaldığımızı da yazarız inşallah ne gibi yöntemler kürler kullandık ve ne kadar zaman sonra hamile kaldık diye tabi en başında rabbim nasip ederse

Bize doktor ameliyat önermedi hiç bu degerlerle olir dedi sayi 2 milyon iken ameliyat olduktsn sonra garantiside yok ancak zamaniniz var ise isterseniz olun dedi ayni sekilde bir yakinimda ameliyat olmadan tüp bebek denedi ve oldu

Keçiboynuzu çok çok faydalı bayan erkek kullanmamız lazım bence şifa olsun ca

Keçiboynuzu çok çok faydalı bayan erkek kullanmamız lazım bence şifa olsun canim
Kesinlikle oyle hareketli sperm sayisi yuzde 14 ten 55 e yukseldi hareketsiz yuzde 86 dan yuzde 34 e indi ben faydasi oldugunu düşünüyorum nar ise dna hasari icin cok faydaliymis antioksidan iceriyor avolada da düzenli tuketildiginde 15 günde etkisini gosteriyor diye okudum bayagi araştırdım şimdilik 2 milyondan 10 milyonu gördük en azindan aşılama sansimizda olur

Haklısınız. Eşim pazartesi günü doktora gittiginde. Varikosel kist ve kabarcık oldugunu söylemiş. Buda demek oluyordki ameliyat. Doktor önermiş demişki tüp bebek dahi tutmaz bu şekilde

Haklısınız. Eşim pazartesi günü doktora gittiginde. Varikosel kist ve kabarcık oldugunu söylemiş. Buda demek oluyordki ameliyat. Doktor önermiş demişki tüp bebek dahi tutmaz bu şekilde
Evet sperm kalitesini etkilediği için önce ameliyat diyorum artık herkese rabbim size de tez zamanda şifa versin hayırlısıyla ameliyat sürecini atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…