Gelinlik Modelleri eşi/sevgilisi kolsuz,askılı giydirmeynlergelinliğinizi nasıl tercihettiniz/edeceksinz

benim eşimde göğüs dekoltesi takıntısı olduğundan ben şöyle bi model seçmiştim

dantelli 3/4 kollu bolerolar güzel olur bence

Benimde açmak istediğim bi konudur kendisi bende merakla bekliyorum eklenecek gelinlik modellerini..Ben gelinliğin siparişi verdim ama kol kısmında kararsızım straplez orjinal hali ama bütün gelinlikler straplez baydı artık..

bu model fena olmaz diye düşünüyorum.. danteller fevkalade zarif gösteriyor..

evet bende maalesef böyle bişi giyicem maalesef dediğime bakma aslında dayatma olmasa süper zarif bir model zaten aralık ayında kollarım donsun istemem ama işte o kadar model beğendikten sonra insan gıcık oluyo. bende yavaş yavaş kollu modellere bakıyorum çıkardım epey bi model
ilk resimdeki olabilir bir model ikinci resimdekininde güpürüne çok güzel bi işleme yapılırsa şahane bişi çıkabilir bunlar nüasntan

bolero sevmiyorum ben
o nedenle straplezin üzerine aynı gipürden yarım kol ve yaka yapıldı
ege nin eklediği resmin biraz daha kapalısı

Kısa kollu bolero diktirmeyi tercih ettm inşallah güzel olur gelinliğin modeliyle uyumsuz gözükmez.

bence bolerolar hiç hoş durmuyo ve de açılıyolar ben olsam tam uzun dantel kol ya da yarım kollu bişiler giyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…