• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri eşi/sevgilisi kolsuz,askılı giydirmeynlergelinliğinizi nasıl tercihettiniz/edeceksinz

attachment.php
bu güzel hakkaten

İzin vermiyor diye gelinliğimi onun isteğine göre seçmek bence eşimi yanlış seçtiğimin habercisidir.

Ben hangi gelinliğin bana ve BİZE yakıştığını ve uygun olduğunu bilecek bir bireyim. Onun kıyafetim konusunda bana akıl vermesine gerek yoktur zaten.

Gelinliğe çok da müdahale edilmemeli bence, eğer içinde mutluysa bir gelin tamamdır. Sonuçta herkes sosyal konumuna, aile yapısına uygun modeller seçecek bilinçtedir diye düşünüyorum. Tabii salt başkalarına göre de seçilmez gelinlik. Ben boleroyu pek yakıştırmıyorum gelinliğe-çok kaliteli ve tarz olan modeller dışında, protez organ gibi kalıyor, onun yerine dantelden zarif kollar daha hoş görünüyor. Duvak ve takılar bayağı bir açıklığı kapatıyor ki zaten.

Ben boleroyu pek yakıştırmıyorum gelinliğe-çok kaliteli ve tarz olan modeller dışında, protez organ gibi kalıyor, onun yerine dantelden zarif kollar daha hoş görünüyor. Duvak ve takılar bayağı bir açıklığı kapatıyor ki zaten.

Kesinlikle katılıyorum.Dantel,tül vs kollar daha şık.
Üstelik akıllı bir kız zaten şartlara duruma eşine dostuna ve hevesine göre giyinir.Ortayı bulur..

Back