- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.445
- 798
- Konu Sahibi Gunisigi bu
-
Yahu bunlar niye okuldan gelince yorgun canindan bezmis oluyolar kendine gelmesi 2 saati buluyo sizinde esiniz boyle mi ?
ben okulda veli toplantısına vs başka bişey için gidince 2 saatte tükeniyorum, öğretmenleri düşünemiyorum
Matematik ogretmeniBranşı nedir?
Vallahi 4 sene oldu hep uyukluyo yani boyle mi gidicek bazi arkadaslar yanlis anladi ben her dakika adamdan ilgi sohbet beklemiyorum inanin yillardir boyle neyse kendi yagimda kavrulmaya devam iyisimiTabiki insanin hem kafasi hem bedeni yoruluyor.okula ziyarete gelip giden bir veli bile ay kafam sisti duramiycam diye diye çıkıyor okuldan.gelince bir dinlenir tabi.ama her akşam uyumakla dinlenmekle geçiyorsa o da kotuymus.erkekler böyle işte.biz öğretmen bayanlar o yorgunlukla mecbur eve gelip yemekle uğraşıyoruz ev işi çocuklar falan esas bayan öğretmenlerin işi zor yani.
Ya valla kiyamam size Allah yardimciniz olsunHay Allah razı olsun.
İşimizi basit görmeyen bir veli.
Sayınız bol olsun. Amin :)
Babamla annemi anlatmissiniz babamda ogretmen annem ev hanimi.Babam oyle bi yorgunlukla gelirdi ki eve aksam yemeginde gorurdum yuzunu sadece. Benim odevlerim falan olurdu ortaokuldayken yardim istemek icin yanina giderdim uyuya kalmis olurdu kiyamazdim uyandirmaya.Gercekten cok yoruluyorlar ve evede is getirdikleri icin zor oluyor cogu zaman yardim ederdim e okula not girerken cocuklarin odevlerini degerlendirirken falan kocaniza kizmayin.Babam emekli oldu simdi o kadar mutlu ki annem keske okulu olsada gitse diyor
Biliyorum anlıyorumCok haklisiniz yok amacim niye ya boyle olsun istemiyorum demek degil ama bi gorseniz belki bi nebze hak verirsinjz zaten ben evdeyim calismami istemiyo e butun gun onu bekliyorum ....
Yine psikolojik olarak yapranmıyorlar eşim infaz koruma memuru 1 gün çalışıyor 3 gün evde ama keşke her gün çalışsa bence şükredin
Ay Allah yardimciniz olsun bi bayan ogretmen olarak ev hayatinida dusunursek daha zordur muhakkakBiliyorum anlıyorum
2 saat dinlensin. Sonra toparlanacaktir.
7 saat üst üste derse giriyorum birde nöbet var dusunun. Eşim şehir dışında ve çocuklarıma dönünce yemek odev derken bayilip kalıyorum
Amaninnnn esim konustumuda hic susmayan biridir emekliligini dusunemiyorumBabamla annemi anlatmissiniz babamda ogretmen annem ev hanimi.Babam oyle bi yorgunlukla gelirdi ki eve aksam yemeginde gorurdum yuzunu sadece. Benim odevlerim falan olurdu ortaokuldayken yardim istemek icin yanina giderdim uyuya kalmis olurdu kiyamazdim uyandirmaya.Gercekten cok yoruluyorlar ve evede is getirdikleri icin zor oluyor cogu zaman yardim ederdim e okula not girerken cocuklarin odevlerini degerlendirirken falan kocaniza kizmayin.Babam emekli oldu simdi o kadar mutlu ki annem keske okulu olsada gitse diyor
Öğretmenler mi psikolojik olarak yıpranmıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?