Esi öğretmen kendisi ev hanimi olanlar...

Çalışan herkes cok yorulur. öğretmen de yorulur isci de fabrikanin basindaki yönetim kurulu baskani da ev hanimi da..
Bazi bünyeleri daha fazla yorulur. meseka ben günde 2 saat ev isi yapsam pilim biter bazisi her gün dip köşe temizlik yapar bir de üstüne carsiya cikar.
Herkesin kendince bir süresi vardir.

Tabiki insanin hem kafasi hem bedeni yoruluyor.okula ziyarete gelip giden bir veli bile ay kafam sisti duramiycam diye diye çıkıyor okuldan.gelince bir dinlenir tabi.ama her akşam uyumakla dinlenmekle geçiyorsa o da kotuymus.erkekler böyle işte.biz öğretmen bayanlar o yorgunlukla mecbur eve gelip yemekle uğraşıyoruz ev işi çocuklar falan esas bayan öğretmenlerin işi zor yani.

Vallahi 4 sene oldu hep uyukluyo yani boyle mi gidicek bazi arkadaslar yanlis anladi ben her dakika adamdan ilgi sohbet beklemiyorum inanin yillardir boyle neyse kendi yagimda kavrulmaya devam iyisimi

Babamla annemi anlatmissiniz babamda ogretmen annem ev hanimi.Babam oyle bi yorgunlukla gelirdi ki eve aksam yemeginde gorurdum yuzunu sadece. Benim odevlerim falan olurdu ortaokuldayken yardim istemek icin yanina giderdim uyuya kalmis olurdu kiyamazdim uyandirmaya.Gercekten cok yoruluyorlar ve evede is getirdikleri icin zor oluyor cogu zaman yardim ederdim e okula not girerken cocuklarin odevlerini degerlendirirken falan kocaniza kizmayin.Babam emekli oldu simdi o kadar mutlu ki annem keske okulu olsada gitse diyor

Yorgun koca, emekli kocadan daha tercih edilir diyorlar evet.

Yine psikolojik olarak yapranmıyorlar eşim infaz koruma memuru 1 gün çalışıyor 3 gün evde ama keşke her gün çalışsa bence şükredin

Ben öğretmenim eve gelince gün boyu yatıyorum neredeyse. O kadar ses çekilmiyor cidden. Sınıfta 50 tane minik çocuklar var. Cidden yoruluyor insan bir de sürekli ayaktayım

Cok haklisiniz yok amacim niye ya boyle olsun istemiyorum demek degil ama bi gorseniz belki bi nebze hak verirsinjz zaten ben evdeyim calismami istemiyo e butun gun onu bekliyorum ....
Biliyorum anlıyorum
2 saat dinlensin. Sonra toparlanacaktir.

7 saat üst üste derse giriyorum birde nöbet var dusunun. Eşim şehir dışında ve çocuklarıma dönünce yemek odev derken bayilip kalıyorum

Biliyorum anlıyorum
2 saat dinlensin. Sonra toparlanacaktir.

7 saat üst üste derse giriyorum birde nöbet var dusunun. Eşim şehir dışında ve çocuklarıma dönünce yemek odev derken bayilip kalıyorum
Ay Allah yardimciniz olsun bi bayan ogretmen olarak ev hayatinida dusunursek daha zordur muhakkak

Amaninnnn esim konustumuda hic susmayan biridir emekliligini dusunemiyorum

Bugün pazar tatil günü ama inanın hafta içi yorgunluğunu atabilmis değilim, her sınıf ayrı dünyadır her bir öğrenci farklı karakterde hepsine göre ders anlat, kırk dakika ayakta boğaz patlat, beş dakikalık tenefus bir işe yaramıyor vallahi. Hele bir de nöbetçi iseniz ayak ağrısından gece çok uykun olmasına rağmen uyuyamazsın. Öğrenci sesleri, idarenin baskısı, veliler hepsi insanı çok yoruyor. İki saat değil dört beş saatte bile zor kendine geliyor insan. Eşinizi anlamaya çalışın, bu yorgunluğu çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…