- Konu Sahibi Gunisigi bu
-
Sırf bu yüzden, eşler birbirine anlayışlı olması için bence herkes dengiyle evlenmeli.Yahu bunlar niye okuldan gelince yorgun canindan bezmis oluyolar kendine gelmesi 2 saati buluyo sizinde esiniz boyle mi ?
Ahhhh nobet gunleri zaten enkazzzBugün pazar tatil günü ama inanın hafta içi yorgunluğunu atabilmis değilim, her sınıf ayrı dünyadır her bir öğrenci farklı karakterde hepsine göre ders anlat, kırk dakika ayakta boğaz patlat, beş dakikalık tenefus bir işe yaramıyor vallahi. Hele bir de nöbetçi iseniz ayak ağrısından gece çok uykun olmasına rağmen uyuyamazsın. Öğrenci sesleri, idarenin baskısı, veliler hepsi insanı çok yoruyor. İki saat değil dört beş saatte bile zor kendine geliyor insan. Eşinizi anlamaya çalışın, bu yorgunluğu çok normal
Ben fazlasiyla anlayisliyim denklikten kastiniz cok sacma olmus dusunce yapisi olarak gayet uyumlu bi ciftiz eger evliyseniz bu yapinin daha onemli oldugunu kavrardinizSırf bu yüzden, eşler birbirine anlayışlı olması için bence herkes dengiyle evlenmeli.
Kolaylik diliyorum sizedeBen de öğretmenim. Aynen anlattığın gibi eve geldikten 2-3 saat sonra ancak kendime geliyorum. Öğretmenler erken çıkıyo falan der herkes ama göründüğü gibi değil. çok kafa yorgunluğu oluyor gerçekten.
Yorgun koca, emekli kocadan daha tercih edilir diyorlar evet.
Esim degil kardesim ogretmen okuldan yorgun argin gelirdiYahu bunlar niye okuldan gelince yorgun canindan bezmis oluyolar kendine gelmesi 2 saati buluyo sizinde esiniz boyle mi ?
Ders saati fazlaysa yoruluyor olabilir. Benim de kendime gelmem İki saati buluyor. Dinlenme imkanım da olmuyor çoğu zaman. Olabildiğince az ders alıyorum bu yüzden .Yahu bunlar niye okuldan gelince yorgun canindan bezmis oluyolar kendine gelmesi 2 saati buluyo sizinde esiniz boyle mi ?
Eşim de öğretmen ben de. Sözcükleri okulda fazlasıyla tüketiyoruz.
Geriye beden dili kalıyor işte
Bizim okul sonrası etkinliğimiz bebeği uyutup çay çerez vs ile dizimizin veya filmimizin karşısına geçmektir. Filmin karşısındayken arada sohbet edip şakalaşırız film bitince iyice mayışır gider yatarız.
Okul Ev işi Bebek bakımı derken pilimiz bitiyor zaten.
Kendi ilişki dinamiğinize göre eşiniz yorgun da olsa kısa süreli paylaşımlar yapabilirsiniz derim ben.
Yetiskin olduktan sonra uzun sure okul ortaminda bulundunuz mu acaba? Ben bir sene ozel bir kolejde calistim, baya bi sorunlu ogrenci vardi. Aksama kadar beynimin icine edilirdi, tabiri caizse. E esiniz de ogretmen yani ogrenci ile direkt etkilesime gecmek zorunda, haliyle de birak aksami teneffuse kadar beyin kalmaz adamda. :) normal yani, birakin dinlensin adam.
Ayni ben masaj yapiyorum esim pasta canavaridir asla ihmal etmem cok sever ona ilgimi alakami her zaman takdir eder ama iste o eve geliken ki surat ifadesiEşim öğretmen ben ev hanimiyim dediğin gibi. Evet yorgun geliyorlar.. Allah yardımcıları olsun.Helede idealist bir öğretmense,okul okulda kalmıyorsa evde de okul için cabalıyorsa.. Nasıl yorulmasınlar ki? Hamile kalmadan önce eşime ne iş yaptırırdim ne başka bişey. Hergün masaj saatimız vardı masaj yapardım yarim saat,bir saat iyi hissetsin diye. Sonra iyi olurdu :) Cidden işleri zor ve cok anlayışlı olmak gerekiyor. Masaj yaparak,imkanlar dahilinde 4×4luk sofralar kurarak, ekstra anlayisli olarak daha iyi hissettirebiliriz bence :) Sırf bunlar gibi bikaç sebepten çalışmiyorum uni mezunu olmama rağmen. Çünkü ben calistigimda bütün duzenimiz aksıyor..
Bazı meslek guruplarına göre evet sülalenin yarısı öğretmen ama hiç biri küçük bi çocuğa tecavüz eden adama eliyle yemek verip sakinliğini korumak için çabalamıyor ya da sadece kontrol amaçlı bi insanın yanına gittiğinde koluna yüzüne jilet atılmıyor her mesleğin zorluğu var evet ama bazo meslek gruplarıd abartıyor durumuÖğretmenler mi psikolojik olarak yıpranmıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?