- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
- Konu Sahibi Gunisigi bu
-
Yok zati adama karismiyorum sik bogaz asla etmemİşten gelen hemen herkes ...evde dinlenmek ister .
+ öğretmense ... gün boyu o kadar ses , gürültü patırdı ... adamdan gelir gelmez aksiyon beklemek olmaz .
Bu sene almayi dusunuyodu ama gozu korktu almadi yeterince yoruluyorum dediİdarî görevi de var mı?
Yordu vallaYüzlerce çocuğun her 40dkda bir 10 dk çığlık atarak koşuşturduğunu düşün bir de ders işleme esnasında 40 dk boyunca sürekli ayakta olup sus çocuğum otur çocuğum demenin yanında konu anlatmaya çalıştığını düşün ha bir de öğretmenler odasına girdiğinde sana sürekli laf geçirmeye çalışan meslektaşların olduğunu düşün. Düşüncesi bile seni yormadı mı?
Bu sene almayi dusunuyodu ama gozu korktu almadi yeterince yoruluyorum dedi
Esim yarim gun calisiyo tabikii oyledirAy acaba neden? Okulda on saat boğaz patlatıp kalkıp dersi arada ayakta anlattıklarından değil herhalde
Ewt hep anlatiyo ogrencilere bisey denmiyo ogrencilerin akli bes karis havada gecen sinav yapti hepsi cok kotu notlar aldi bu arada yazili sonuclarini beraber cevapliyoruz cok zevkli oluyo kotu.notlar uzerine telafi sinavi yapti ogrencilerine cok duskun eve gelip bazi velilere bile bilgi veriyo soyle boyle yapin diyeBabam da amcam da özel lisede öğretmendi, ayrıca müdür yardımcılığı, başmuavinlik yaptılar. İnanın ki pestilleri çıkıyordu. Hiç unutmam kış günü ramazan, okulda karne yazıyorlar, karne zamanı. Evimiz okula yakındı, eve gelip sahur yapıp geri gitmişlerdi. Elle yazılıyordu bi de o zaman. Öğretmenlik çok zor. Milletin evde başedemediğiyle onlar uğraşıyorlar akşama kadar. Şımarıklık, terbiyesizlik de diz boyu.
Cok haklisiniz yok amacim niye ya boyle olsun istemiyorum demek degil ama bi gorseniz belki bi nebze hak verirsinjz zaten ben evdeyim calismami istemiyo e butun gun onu bekliyorum ....Zihin yorgunluğunu hafife almayın
Asla guler yuzumu eksik etmem kapiyi actigim andan itibaren haklisinizBende okuldan gebermis sekilde geliyorum. Bazen bizi ohhh rahat yorucu bisey uapmiyoruz zannediyorlar ama okadar cocugun gurultusu beyni durduruyor... esimde isinden yorgun geliyor. Ama eve grince ikimzde birbirmze hic yansitmayiz... Hatta daha da mutlu oluyoruz. Ve asla okuldan eve gelince yorgnlgmu anlayisla karsilamayn birini gormek istemezdim. Siz de ona gore yaklasin bence
Ewt cok sukur bu sene bi minik kizim oldu daha iyi geldi banaÖğretmenlik hakikten zor zanaat. Bakmayın, biz o kadar anlamıyoruz durumlarını. Düşünsenize her telden insana birşey öğretmek uğruna boğaz patlatmak. Tahtalarla, kalabalıkla haşır neşir. Hepsini boşverin, okul uğultusu var farkedilmeyen fakat beyni yoran... Benim eşim epey geç geliyor okuldan, yemek yiyip uyuyor. Kolay değil, ilk zamanlar üzülüyordum, eksik hissediyordum kendimi, ilgilenmek istemiyor mu acaba diye, ama bir gün gittm onunla, inanın evde ondan daha yorgundum... Ki çocuğunuz da varmış zaten, çok takılmayın... :)
Esim yarim gun calisiyo tabikii oyledir
Ewt hep anlatiyo ogrencilere bisey denmiyo ogrencilerin akli bes karis havada gecen sinav yapti hepsi cok kotu notlar aldi bu arada yazili sonuclarini beraber cevapliyoruz cok zevkli oluyo kotu.notlar uzerine telafi sinavi yapti ogrencilerine cok duskun eve gelip bazi velilere bile bilgi veriyo soyle boyle yapin diye
Eve gelince basina bol bol masaj yapiyorum o yuzdenben okulda veli toplantısına vs başka bişey için gidince 2 saatte tükeniyorum, öğretmenleri düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?