• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi öğretmen kendisi ev hanimi olanlar...

Eve gelince ses duymak istemiyorum eşim soru soruyor okulda ne yaptın filan anlatmak içimden gelmiyor akşama kadar zaten konuşmuşum çünkü. çok normal

Bazı meslek guruplarına göre evet sülalenin yarısı öğretmen ama hiç biri küçük bi çocuğa tecavüz eden adama eliyle yemek verip sakinliğini korumak için çabalamıyor ya da sadece kontrol amaçlı bi insanın yanına gittiğinde koluna yüzüne jilet atılmıyor her mesleğin zorluğu var evet ama bazo meslek gruplarıd abartıyor durumu

Her mesleğin zorluğu var ama bazı meslekler başkaları tarafından özellikle hafife alınıyor.
Sizin yaptığınız gibi..

Vallahi 4 sene oldu hep uyukluyo yani boyle mi gidicek bazi arkadaslar yanlis anladi ben her dakika adamdan ilgi sohbet beklemiyorum inanin yillardir boyle neyse kendi yagimda kavrulmaya devam iyisimi
haklisiniz herkes çalışıyor da herkes de uyuklayip durmuyor.esinin hep uyuması sinir bozar.hafta sonu ya da yazları bir fark var mi

Her mesleğin zorluğu var ama bazı meslekler başkaları tarafından özellikle hafife alınıyor.
Sizin yaptığınız gibi..
Öğretmen kızıyım hiç hafife almıyorum canım ama fazla abartıldığı için normal bi düşünce basit gelebilir sizde haklısınız saygı duyuyorum sizzn şartlarınızı bilemiycem allah kolaylık versin

Bazı meslek guruplarına göre evet sülalenin yarısı öğretmen ama hiç biri küçük bi çocuğa tecavüz eden adama eliyle yemek verip sakinliğini korumak için çabalamıyor ya da sadece kontrol amaçlı bi insanın yanına gittiğinde koluna yüzüne jilet atılmıyor her mesleğin zorluğu var evet ama bazo meslek gruplarıd abartıyor durumu

Çocukların geleceğini hazırlayan insanların mesleklerinin abartıldığını mı düşünüyorsunuz ?
Siz öğretmenliği sadece fakülte okuyunca bitiyor gibi mi görüyorsunuz ?
Gerçek bir öğretmen öğrencilerine yetebilmek için en az onlar kadar çalışır evinde,birçok şeyden fedakarlık eder.

Eve gelince ses duymak istemiyorum eşim soru soruyor okulda ne yaptın filan anlatmak içimden gelmiyor akşama kadar zaten konuşmuşum çünkü. çok normal
Aksama kadar konusmussunuz anliyorum fakat bh konustugunuz esiniz degil iste baskalari sohbet etmek esinizinde hakki degil mi ?

haklisiniz herkes çalışıyor da herkes de uyuklayip durmuyor.esinin hep uyuması sinir bozar.hafta sonu ya da yazları bir fark var mi
Haftasonlarindan nefret ediyorum dediginiz gibi bi hafta sonu oda direk annesi gile yani kayinvalidemlere goturuyo artik midem kalkti ozunde cok iyidir ama bu konuda bi adam edemedim yazlarida vallahi hep pitekliyo yatiyo ayni degisen bisey yok hadi bi yere gidelim desem aninda goturur ama durum hep stabil :KK11:

Be
Çocukların geleceğini hazırlayan insanların mesleklerinin abartıldığını mı düşünüyorsunuz ?
Gerçek bir öğretmen öğrencilerine yetebilmek için en az onlar kadar çalışır evinde,birçok şeyden fedakarlık eder.
Ben bazı meslek guruplarına göre dedim dediğiminde arkasındayım tartışma konusu bu değil şu zamanda gerçek öğretmen ne kadar var tartışılır bu benim düşüncem onaylamak zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız

Haftasonlarindan nefret ediyorum dediginiz gibi bi hafta sonu oda direk annesi gile yani kayinvalidemlere goturuyo artik midem kalkti ozunde cok iyidir ama bu konuda bi adam edemedim yazlarida vallahi hep pitekliyo yatiyo ayni degisen bisey yok hadi bi yere gidelim desem aninda goturur ama durum hep stabil :KK11:
Bence eşiniz böyle yatip dinlenmeyi seviyor.gezme tozma eğlenme ona gore değil.cok sıkıcı .sadece işte yorulma olsaydı derdi,yazin aktif olurdu.

Bircok sey derken aileyi cok hafife aldiniz sanki beni tebessum sohbet vs gibi seylerden mahrum ediyo madem degip yahut degmeyen ogrencide var maalesef e evlenmeseydin diceksiniz simdi:halay: bizim 5 sene flortumuz oldu 3 senelikte evliyiz yani evvelinde calisiyodum sonrasinda esim istemdi simdide bi melegim var:dua: yani eslerden azicik aksam cayiyla sohbet istiyprum ya :63:hem o telefonla devamli oynuyo yorulmuyo ama kisilik meselesi demekki tartismayalim arkadaslar hemcinslerimmm:KK19:

Bence eşiniz böyle yatip dinlenmeyi seviyor.gezme tozma eğlenme ona gore değil.cok sıkıcı .sadece işte yorulma olsaydı derdi,yazin aktif olurdu.[/QUOTE
Bisey diyim mi aksine gezmeyi yeni seyler kesfetmeyi cok seviyo ama okul suresince adam yoğğğ canim kocam napim madem kabullenim artik:KK31:

Bircok sey derken aileyi cok hafife aldiniz sanki beni tebessum sohbet vs gibi seylerden mahrum ediyo madem degip yahut degmeyen ogrencide var maalesef e evlenmeseydin diceksiniz simdi:halay: bizim 5 sene flortumuz oldu 3 senelikte evliyiz yani evvelinde calisiyodum sonrasinda esim istemdi simdide bi melegim var:dua: yani eslerden azicik aksam cayiyla sohbet istiyprum ya :63:hem o telefonla devamli oynuyo yorulmuyo ama kisilik meselesi demekki tartismayalim arkadaslar hemcinslerimmm:KK19:

Sizi de anlıyorum ama onun da elinde değildir ki.
Telefon konusunda konuşun bence ya da onun sevdiği şeylerle ortak bir şeyler yapabilirsiniz.Mesela aynı oyunu birlikte oynayabilirsiniz.
Ama en mantıklısı güzel bir konuşma yapmak.

Sizi de anlıyorum ama onun da elinde değildir ki.
Telefon konusunda konuşun bence ya da onun sevdiği şeylerle ortak bir şeyler yapabilirsiniz.Mesela aynı oyunu birlikte oynayabilirsiniz.
Ama en mantıklısı güzel bir konuşma yapmak.
Bende oynuyorum ewt :KK50: konusma cok yaptim bazen duzeltiyo kendini bazen yorgunum diye ustune gitmiyorum gari canicennete:halay:

Ben

Ben fazlasiyla anlayisliyim denklikten kastiniz cok sacma olmus dusunce yapisi olarak gayet uyumlu bi ciftiz eger evliyseniz bu yapinin daha onemli oldugunu kavrardiniz
Yanlış anlasılıyorum. Siz denk değilsiniz, maksadıyla demedim. Yanlış anlamayın. Sadece aklınızdan bu şekilde başlık açmak bile geçmezdi diye düşüdündüm. Hadi siz kadınsınız, yeni fikir ve eleştiriye açıksınız. Buradaki cevaplarla Şimdi eşinizi daha iyi anladınız. Çoğu erkek, öğretmen eşini aman nasılsa çalışmıyor sayılır statüsünde bile görebiliyor. Yoksa Allah daha cok mutluluk versin ikinize de.

Yanlış anlasılıyorum. Siz denk değilsiniz, maksadıyla demedim. Yanlış anlamayın. Sadece aklınızdan bu şekilde başlık açmak bile geçmezdi diye düşüdündüm. Hadi siz kadınsınız, yeni fikir ve eleştiriye açıksınız. Buradaki cevaplarla Şimdi eşinizi daha iyi anladınız. Çoğu erkek, öğretmen eşini aman nasılsa çalışmıyor sayılır statüsünde bile görebiliyor. Yoksa Allah daha cok mutluluk versin ikinize de.
Amin cumlesini

Ben de ogretmenim ve 2.yılım,oncesinde işten gelip öldüm bittim diyenleri anlamazdim ama şimdi cok iyi anliyorum,hicbir sey yapmasaniz da evinizin verdigi rahatlik yok,surekli bir kalibin icindesiniz,sabah uykunuzdan oluyosunuz vs..
yani yorgun olmak icin bir çok sebep var,bunlar en azami etkileyen bence..
gürültü patirdi sinirlenme gerilmeleri saymiyorum bile..

İki saat mi inan aksama kadar yatıyor kanepede elinde telefon yorgunumda yorgunum kalkıp mutfağa gitmeye useniyor
Hahhahahah vallahi bennimkide hah tam oyle iste laf olsun diye 2 saat dedim telefon elinde uzandigi yerden oynuyoda oynuyo ama kicini kimildatmaz ben surat asana ten:KK34:

Back