eşi horlayanlar çözüm yolu nasıl buldunuz?

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
41
kızlar eşim çok horluyor hatta kükrüyor. bazen ben kalkıp salona gidiyorum. uyuyamıyorum. çalışıyorumda sabahçıyım. bazende o kalkıp gidiyor. çünkü uyumak mümkün olmuyor o seste. ben onunla uyumak istiyorum.nasıl bi çözüm olur? aynı sorunu yaşayan var mı? çözen var mı?

benim eşimde de aynı sorun var, ben şu satılan horlama bandlarından almayı düşünüyorum, belki almış kullanan bi arkadaşımız varsa bize tavsiye edeblir

ben ondan önce uyuduysam sorun olmuyor uyanmıyorum. ama o önce uyuduysa ve yorgunsa.. gelde gir yatağa uyu...:KK43:((((

çorap tık azğına kaydirigubbakcemile3

horlamayı engelleyici yastıklar var. belkim işe yarar

benim geceleri orman senfonisi var evde, önce eşim gürlerrr onu çevir döndür sustur derken arkadan kızım cıyaklar kızı yeniden uyuturken o sırada eşim yeniden horlamaya başlar etrafta ne bulduysam o sırada eşime fırlatırım gürleye gürleye döner , kızım uyudu diye düşünüp yatağıma geri dönerim, gür dye bi ses,a rkadan bi cıyaklama, sabah kadar devam ederrr

cok rahatsız edıcı asamada degıl horlaması
hatta o gunkı yorgunluk durumuna gore degıskenlık bıle gosterıyor
ama uykumdan uyanıyorsam sesıyle hemen durtuyorum
duzelıyor

canım doktora falan göründü mü bu konuyla ilgili? belki burnunda bir tıkanıklık falan vardır. bence bir doktora görünmekte fayda var.
benim eşim de horluyor ama öyle çok abartılı değil. ama ben de horlama bantı almayı düşünüyorum. sadece horlamaya değil birçok soruna da iyi geliyormuş, rahat bir uyku sağlıyor diye televizyonda bir doktor anlatmıştı. ama hepsi değil bunun da kalitelisi, dandiği varmış. duyrulur!

Benim eşimde arada bir horlar ve benimde hiç tahammülüm yok.Çözümleri azimle bekliyorum.
Yinede şükür ki benimki herzaman horlamıyor.Cidden can sıkıcı bir durum :KK43:

Benim eşim alkol aldığında yada çok yorgun olduğunda horluyo.
Çözüm; dürtüyorum yada yan yatmasını söylüyorum.yan yatınca horlamıyo çünkü.

benim geceleri orman senfonisi var evde, önce eşim gürlerrr onu çevir döndür sustur derken arkadan kızım cıyaklar kızı yeniden uyuturken o sırada eşim yeniden horlamaya başlar etrafta ne bulduysam o sırada eşime fırlatırım gürleye gürleye döner , kızım uyudu diye düşünüp yatağıma geri dönerim, gür dye bi ses,a rkadan bi cıyaklama, sabah kadar devam ederrr

allahım bu yazıyı okuduğumda gözlerimden yaşlar akarak güldüm . çünkü aynı olay benim evimdede var allah kolaylık versin bize . ne diyim

E$im yok gerci ama bizim evdede babam sagolsun..
hele i$ten gelince salonda yatmaya bayilir koltugun üzerine uzanir güzelce..
dalincada bi horlamaya baslarki ne siz sorun ne ben söyleyim.. bizde salonda tv izlemeye calisiriz o horladikca televi, sesini acariz bi babamin bi tv sesi yükselmeye baslar ondan sonra..

ayy tam rezillik insallah e$im olacak ki$i horlamaz

:))))) çok güzel betimleme :))))) yan yatmaya alıştırın, biz öyle çözdük, çok şükür

offf kızlar aynı sorun bendede var 3 yıllık evliyim toplasanız 10 kere falan yanyana yatmışızdır oda ya bende misafir olduğundan yada ben yatılı misafir olarak birinde kaldığımdadır.
ben hep ya salonda yada oturma odasında yatıyorum eşim ise yatak odasında öyle gürültülü bi horlaması yok ama çok şiddetli nefes alıp veriyor benimde gözüme uyku girmiyor tabi.
doktora ikna edip götürdüm bide ben horlamıyorumki doktorda ne işim var diyor ya telefona kaydettim uuuu bu bendenmi çıkıyor dedikaydirigubbakcemile3neyse böylece muayeneye ikna oldu dr 3 tane ilaç verdi hap antibiyotik ve burun fısfısı sonra gel ameliyat için gün verelim dedi benim aşkım bunları kullandı ve 1 ay oldu halen gidip gün alcak sözde valla bak ya git ameliyat ol yada git şu burun bantlarından al bıktım artık ya yatağımda uyumak istiyorum dedim şimdi düşünüyor bantmı alsam ameliyatmı olsam diye:roflol:

horlama yastığı kullanıyoruz. gayet memnunuz.

eskiden çok horlardı ve terlerdi. geçen sene 70 liraya aldık çok rahat ettik

Dürt...
Benim eşim çok yorulmuşsa o gün horlar konuşur arada ben dürterim sussar anlıyor yaa dürtünce anında susuyor ama uyuyor..
Bir de çift yastık şiddetle tavsiye ederim başı yüksekte olursa horlamaz..guclubacismile

Benim de ablam ve eniştem, karı koca bir başlarlar horlamaya evde ki herkes uyanır mutfakta toplanırız sabaha kadar sohbet ederiz. Sabah onlar kalkınca söyleriz --ikisi de inkar eder horladıklarını. 2 tane çocukları var okula uykusuz giderler. Ne yaptık ettik horlama seslerini cep telefonuna kayıt ettik dinlettireceğiz en ufak sesi kayıt eden cep telefonu o horultuları kayıt etmedi. biz de yeğenimle onlar uyuduktan sonra odalarına girip kamerayı açtık koyduk ve çıktık. yarım saat sonra ldık. sabah dinlettik sesleri. Ama sesleri bir görseniz. aylar sonra yeğenlerim artık okula sersem gibi gidip geldikleri için dr a gittiler. Ameliyat oldu ikiside, 2 gün çok güzeldi ama ondan sonra amleiyat olmadan önceki horultulu günleri arar olduk. Ameliyat olacaksanız işinin uzmanı birini bulun. Bir de özelde tonla para verip ameliyat olmuşlardı. Dr ablamın küçük dilini kesmiş burnundan da b2 -3 kemik kırıp vermiş gazlı bezin içinde. Enişteminde burnunundan kemik kırmış vermiş ellerine göndermişler eve. Şimdi ablam doğru düzgün yutkunamaz ve içtiği su ile tükrüğü sürekli genzine kaçar öksürür durur. ıizinlerde annem onlarda olduğu için ilk ablamın evine gider annemi alır memlekete gideriz. Ablam ısrar eder --ne olur 1 hafta kalın valla horlamayacağız-- diye. Ama biz 2 durur yeğenlerimi de alır kaçarız.

Eşimde sürekli dişini gıcırdatır uyurken ve konuşmaya başlar --yaz kızım, karar..... diye başlar. Ben de gider kızımla uyurum yumuşak yumuşak.

Eşimde sürekli dişini gıcırdatır uyurken ve konuşmaya başlar --yaz kızım, karar..... diye başlar. Ben de gider kızımla uyurum yumuşak yumuşak.

Senin esin benim esime benziyor.oda dislerini gicirtadir sürekli,bir kachamle yaparim yani caktirmadan tekme atarim,burnunu tutarimkaydirigubbakcemile3
Cok kötüyüm ama ne yapayim,tam dalayim diyorum bu bacagini yukari cekip,dizini kirar,sanirsin aga kendisi,ve baslar dislerini gicirdatmaya..Ben deli olurum,sonra tekmelerim hemen döner bana sarilir,allahim ne olur kulagimin dibinde dislerini yemesin diye dua ederim..Sabah uyanir askim bacagim agriyor der,bilmezki karisi geceleri onu tekmeliyor:):sinifsinif:

Ama ben bir cözüm buldum,
gittim kulak tipalari aldim,hic bir ses duymuyorum simdi,sanada tavsiye ederim.:1hug:

Senin esin benim esime benziyor.oda dislerini gicirtadir sürekli,bir kachamle yaparim yani caktirmadan tekme atarim,burnunu tutarimkaydirigubbakcemile3
Cok kötüyüm ama ne yapayim,tam dalayim diyorum bu bacagini yukari cekip,dizini kirar,sanirsin aga kendisi,ve baslar dislerini gicirdatmaya..Ben deli olurum,sonra tekmelerim hemen döner bana sarilir,allahim ne olur kulagimin dibinde dislerini yemesin diye dua ederim..Sabah uyanir askim bacagim agriyor der,bilmezki karisi geceleri onu tekmeliyor:):sinifsinif:

Ama ben bir cözüm buldum,
gittim kulak tipalari aldim,hic bir ses duymuyorum simdi,sanada tavsiye ederim.:1hug:

Çok kötü bir ses değil mi? Allahım kimselere vermesin eyvahedigeldismile

Dürtmeden tekmeden falan anlamıyor, bir de bacağını üzerime atar koluda boğazımda. zor kurtulurum.
odadan çıkarım kapıyı kapatırım direk kızımın odasına onun odasının kapısınıda kapatırım.
yemek yerkende gıcırdatır kulağıma şu hamur gibi olan tıpalardan almıştım ben de. yatacağımızda onları takıyordum aman bir alınıyor ki sorma gitsin. Çıkarır kulağımdan çöpe atar. Çok kırıyormuş benim bu davranışım onu. N yapayım ben de kızımla uyuyorum.

Çok kötü bir ses değil mi? Allahım kimselere vermesin eyvahedigeldismile

Dürtmeden tekmeden falan anlamıyor, bir de bacağını üzerime atar koluda boğazımda. zor kurtulurum.
odadan çıkarım kapıyı kapatırım direk kızımın odasına onun odasının kapısınıda kapatırım.
yemek yerkende gıcırdatır kulağıma şu hamur gibi olan tıpalardan almıştım ben de. yatacağımızda onları takıyordum aman bir alınıyor ki sorma gitsin. Çıkarır kulağımdan çöpe atar. Çok kırıyormuş benim bu davranışım onu. N yapayım ben de kızımla uyuyorum.

Evet cok kötü ama sende o uyuduktan sonra tak illa bilmesi gerekmiyor..
Bizimkide öyle kolu bacagi üzerimde ama ne yapalim,sen en azindan kizinin odasina kaviyorsun,ben kacamiyorum biryere,beni sabah yatakta görmesin hemen telasa kapiliyor..Valla tipalari takmasam,uykusuz kaliyorum bu seferde okulda cok asabi oluyorum..aklinialirimsmile

X