Kızlar İstanbullu arkadaslara birsey sormak istiyorum.Moda semti kosu yoluna yakınmı.Acaba arası kaç km vardır.Tedavi için istanbula gidicez ya orda bir aylık esyalı ev tuttuk ta .Umut tüp bebeğe yakınmı tam bilmiyoruz.Yarımcı olursanız sevinirim
Tamam eksiklileri düzelttim.İnşallah listemiz git gide hamişlerler dolup taşacak.
bişey soracam siz memorial de tedavi olmuşsunuz eşinin mikro tese ameliyatını hangi doktor yaptı?biz sonuçlarımızı alıp birde memorialde semih özkan ile de görüşmek istiyoruz.hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım
selam kızlar hayret topik en kalabalık günlerini yaşıyor galiba iki günden beri giremiyordum misafirler gelen giden ne güzel böyle kalabalık olunca moralimde çok bozuk arkadaşlar eltim doğum yaptı dün ben yanına gidemiyorum gururum izin vermiyor konuşmuyoruz gidipte daha çok moralim bozulana kadar uzak durmak daha iyi diye düşünüyorum
selam kızlar hayret topik en kalabalık günlerini yaşıyor galiba iki günden beri giremiyordum misafirler gelen giden ne güzel böyle kalabalık olunca moralimde çok bozuk arkadaşlar eltim doğum yaptı dün ben yanına gidemiyorum gururum izin vermiyor konuşmuyoruz gidipte daha çok moralim bozulana kadar uzak durmak daha iyi diye düşünüyorum
Canım ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.Moda koşuyoluna yakın.dolmuşla 15 dk falan sürüyor ama istanbulun en kötü tarafı trafik .Trafik olunca biraz zaman uzuyor.Aslında koşuyolunda ev tutsaydınız daha iyi olmazmıydı.Sen nezaman istanbula geleceksin ben de sana yardımcı olurum istersen arkadaşım.Zaten eşim ile de konuştuk 1 aya kadar işten çıkıcam nisan gibi bizde mikro tese olacaz.
merba arkadaşlar benim eşinde azosperm var y kromozomunda nikrodelesyon varmış.1 aya kadar bizde denemeyi düşünüyoz sizin eşinizde azosperm nededni ne aceba mikrodelesyonu olan varmı ararnızda
amanın keleeeeeeeeeeeeeee gözmü deydik ne kimsecikler uğramaz oldu buralara kaç saatler geçti yahu bir doluyor pir doluyo burası .................nzyhm arkadaşım cevabın için çok sağol allah razı olsun senden canım