cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............
cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............
kızlar ben turkıyedeyım tedavıye basladım ıgnelerımı alıyorum umutoılsun sana sormak ıstedıgım bırsey var sen tup bebek koydururken acı cektınmı ıgneler bana ıyı gelmıyor
Banban
Beni yazmayı unutmuşsun listeye.Gerçi keşke o listede hiçbirimiz olmasaydık ne güzel olurdu.
hadi bakalım canım allah yardımcın olsun tedavi iyi sonuçlanır inşallah:Saruboceq:Canım ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.Moda koşuyoluna yakın.dolmuşla 15 dk falan sürüyor ama istanbulun en kötü tarafı trafik .Trafik olunca biraz zaman uzuyor.Aslında koşuyolunda ev tutsaydınız daha iyi olmazmıydı.Sen nezaman istanbula geleceksin ben de sana yardımcı olurum istersen arkadaşım.Zaten eşim ile de konuştuk 1 aya kadar işten çıkıcam nisan gibi bizde mikro tese olacaz.
amin canım allahım dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............
canım benim nezaman başlıyosunuz tedaviye allah yardımcınız olsun inşallah enkısa zamanda anne olursun:Saruboceq:Kızlar İstanbullu arkadaslara birsey sormak istiyorum.Moda semti kosu yoluna yakınmı.Acaba arası kaç km vardır.Tedavi için istanbula gidicez ya orda bir aylık esyalı ev tuttuk ta .Umut tüp bebeğe yakınmı tam bilmiyoruz.Yarımcı olursanız sevinirim
kızlar ben turkıyedeyım tedavıye basladım ıgnelerımı alıyorum umutoılsun sana sormak ıstedıgım bırsey var sen tup bebek koydururken acı cektınmı ıgneler bana ıyı gelmıyor
a.s.belki inanmayacaksın ama az önce aklımdan geçtin bende bu kız nerelerde acaba dedim hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alırsın...hepimiz inşallah:Saruboceq:selam kızlar internete sorun vardı epeydir giremiyordm şimdi bu salı emre beye umut tüp bebege ittik saat 3 de randevu almıştık emre bey ben umutluyum sizde umutlu olun dedi önceki mtesenin raporuna baktı gayet iyi dedi alınan ufacık zerre kadar öenekte bukadar çok çeşidin olması iyi demekki bir yerlerde üretim var eger tesede oyeri atlarsanız sperm bulunmaz dedi inşalah olur ben ümitliyim dedi 4 ay sonra başlıcaz buarada bitkiselleri söyledik bişey demedi yani ne kullanın ne kullanmayın hiç bişey demedi ne yalan söyliyim azcıkda olsun umut geldi bana testis boyutu normal dedi gayet büyük dedi artık hayırlısı dua ile olcak inşallah