Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
atteda arkadaşım tek degilsin bak bizdede y kromozom delesyonu var
biz şimdi 2. denemedeyiz.inşaallah hayırlısıyla bu kez rabbim lütfedecek umudumu hiç kaybetmiycem sonuç gününe kadar

aaaaaaaaaa harzem
iyiki geldin duan çok güzel amin binlerle amin diyorum duana

sağolasın canım inşallah duamız kabul olur benim çok sık okuduğum bir dua içimden gelerek birşeyler daha ekleyerek hep söylerim normalde daha uzun söylerim bende yazmadım fazlasını rabbim bu kadarıylada kabul eder inşallah

hayırlı cumlara herkese.amin canım.Allah kabul etsin dualarımızı...

Canım ne güzel bir dua.Allah bu mübarek cuma gününde herkesin dualarını kabul eylesin AMİN

arkadassım cok güzel dua etmişin rabbim kabul etsin inşallah cuma günleriinde dogurmayı nasip eder inşallah hepimize

kızlar ben turkıyedeyım tedavıye basladım ıgnelerımı alıyorum umutoılsun sana sormak ıstedıgım bırsey var sen tup bebek koydururken acı cektınmı ıgneler bana ıyı gelmıyor

kızlar ben turkıyedeyım tedavıye basladım ıgnelerımı alıyorum umutoılsun sana sormak ıstedıgım bırsey var sen tup bebek koydururken acı cektınmı ıgneler bana ıyı gelmıyor

Fotoş tedaviye başlamışsınız İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır senin için dua edelim.Allahım sana hayırlı evlatlar nasip eylesin.Bol bol spermler de bulunur ameliyatınızda inşallah.Ara ara durumlardan bizi haberdar et.Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Banban
Beni yazmayı unutmuşsun listeye.Gerçi keşke o listede hiçbirimiz olmasaydık ne güzel olurdu.

fatoş cum ben acı cekmedim seni merak ediyorum msn ye acma imkanın varsa ac ta özelden yazarım ben sana

Eşimde genetik kaynaklı azo var.Tedaviye martın ortaları gibi başlıycaz. henüz bitkisel bişey kullanmadık.Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

hadi bakalım canım allah yardımcın olsun tedavi iyi sonuçlanır inşallah:Saruboceq:

amin canım allahım dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

canım benim nezaman başlıyosunuz tedaviye allah yardımcınız olsun inşallah enkısa zamanda anne olursun:Saruboceq:

allah yardımcın olsun tedavide arkadaşım bende kullandım o igneleri ama bana bi etki olmamıştı canım ...

selam kızlar internete sorun vardı epeydir giremiyordm şimdi bu salı emre beye umut tüp bebege ittik saat 3 de randevu almıştık emre bey ben umutluyum sizde umutlu olun dedi önceki mtesenin raporuna baktı gayet iyi dedi alınan ufacık zerre kadar öenekte bukadar çok çeşidin olması iyi demekki bir yerlerde üretim var eger tesede oyeri atlarsanız sperm bulunmaz dedi inşalah olur ben ümitliyim dedi 4 ay sonra başlıcaz buarada bitkiselleri söyledik bişey demedi yani ne kullanın ne kullanmayın hiç bişey demedi ne yalan söyliyim azcıkda olsun umut geldi bana testis boyutu normal dedi gayet büyük dedi artık hayırlısı dua ile olcak inşallah

a.s.belki inanmayacaksın ama az önce aklımdan geçtin bende bu kız nerelerde acaba dedim hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alırsın...hepimiz inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…