Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl yere düşmedi diyor anlayamadım

Kızlar merhaba son durumlarınız ne ? Eşleriniz tese oldu mu hangi doktorlarda tedavi oldunuz
Celalettin peruyu öneririm. Tedavi yapar. Tedavisiz teseye karşıyız. Birde a life hastanesi Semra sertyel var . Eşiniz orda sperm versin. Kendisi çok iyi sperm analizi yapar

Merhaba herkese, benim eşime önce azospermi dediler sonra sperm çıktığını öğrendik tek tük. Yani eşimde şiddetli oligospermi varmış. Tüp bebek tedavisine başladık çıkan spermleri dondurduk. Ben iğne vuruluyorum muayene oldum ve tarlusal verdi doktorum. Acaba kötü giden bişeyler mi var bilgisi olan var mı

Tarlusal verdiği için mi ‘kötü giden bişey olabilir mi’’ diye düşündünüz acaba? Zannetmem . bana da opu öncesi doktorum hergün 2 iğne ve hergün tarlusal hap vermişti.

Tarlusal verdiği için mi ‘kötü giden bişey olabilir mi’’ diye düşündünüz acaba? Zannetmem . bana da opu öncesi doktorum hergün 2 iğne ve hergün tarlusal hap vermişti.
Evet evet o yüzden bu duyguya kapıldım. Bi de regl oldum tarlusaldam önce iğnelerden dolayı. Doktor muayenede normal bu durum sıkıntı yok dedi

Aceba sperm dondurup cozulunce kalitesi düşer mi?

Merhaba sizin tıkanıklığa bağlı azospermimi acaba? Şuan nasıl yoldasınız biraz bilgi aktarır mısınız lütfen

Merhaba sizin tıkanıklığa bağlı azospermimi acaba? Şuan nasıl yoldasınız biraz bilgi aktarır mısınız lütfen
Merhaba, bizim tıkanıklığa bağlı değil . Volm normal çünkü. Ama hiç çıkış yok malesef. Sebebini bimiyoruz. Kromozm normal dna hasarı gözükmüyor. Daha önce Tese oldu eşim sperm bulunamadı. Şimdi farklı bir doktora , bahçeci de bülent erol a gidiyoruz. Önce doppler usg, sonra MR, şimdi de detaylı sonucu 10 günde çıkan bir sperm testi istedi. Sonuç çıkınca bülent hocaya göstericez. Artık ne derse ona göre devam edicez. Siz hangi doktora gidiyorsunuz. Doktor doğru tedavi için çok önemli

Merhabalar. Biz de 3 gün önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu.. inmemiş testis ameliyat sonucu maalesef. 10 yaşında olmuş ama daha önce olması gerekliymiş. 3 gündür gözlerim batana kadar okudum, okudum, okudum, herşeyi okudum araştırdım ama kafam öyle karışık ki. Bizim sperm testi sonucumuz da 14 adet sperm, 2 tanesi canlı bulundu. Sanırım yine bu sitede okudum bir kadın arkadaşımız ve eşi nerdeyse 5 canlı sperm varken 1 buçuk sene doğal beslenme, bi kaç vitamin takviyesi ile milyonları bile görmüşler.. bu gibi şeyler yaşayanlar var mı? Tüp bebek süreci şuan için hem beni korkutuyo (güvenilecek doktor açısından nerdeyse herşey ticarete dökülmüş) hem de şuanlık böyle bi maddi durumumuz yok, yeni evlendik borçlandık ev aldık derken şuan maddi olarak çıkış yolumuz biraz zor..

Ben size Ahmet hakan haliloğlunu öneririm. Siz gene araştırın. Benimkisi kesin tıkanıklık

Merhaba benim eşimde aynı şeylerden geçtik Mehmet murad başara gittik benim eşimde iki tane dahi olsa çıkış yoktu tüm değerleri normaldi çok şükür ameliyat oldu ve bulundu bu konuyu fazla erteleyip doğal yolla uğraşmak zaman kaybı olur zaman kaybetmeden tedavi sürecinize lütfen başlayın

Eşime enfeksiyona bağlı azosperm teşhisi koydu Cp, 3 ay antibiyotik tedavisiyle lökosit bitti diyebiliriz randevu öncesi test yaptırdığımızda başlangıç seviyesinde hücre görüldü (sa) 3 aylık iğne bitkisel ilaç kullanmaya çalışacağız ziraa onca şeyi ne bünye ne de mide kaldıramıcak gibi duruyor ama umarım faydasını görürüz benim anlamadığım nokta enfeksiyon gidince başlangıç seviyesinde hücre görüldü fakat sonraki süreç nedir ? Bu evreleri pek bilmiyorum ne kadarı sürede doğal yolla çıkış oluyor bu tedavi nasıl şekilleniyor bu detaylar bende henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…