Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba beslenme düzenimiz değişti yazmışsınız bu değişimler neler lütfen paylaşın bize de fikir olsun
merhaba, öncelikle badem ceviz fındık hiç biri kavrulmamış olacak şekilde tüketiyoruz. nar yiyoruz 2 günde bir, her gün muz veriyorum üç kare bitter çikolata yiyor eşim. haftada 1 muhakkak balık yiyoruz. ıspanak ve pırasa yiyoruz havuç yiyoruz. 1 çay kaşığı çörek otu çiğ olarak alıyoruz aynı zamanda eşime multivitamin veriyorum. bi de gece yatmadan 1 yarım ceviz içini suya koyuyorum onu içiyoruz. umarım faydalı olmuştur. sizin yaptığınız bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu söylediklerinizi biz diğer karışımların kürlerin yanı sıra tüketti zaten.biz ilk öğrendiğimizde şok olmuştuk ve ordan oraya saldırıyorduk resmen hep bi arayış içerisindeydik bi çok şeyide denedik ama maalesef azosperm öyle kolay sonuç alınabilecek birsey degil inşallah sizde çıkış flan olmuştur şuan tam olarak konunuzu bilmiyorum o yüzden birsey diyemiyorum.bi kaç besin inanın azosperm i yenecek güçte degil çok iyi tedaviler hatta en önemlisi sabır ve kabullenmek gerek.

Merhaba beslenme düzenimiz değişti yazmışsınız bu değişimler neler lütfen paylaşın bize de fikir olsun
siz sormuşsunuz ben de güzel bir şekilde cevapladım kibarca teşekkür edeceğinize moral bozucu şekilde cevap veriyorsunuz. sizin gibi insanlara cevap vermeyi gerçekten sevmiyorum. bu da son olsun.

Merhabalar yarın üroloji Dr una gideceğiz değerlerimiz şu şekilde yorum yapar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20230119_155638_WhatsApp.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 215
Merhaba. Bizim çıkış olmaya başladı tek tük. Dondurulmaya başlandı sperm çok şükür. Darısı başınıza inşallah
Merhaba
Hangi doktora gittiniz?
Başlangıç değerleri nasıldı?
Azoperm nedeni ne olarak söylendi?
Bizde bu sürecin içine girdik yardımcı olur musunuz

Genetik bölümünden randevu aldım doktora ne söylemek gerekiyor azospermi olduğunu için gen testi yaptırmaya geldik mi dememiz lazım. Burdan okuduklarımla kafama göre gidicem doktor yönlendirmesi ile değil

Genetik bölümünden randevu aldım doktora ne söylemek gerekiyor azospermi olduğunu için gen testi yaptırmaya geldik mi dememiz lazım. Burdan okuduklarımla kafama göre gidicem doktor yönlendirmesi ile değil
Kandan bakılıyor teste genetik test için geldik deseniz yeterli sanırım bizim doktor yönlendirmesi ile yapılmıştı

Geçmiş olsun. Biz bir özel hastanede üroloji doktorunun talebi ile yaptırdık. Testi devlette yaptırdık
1. Testin adı: kromozom analizi (periferik kan)
2. Testin adı: Y Kromozom mikrodelasyon
Tam olarak test adı kısmında bu şekilde yazıyor bizde. Ama azospermi sebebi tıkanıklığa bağlı olduğunu tespit ederse doktorunuz bu gen testlerine ihtiyaç olmayabilir.

İkisi de kan ile mi bakılıyor? Yoksa Sperm testi verecek mi

arkadaslar bisey soracagim. Benim esimin spermiogrami normal herhangi bir günde kontrole gittiginde degerleri cok güzel cikiyor, doktor hic bir sikinti yok diyor ama yumurta toplama günümde cok zorlanmis esim. yere düsmedi eminim diyor ama inanmiyorum ne yazikki. simdi yumurta toplama günkü sonuclari geldi..degerleri hic bu kadar kötü cikmamisti..3. tüp bebek denemem olcak bu ve cok yoruldum
söyleseydin görevliye tekrar verseydin örnegi dedim. söyledim birsey olmaz dediler dedi esim. her zaman sonucu kötü ciksa diycem yok yapcak bisey yok. tam ihtiyacim oldugu zaman islem günü böyle oluyor? Sizde böyle farkli sonuclar oluyor mu? Bir sürü vitaminler aldi esim...Ve en kötü sonucu bu sefer elde etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…