- 17 Haziran 2022
- 127
- 160
- 28
Sperm sayısı 152 ileri hareketlilik %68Canım testesteron düşük biraz. Siz başka doktora kesin gidin. Sperm sayısı kaç çıktı
Canım 152 derken 152 bin falan mıSperm sayısı 152 ileri hareketlilik %68
Ben de öyle düşünüyorum bakalım
merhaba, öncelikle badem ceviz fındık hiç biri kavrulmamış olacak şekilde tüketiyoruz. nar yiyoruz 2 günde bir, her gün muz veriyorum üç kare bitter çikolata yiyor eşim. haftada 1 muhakkak balık yiyoruz. ıspanak ve pırasa yiyoruz havuç yiyoruz. 1 çay kaşığı çörek otu çiğ olarak alıyoruz aynı zamanda eşime multivitamin veriyorum. bi de gece yatmadan 1 yarım ceviz içini suya koyuyorum onu içiyoruz. umarım faydalı olmuştur. sizin yaptığınız bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.Merhaba beslenme düzenimiz değişti yazmışsınız bu değişimler neler lütfen paylaşın bize de fikir olsun
Hayır milyonCanım 152 derken 152 bin falan mı
Bu söylediklerinizi biz diğer karışımların kürlerin yanı sıra tüketti zaten.biz ilk öğrendiğimizde şok olmuştuk ve ordan oraya saldırıyorduk resmen hep bi arayış içerisindeydik bi çok şeyide denedik ama maalesef azosperm öyle kolay sonuç alınabilecek birsey degilmerhaba, öncelikle badem ceviz fındık hiç biri kavrulmamış olacak şekilde tüketiyoruz. nar yiyoruz 2 günde bir, her gün muz veriyorum üç kare bitter çikolata yiyor eşim. haftada 1 muhakkak balık yiyoruz. ıspanak ve pırasa yiyoruz havuç yiyoruz. 1 çay kaşığı çörek otu çiğ olarak alıyoruz aynı zamanda eşime multivitamin veriyorum. bi de gece yatmadan 1 yarım ceviz içini suya koyuyorum onu içiyoruz. umarım faydalı olmuştur. sizin yaptığınız bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bu söylediklerinizi biz diğer karışımların kürlerin yanı sıra tüketti zaten.biz ilk öğrendiğimizde şok olmuştuk ve ordan oraya saldırıyorduk resmen hep bi arayış içerisindeydik bi çok şeyide denedik ama maalesef azosperm öyle kolay sonuç alınabilecek birsey degilinşallah sizde çıkış flan olmuştur şuan tam olarak konunuzu bilmiyorum o yüzden birsey diyemiyorum.bi kaç besin inanın azosperm i yenecek güçte degil çok iyi tedaviler hatta en önemlisi sabır ve kabullenmek gerek.
siz sormuşsunuz ben de güzel bir şekilde cevapladım kibarca teşekkür edeceğinize moral bozucu şekilde cevap veriyorsunuz. sizin gibi insanlara cevap vermeyi gerçekten sevmiyorum. bu da son olsun.Merhaba beslenme düzenimiz değişti yazmışsınız bu değişimler neler lütfen paylaşın bize de fikir olsun
MerhabaMerhaba. Bizim çıkış olmaya başladı tek tük. Dondurulmaya başlandı sperm çok şükür. Darısı başınıza inşallah
Merhaba Nasıl yorumladı doktorunuzMerhabalar yarın üroloji Dr una gideceğiz değerlerimiz şu şekilde yorum yapar misiniz
Canım harika değil ama gebe kalmaya da engel değil dedi. Argifertil diye bir takviye verdi onu kullaniyorMerhaba Nasıl yorumladı doktorunuz
Kandan bakılıyor teste genetik test için geldik deseniz yeterli sanırım bizim doktor yönlendirmesi ile yapılmıştıGenetik bölümünden randevu aldım doktora ne söylemek gerekiyor azospermi olduğunu için gen testi yaptırmaya geldik mi dememiz lazım. Burdan okuduklarımla kafama göre gidicem doktor yönlendirmesi ile değil
Tam olarak adı ne yapılan testinKandan bakılıyor teste genetik test için geldik deseniz yeterli sanırım bizim doktor yönlendirmesi ile yapılmıştı
Geçmiş olsun. Biz bir özel hastanede üroloji doktorunun talebi ile yaptırdık. Testi devlette yaptırdıkGenetik bölümünden randevu aldım doktora ne söylemek gerekiyor azospermi olduğunu için gen testi yaptırmaya geldik mi dememiz lazım. Burdan okuduklarımla kafama göre gidicem doktor yönlendirmesi ile değil
İkisi de kan ile mi bakılıyor? Yoksa Sperm testi verecek miGeçmiş olsun. Biz bir özel hastanede üroloji doktorunun talebi ile yaptırdık. Testi devlette yaptırdık
1. Testin adı: kromozom analizi (periferik kan)
2. Testin adı: Y Kromozom mikrodelasyon
Tam olarak test adı kısmında bu şekilde yazıyor bizde. Ama azospermi sebebi tıkanıklığa bağlı olduğunu tespit ederse doktorunuz bu gen testlerine ihtiyaç olmayabilir.
Devlette ücretsiz canım ama 3 ayda çıkıyormuşBu genetik testleri devlette ücretli mi ücretliyse ne kadar acaba
Teşekkür ederim :)Devlette ücretsiz canım ama 3 ayda çıkıyormuş
Evet cnm ikisi de kandan bakılıyor1,5-2 ayda çıkıyor devlette . Özelde 10-15 günİkisi de kan ile mi bakılıyor? Yoksa Sperm testi verecek mi