Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bugün Opu oldum 8 yumurtam dolu çıktı. Sadece 4ü olgunmuş. Muayenede 12-13 gözüküyordu elimizde 4 tane işe yarar kaldı. Bugün eşim sperm verdi ve tane ile çıkış olmuş yeterli demişler. Yumurta sayısı sizce de çok az dğeil mi hayal kırıklığına uğradım eve geldiğimden beri ağlıyorum. Kaç tane embriyo oluşacak yada oluşabilecek mi benim gibi az yumurtası olanlar var mı aranızda

Canım daha bu sürece başlamadım ama stres en büyük düşmanımız sakin ol teslimiyetçi ol sabırla sonucu bekle bu süreçte sadece dua et. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden yaratıldık öyle değil mi?

Bir arkadaşıma taze transfer yapıldi ama geriye kalan yumurtaları hiçbiri dollenmedi şu an hamile içini refah tut en azından birden fazla deneme şansın var

Bizde aynı durumdayız canım çok geçmiş olsun şimdiden eşimde azospermi dendi geçen ay mikro tese oldu 100 tane sperm buldular ama yüzde 5 hareketli 9 yumurtadan ikisi dollendi ama 5 gün gelişemeyip imha oldular genetik hormonlar temiz bi tek hidrosel su fıtığı denen bisey onuda mikro tesede aldılar ama azospermi yapmaz dendi dondurulmuş spermlerimiz var ama tekrardan aynı şey olabilirmiş başka gen testistedemi var kök hücreyle alakalı onu anlamadım çok kötü psikolojimiz bozuldu maddi manevi Allah yardımcımız olsun şimdi cellaettin periyi araştırıyorum

merhaba canım bizde aynı eşim azospermi olduğunu öğrenince çok üzüldün yıprandık ve hicbir bitkisel tedavi almadan hemen mikro tese oldu 100 tane sperm çıktı ama yüzde 5 hareketli 9 yumurtadan 2 si dollendi ama 5 gün gelişimi durup imha oldu maddi manevi çok yıpratıcı bi süreç oldu eşim esneklik gururu diye biseye kapılmış bisey söylendiği zaman zoruna gidip bu konu hakkında konuşmak istemiyor hep güçlü durmaya çalıştım ama bende bir çaba istiyorum çok araştırdım en mantıklısı celalettin peru geldi bende tedavi olsak normal azda olsa çıkış olsa daha yüksek şansımız olabilir eşim biraz maddi manevi kendini toparlamak istiyor oyuzden bi kaç ay bekleyeceğiz Allah hepimizjn yardımcısı olsun

Canım daha bu sürece başlamadım ama stres en büyük düşmanımız sakin ol teslimiyetçi ol sabırla sonucu bekle bu süreçte sadece dua et. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden yaratıldık öyle değil mi?
Evet tek yumurta tek sperm yetiyor. Ben tek sağlıklı kaliteli embriyoya da razıyım.

Bir arkadaşıma taze transfer yapıldi ama geriye kalan yumurtaları hiçbiri dollenmedi şu an hamile içini refah tut en azından birden fazla deneme şansın var
4 tane yumurta döllenip embriyo oluşacak mı bakalım? Birden fazla deneme şansım yok eğer oluşmazsa…

Önemli olan 5. Güne gitmesi moralini bozma benim de 5 taneydi. Daha öncekinde 8 tane döllendi sayı güzel dedik hiçbiri 5. Güne gidemedi. İnşallah sperm iyidir 5. Güne gider

4 tane yumurta döllenip embriyo oluşacak mı bakalım? Birden fazla deneme şansım yok eğer oluşmazsa…
Çok güzel bir hikayesi vardı benim doktorumun. İnstagramda paylaşmıştı. Bir hastası 3-4 defa tedavi görüyor ve hiç yumurta oluşmuyor, yumurtalar hep boş çıkıyor. 4. Denemede 1 tane yumurta elde ediyorlar sonunda. O bir tane yumurta dölleniyor ve embriyo oluşuyor. Embriyo 5. Güne gidiyor. Transfer ediyorlar. Transfer sonrasında embriyo kendi içinde bölünüyor ve ikiz gebelik oluşuyor. Ve bebekler sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor. Çok etkilenmiştim bu hikayeden. Hatta bebeklerin fotosunu da paylaşmıştı hikayede. Lütfen üzülmeyin. O bir tane yumurtaya ulaşmak için çabalayan çok arkadaşım var. 4 yumurta gayet güzel bir rakam. 18 folakül diye başta size söylememiş olsalardı bu kadar üzülmezdiniz diye düşünüyorum. Eğer bu dünyada evlat sahibi olacağımız varsa oluruz.

Önemli olan 5. Güne gitmesi moralini bozma benim de 5 taneydi. Daha öncekinde 8 tane döllendi sayı güzel dedik hiçbiri 5. Güne gidemedi. İnşallah sperm iyidir 5. Güne gider
Evet gerçekten önemli olan 5.güne gitmeleri Allahım inşallah her şey yolunda gider.

Böyle mucizelere bende inanıyorum. Sonuçta Allah ol derse olur.

Merhaba bizdede aynı durum var son durumunuz ne oldu

Geçmiş olsun ilk öğrendiğim zaman geldi aklıma ne hayal kırıklığı Allah sabır versin ne mutlu ki sizde 2 tane bile olsa cıkış var bu çok güzel birşey 1 sperm le hamile kalıp bebeğine kavusanlar var siz biraz kürlerden demeyin özellikle ve özellikle çakşır otu spermi acayip çoğaltıyo nohut kürü yapabilirsiniz keçiboynuzu ihmal etmeyin bşraz doğal şeyler le ilerleyin ilk safhada

Çok teşekkür ederim ne kadar güzel bi yorum

Çok teşekkür ederim ne kadar güzel bi yorum
En büyük teselli dua umut etmeyi bırakmama allahın vereceği varsa zamanı saati değişmez bizler en iyi doktorlara da gitsek Allah isterse olur yalnızca insana tevekkül etmeyi öğreten hastalıklardan ama siz içinizi ferah tutun o 2 tane canlı spermi görebilmek için ben neler vermezdim sizden kötü durumlar da var gerçekten dualarım hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…