- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
Benim eşim de 35 yaşında. Klomen vitaminler falan verdi bülent hoca. Hormin değerleri biraz yükseldi ama inşallah iyi olur. Tüp bebek için iğne mi kullaniyorsunuz şimdi yumurta büyütmek için yoksa hap mi verdi ne ilaç verdiler ?Azospermi sebebi tam bilinmiyor hormon yüksekliği var sanirim bu sebep..yas 34 hiç tese olmadik bu ilk olacak bunca zaman çıkış olmadı artık mecbur olacaz baska çare yok.
Ben igne kullandim yumurta büyütmek icin eger sperm çıkışı olursa toplama olacak..Eşimde klomen kullandı igne kullanmadi hiç sizde çıkış olmuş ne güzel devami gelir bence gelmese bile tesede çıkar..Benim eşim de 35 yaşında. Klomen vitaminler falan verdi bülent hoca. Hormin değerleri biraz yükseldi ama inşallah iyi olur. Tüp bebek için iğne mi kullaniyorsunuz şimdi yumurta büyütmek için yoksa hap mi verdi ne ilaç verdiler ?
Ne çıktı sperm seviyeniz?Biz de 3 ayda 1 veriyoruz ay sonunda 2 test vericek eşim hoca 2 test istedi 1 saat arayla. Bahçeci bülent erol da tedavideyiz
3 tane çıkış oldu ama dondurulamadı sayı az diye. 10 dan aşağisı dondurulamıyormuş hareketli olması lazımmış. Ay sonu tekrar test vericek eşim. Hareketlilik isteniyor ama bizde henüz bir şey yokNe çıktı sperm seviyeniz?
Eşimin testisleri küçük ve sigara kullanıyor o yüzden ne olur bilmiyorum.Bülent hoca üstüne basarak söyledi sigara ile yol alamayız elin boş dönersin diye. Şimdi de bırakmaya calışıyor. Ameliyatınız insallah olumlu geçer. Allah yardımcın olsun. Haber ver bana da.Ben igne kullandim yumurta büyütmek icin eger sperm çıkışı olursa toplama olacak..Eşimde klomen kullandı igne kullanmadi hiç sizde çıkış olmuş ne güzel devami gelir bence gelmese bile tesede çıkar..
Mrb genetik sorununuz var mıEşimin testisleri küçük ve sigara kullanıyor o yüzden ne olur bilmiyorum.Bülent hoca üstüne basarak söyledi sigara ile yol alamayız elin boş dönersin diye. Şimdi de bırakmaya calışıyor. Ameliyatınız insallah olumlu geçer. Allah yardımcın olsun. Haber ver bana da.
Merhaba, Eşim azosperm hastası. Genetik kaynaklı değil. Testis küçüklüğü var bi de.Mrb genetik sorununuz var mı
Testis küçüklüğü yazınca genetik diye ondan sordum genetik normal oluncada küçük oluyormuymus Rabbim yardimciniz olsunMerhaba, Eşim azosperm hastası. Genetik kaynaklı değil. Testis küçüklüğü var bi de.
Genetik testi yaptırdık eşime ama azosperm yapıcı bir şey çıkmadı. Elle muayne falan yapınca doktor dedi testis küçüklüğü var diye. Ama azosperm yapan o mu bilmiyoruz. Amin inşallahTestis küçüklüğü yazınca genetik diye ondan sordum genetik normal oluncada küçük oluyormuymus Rabbim yardimciniz olsun
Evet azospermi bu sayfanın en eski üyelerinden im çok zaman olmuştu buraya yazmayalı bir liste falan var mı eski mesajları okumadimGenetik testi yaptırdık eşime ama azosperm yapıcı bir şey çıkmadı. Elle muayne falan yapınca doktor dedi testis küçüklüğü var diye. Ama azosperm yapan o mu bilmiyoruz. Amin inşallahsizin de eşiniz azosperm mi ?
Hiç tüp bebek denemesi yaptınız mı ? Nerede tedavi görüyorsunuz acaba tese falan oldunuz mu hiç neyden kaynaklı azosperm sizin belli mi ? Hayır liste hiç görmedimEvet azospermi bu sayfanın en eski üyelerinden im çok zaman olmuştu buraya yazmayalı bir liste falan var mı eski mesajları okumadim
Canım bizim bülent hoca ile ilk randevumuz haftaya. Bakalım ne diyecek, bekliyoruz. İnşallah yeterli seviyede çıkışınız olur1 adet suya kariştirmali vitamin corek otu yagi klomen falan verdi. Şükür iyi geldi ilaçlar. Ay sonu gene test vericek inşallah sperm dondurma imkanimiz olur. Sizin ne durumda ?
İnşallah canım benim. Rabbim elimizi boş çevirmesinCanım bizim bülent hoca ile ilk randevumuz haftaya. Bakalım ne diyecek, bekliyoruz. İnşallah yeterli seviyede çıkışınız olurBizim sizden farklı olarak farklı bir hastanede başarısız bir tese ameliyatımız olmuştu. İnşallah Bülent hoca iyi gelir hepimize
Kız bademcim bugün eşim yine gitti doktora sperm testi vermişti sonucu çıktı onu konuşmaya çıkış olan spermlerin ileri hareketliliği flan çok iyi demiş kan ver sonuç çıkınca gel artık işleme başlayalım demiş çok tedirginim neler olacak çatlicam bide hemen böyle tüp bebek olunur mu bi klomen tedavisiyle ay çok aklımız karışık.bide demiş ki bunu çok mantıksız bulduk tüp bebek yapalım gebelik oluşmazsa varikosel için ilerleyelim o yönde tedavi ameliyat vs yapalım demiş.önce bunu yapıp sonra tüp bebek yapılmaz mı?varikosel dediği de tek taraflı tıkanıklık çift degilNe çıktı sperm seviyeniz?
Geçirdiğiniz tese ameliyatından sonra yan etki vs yaşadınız mı?Canım bizim bülent hoca ile ilk randevumuz haftaya. Bakalım ne diyecek, bekliyoruz. İnşallah yeterli seviyede çıkışınız olurBizim sizden farklı olarak farklı bir hastanede başarısız bir tese ameliyatımız olmuştu. İnşallah Bülent hoca iyi gelir hepimize
Eşiniz de tese olacaktı yanlış hatırlamiyorsam, oldunuz mu acaba ? Sperm çıktı mı ?Geçirdiğiniz tese ameliyatından sonra yan etki vs yaşadınız mı?
Size sadece klomen mi verdi yumurta büyüsün diye ? Demekki çıkan spermlerin kaliteleri iyi. O yüzden ddneyelim dedi çünkü varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleme süresi var yanlış bilmiyorsam belki ondandır ikinci Plana birakması.Kız bademcim bugün eşim yine gitti doktora sperm testi vermişti sonucu çıktı onu konuşmaya çıkış olan spermlerin ileri hareketliliği flan çok iyi demiş kan ver sonuç çıkınca gel artık işleme başlayalım demiş çok tedirginim neler olacak çatlicam bide hemen böyle tüp bebek olunur mu bi klomen tedavisiyle ay çok aklımız karışık.bide demiş ki bunu çok mantıksız bulduk tüp bebek yapalım gebelik oluşmazsa varikosel için ilerleyelim o yönde tedavi ameliyat vs yapalım demiş.önce bunu yapıp sonra tüp bebek yapılmaz mı?varikosel dediği de tek taraflı tıkanıklık çift degil
Ben kullanmadım klomeni eşim kullandıSize sadece klomen mi verdi yumurta büyüsün diye ? Demekki çıkan spermlerin kaliteleri iyi. O yüzden ddneyelim dedi çünkü varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleme süresi var yanlış bilmiyorsam belki ondandır ikinci Plana birakması.