Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba,eşimde azosperm var sebebi belirsiz büyük ihtimalle çocukluğunda ağır kabakulak geçirmiş ondan kalma diye düşünüyoruz birde fsh çok az yüksek diğer değerler normaldi.Daha varikosel ameliyatı olmuş ama yıne sperm çıkışı olmamış onunla ilgisi yok dediler.3-4 aylık tedaviden sonra mikro tese ameliyatı oldu sperm biraz bulundu ama kalitelı değillerdi çok fazla sanırım.Çünkü 11 yumurta döllendi dediler 3. Gün 5 tanesi çok iyi 4 üde iyi bi tık yavaş 2 taneside geriden geliyordu.5.gün tek bir tane kalmıştı 6.güne gelmesini tutunmasını beklediler ve malesef olmadı tutunamadı o da.Bu şekilde olup daha sonra 2.mikro tesede sonuç alan varmı acaba onu hemen yaptırmayı düşünmüyoruz tabi 1 sene yada 7-8 ay beklemeyi düşünüyoruz ama ne yapacağımızı şaşırdık.

1 adet suya kariştirmali vitamin corek otu yagi klomen falan verdi. Şükür iyi geldi ilaçlar. Ay sonu gene test vericek inşallah sperm dondurma imkanimiz olur. Sizin ne durumda ?
Merhaba bizde Bülent hoca da tedaviye başladık sizin yazdginzı gördüm o yüzden yazdım iletişime geçebilir miyiz bizde yaklaşık 2 yıldır azosprm üzerine tedavi görüyoruz

Biz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için gidecek.
Merhaba. Hikayemiz aynı gibi geldi. Benim de eşimde sebepsiz azosperm mevcut. Genetik, hormonlar normal. Testis boyutu biraz küçükmüş. Ama olması gereken en alt sınırlarda. Çok da küçük değil yani. Nasıl bir tedavi görüyorsunuz ve nasıl sonuçlar aldınız?

Bizde de aynı durum mevcut. Bulent hoca da tedavi göruyoruz takviye alıyoruz. Hiç tese olmadık henüz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Tese hikayeniz var mi ?

Merhaba bizde Bülent hoca da tedaviye başladık sizin yazdginzı gördüm o yüzden yazdım iletişime geçebilir miyiz bizde yaklaşık 2 yıldır azosprm üzerine tedavi görüyoruz
Tabiki. Biz hiç tese olmadık henüz. Biz de tedavideyiz bülent hocada. Azosperm hastası eşim Allah yardimcimiz olsun

Bizde de aynı durum mevcut. Bulent hoca da tedavi göruyoruz takviye alıyoruz. Hiç tese olmadık henüz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Tese hikayeniz var mi ?
Gaziantep’te Murat Mermerkaya’da tedavi oluyoruz. Daha eşimde tese olmadı. Doktorumuz inşallah nasip olursa 6 aya çıkış beklediğini söyledi bu yüzden tese taraftarı değil. İnşallah istediği gibi ilerler. Temmuzdan beri tedavi görüyor eşim. En son sc1 seviyesinde olduğunu öğrendik tedavinin 3. Ayında. Siz semen testi verdiniz mi?

Biz de 3 ayda 1 veriyoruz ay sonunda 2 test vericek eşim hoca 2 test istedi 1 saat arayla. Bahçeci bülent erol da tedavideyiz

Azosperm nedeni neydi sizin ? Bir de yaşlarınız kaçtı ? Hic tese oldunuz mu daha önce ? Ne kadar stres yapma desem de aynı stresi ben de yaşıyorum devamlı. Çok zormuş bu süreç. (
Azospermi sebebi tam bilinmiyor hormon yüksekliği var sanirim bu sebep..yas 34 hiç tese olmadik bu ilk olacak bunca zaman çıkış olmadı artık mecbur olacaz baska çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…