- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
Biz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için hastaneye gidecek.Biz bülent hocaya aralık ayında gideceğiz canım. Ne diyecek çok merak ediyorum. Sizin durumlar haftaya netleşecek değil mi?
Biz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için gidecek.Biz bülent hocaya aralık ayında gideceğiz canım. Ne diyecek çok merak ediyorum. Sizin durumlar haftaya netleşecek değil mi?
Güzel sonuçlarınız olsunBiz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için gidecek.
Gittiniz mi dr sonuç ne çıktı bizde perşembe günü gidecez..Biz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için gidecek.
Merhaba evet gittik. İlerleme var dedi doktor. Ay sonuna 2 test daha istedi. Sizde ne çıktı sonuç ?Gittiniz mi dr sonuç ne çıktı bizde perşembe günü gidecez..
1 adet suya kariştirmali vitamin corek otu yagi klomen falan verdi. Şükür iyi geldi ilaçlar. Ay sonu gene test vericek inşallah sperm dondurma imkanimiz olur. Sizin ne durumda ?Güzel sonuçlarınız olsunHangi ilaçları vermişti bülent hoca
Biz daha test vermedik p.tesi yada sali test verecek olmazsa mikrotese ye alacakMerhaba evet gittik. İlerleme var dedi doktor. Ay sonuna 2 test daha istedi. Sizde ne çıktı sonuç ?
Merhaba bizde Bülent hoca da tedaviye başladık sizin yazdginzı gördüm o yüzden yazdım iletişime geçebilir miyiz bizde yaklaşık 2 yıldır azosprm üzerine tedavi görüyoruz1 adet suya kariştirmali vitamin corek otu yagi klomen falan verdi. Şükür iyi geldi ilaçlar. Ay sonu gene test vericek inşallah sperm dondurma imkanimiz olur. Sizin ne durumda ?
Merhaba. Hikayemiz aynı gibi geldi. Benim de eşimde sebepsiz azosperm mevcut. Genetik, hormonlar normal. Testis boyutu biraz küçükmüş. Ama olması gereken en alt sınırlarda. Çok da küçük değil yani. Nasıl bir tedavi görüyorsunuz ve nasıl sonuçlar aldınız?Biz de bulent erol hoca ya gidecegiz kontrol için. Esim 3 ay ilaclarini kullandi. Yarin esim tekrardan sperm testi için gidecek.
Ne kadara aldınız?Biz kullanıyoruz DDB macun ama henüz sonuçlarını bilmiyoruz 3.aya başladık.
İnternette ben macunu bulamadım. satış yerlerine baktim. Macun yok.Nereden alabiliriz ?Biz kullanıyoruz DDB macun ama henüz sonuçlarını bilmiyoruz 3.aya başladık.
Bizde de aynı durum mevcut. Bulent hoca da tedavi göruyoruz takviye alıyoruz. Hiç tese olmadık henüz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Tese hikayeniz var mi ?Merhaba. Hikayemiz aynı gibi geldi. Benim de eşimde sebepsiz azosperm mevcut. Genetik, hormonlar normal. Testis boyutu biraz küçükmüş. Ama olması gereken en alt sınırlarda. Çok da küçük değil yani. Nasıl bir tedavi görüyorsunuz ve nasıl sonuçlar aldınız?
Tabiki. Biz hiç tese olmadık henüz. Biz de tedavideyiz bülent hocada. Azosperm hastası eşim Allah yardimcimiz olsunMerhaba bizde Bülent hoca da tedaviye başladık sizin yazdginzı gördüm o yüzden yazdım iletişime geçebilir miyiz bizde yaklaşık 2 yıldır azosprm üzerine tedavi görüyoruz
İnşallah sonuç güzel olur. Bizi de haber et muhakkak. Allah'ım elimizi boş çevirmesinBiz daha test vermedik p.tesi yada sali test verecek olmazsa mikrotese ye alacak
Amin insaallah her sey guzel olur tesede sperm çıkar. Sali günü saat 10 da olacak dua edin bizeİnşallah sonuç güzel olur. Bizi de haber et muhakkak. Allah'ım elimizi boş çevirmesin
Gaziantep’te Murat Mermerkaya’da tedavi oluyoruz. Daha eşimde tese olmadı. Doktorumuz inşallah nasip olursa 6 aya çıkış beklediğini söyledi bu yüzden tese taraftarı değil. İnşallah istediği gibi ilerler. Temmuzdan beri tedavi görüyor eşim. En son sc1 seviyesinde olduğunu öğrendik tedavinin 3. Ayında. Siz semen testi verdiniz mi?Bizde de aynı durum mevcut. Bulent hoca da tedavi göruyoruz takviye alıyoruz. Hiç tese olmadık henüz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz ? Tese hikayeniz var mi ?
Biz de 3 ayda 1 veriyoruz ay sonunda 2 test vericek eşim hoca 2 test istedi 1 saat arayla. Bahçeci bülent erol da tedavideyizGaziantep’te Murat Mermerkaya’da tedavi oluyoruz. Daha eşimde tese olmadı. Doktorumuz inşallah nasip olursa 6 aya çıkış beklediğini söyledi bu yüzden tese taraftarı değil. İnşallah istediği gibi ilerler. Temmuzdan beri tedavi görüyor eşim. En son sc1 seviyesinde olduğunu öğrendik tedavinin 3. Ayında. Siz semen testi verdiniz mi?
Azosperm nedeni neydi sizin ? Bir de yaşlarınız kaçtı ? Hic tese oldunuz mu daha önce ? Ne kadar stres yapma desem de aynı stresi ben de yaşıyorum devamlı. Çok zormuş bu süreç.Amin insaallah her sey guzel olur tesede sperm çıkar. Sali günü saat 10 da olacak dua edin bize
Azospermi sebebi tam bilinmiyor hormon yüksekliği var sanirim bu sebep..yas 34 hiç tese olmadik bu ilk olacak bunca zaman çıkış olmadı artık mecbur olacaz baska çare yok.Azosperm nedeni neydi sizin ? Bir de yaşlarınız kaçtı ? Hic tese oldunuz mu daha önce ? Ne kadar stres yapma desem de aynı stresi ben de yaşıyorum devamlı. Çok zormuş bu süreç.(