Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum koca siteyi taradım benimle aynı sorunları paylaşan var mı diye burada bulacağımı düşünerek yazıyorum. 6 yıllık evliyiz ilk bir yılın ardından normal şekilde evlat sahibi olduk fakat yapılan tetkiklerde eşimde testis kanseri teşhis edildi. Ameliyat olmadan önce, sperm dolduruldu fakat kaliteli spermler değildi. Celalettin Peru yakınımız olan bir doktor zaten direk kendisiyle istişare ettik ve spermleri çözelim dedi. Sorum şu çözülen spermlerle tüp bebekte başarı elde edeniniz var mı? Yolun çok basındayım burası benim sığınağım olacak.

bülent hoca ile süreciniz nasıl gidiyor canım? En son yazınızdan sonra test verdiniz mi hiç? Bülent hocanın ilaçları umarım işe yaramıştır. Biz de birkaç hafta sonra tekrar aynı sürece gireceğiz.

Merhaba eşim azosperm ve micro tese ile sperm bulunmuştu, ilk tüp bebekte tuttu, ancak çıkan spermleri 7 tüp şeklinde dondurduk, 4 kere denedik 6 tüpü kullandık maalesef pozitif alamadık, yeniden taze sperm ile taze deneme yapacağız çünkü oğluma taze sperm ile kavuşmuştuk, ama herkesin durumu ve hikayesi farklı

Hiç sperm yok ise elde dondurulmuşlardan denemekten başka çare yok gibi duruyor

Bizimde umarım süreç düşündüğümüz kadar uzun ve yorucu olmaz

Merhaba hanımlar, medikal Park ta ayrıntılı sperm tahlili yaptıran var mı acaba? Şu anda mevcut maliyetini bilen varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum

Selam, herhangi bir çıkış yok ancak hormonlar istenen seviyede. Tese yapılacak, Kasım’ın ikinci haftası gibi. Sizde durumlar nasıl?

Bizde Azospermi teşhisi konuldu fakat fsh düşük çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmı

Bizde Azospermi teşhisi konuldu fakat fsh düşük çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmıı
Merhaba Doktorumuz Murat Mermerkaya
Bizde Azospermi teşhisi konuldu fakat fsh düşük çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmıı

0 spermle gebe kalan var mı diye aratırken denk geldim yazınıza.Okurken gözlerim dolu dolu oldu.bana umut oldunuz.bir yıllık evliyim bizim de sperm sonucumuz 0 çıktı.tesa dışında bir şey önermedi ürologlar.yoktan var eden rabbim size nasip etmiş çok şükür.sağlıkla büyütün inşallah.yazınızı okuyunca içim umutla doldu mfk ürünlerini duydum onları kullanmaya başladık.inşallah rabbim bize de nasip eder.öyle çaresiz bi zamanda denk geldim ki yazınıza ve akabinde mfk ürünleri çıktı karşıma.belki de rabbimin umudunu kaybetme uyarısıdır sizin yazınıza denk gelmem.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Selam, herhangi bir çıkış yok ancak hormonlar istenen seviyede. Tese yapılacak, Kasım’ın ikinci haftası gibi. Sizde durumlar nasıl?
Biz bülent hocaya aralık ayında gideceğiz canım. Ne diyecek çok merak ediyorum. Sizin durumlar haftaya netleşecek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…