Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azospermi sebebi tam bilinmiyor hormon yüksekliği var sanirim bu sebep..yas 34 hiç tese olmadik bu ilk olacak bunca zaman çıkış olmadı artık mecbur olacaz baska çare yok.
Benim eşim de 35 yaşında. Klomen vitaminler falan verdi bülent hoca. Hormin değerleri biraz yükseldi ama inşallah iyi olur. Tüp bebek için iğne mi kullaniyorsunuz şimdi yumurta büyütmek için yoksa hap mi verdi ne ilaç verdiler ?

Benim eşim de 35 yaşında. Klomen vitaminler falan verdi bülent hoca. Hormin değerleri biraz yükseldi ama inşallah iyi olur. Tüp bebek için iğne mi kullaniyorsunuz şimdi yumurta büyütmek için yoksa hap mi verdi ne ilaç verdiler ?
Ben igne kullandim yumurta büyütmek icin eger sperm çıkışı olursa toplama olacak..Eşimde klomen kullandı igne kullanmadi hiç sizde çıkış olmuş ne güzel devami gelir bence gelmese bile tesede çıkar..

Ben igne kullandim yumurta büyütmek icin eger sperm çıkışı olursa toplama olacak..Eşimde klomen kullandı igne kullanmadi hiç sizde çıkış olmuş ne güzel devami gelir bence gelmese bile tesede çıkar..
Eşimin testisleri küçük ve sigara kullanıyor o yüzden ne olur bilmiyorum.Bülent hoca üstüne basarak söyledi sigara ile yol alamayız elin boş dönersin diye. Şimdi de bırakmaya calışıyor. Ameliyatınız insallah olumlu geçer. Allah yardımcın olsun. Haber ver bana da.

Eşimin testisleri küçük ve sigara kullanıyor o yüzden ne olur bilmiyorum.Bülent hoca üstüne basarak söyledi sigara ile yol alamayız elin boş dönersin diye. Şimdi de bırakmaya calışıyor. Ameliyatınız insallah olumlu geçer. Allah yardımcın olsun. Haber ver bana da.
Mrb genetik sorununuz var mı

Testis küçüklüğü yazınca genetik diye ondan sordum genetik normal oluncada küçük oluyormuymus Rabbim yardimciniz olsun
Genetik testi yaptırdık eşime ama azosperm yapıcı bir şey çıkmadı. Elle muayne falan yapınca doktor dedi testis küçüklüğü var diye. Ama azosperm yapan o mu bilmiyoruz. Amin inşallah :KK43: sizin de eşiniz azosperm mi ?

Genetik testi yaptırdık eşime ama azosperm yapıcı bir şey çıkmadı. Elle muayne falan yapınca doktor dedi testis küçüklüğü var diye. Ama azosperm yapan o mu bilmiyoruz. Amin inşallah :KK43: sizin de eşiniz azosperm mi ?
Evet azospermi bu sayfanın en eski üyelerinden im çok zaman olmuştu buraya yazmayalı bir liste falan var mı eski mesajları okumadim

Evet azospermi bu sayfanın en eski üyelerinden im çok zaman olmuştu buraya yazmayalı bir liste falan var mı eski mesajları okumadim
Hiç tüp bebek denemesi yaptınız mı ? Nerede tedavi görüyorsunuz acaba tese falan oldunuz mu hiç neyden kaynaklı azosperm sizin belli mi ? Hayır liste hiç görmedim :KK43:

1 adet suya kariştirmali vitamin corek otu yagi klomen falan verdi. Şükür iyi geldi ilaçlar. Ay sonu gene test vericek inşallah sperm dondurma imkanimiz olur. Sizin ne durumda ?
Canım bizim bülent hoca ile ilk randevumuz haftaya. Bakalım ne diyecek, bekliyoruz. İnşallah yeterli seviyede çıkışınız olur🙏🏻🙏🏻Bizim sizden farklı olarak farklı bir hastanede başarısız bir tese ameliyatımız olmuştu. İnşallah Bülent hoca iyi gelir hepimize🙏🏻🙏🏻

Canım bizim bülent hoca ile ilk randevumuz haftaya. Bakalım ne diyecek, bekliyoruz. İnşallah yeterli seviyede çıkışınız olur🙏🏻🙏🏻Bizim sizden farklı olarak farklı bir hastanede başarısız bir tese ameliyatımız olmuştu. İnşallah Bülent hoca iyi gelir hepimize🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım benim. Rabbim elimizi boş çevirmesin 🤲🤲 Bülent Hoca iyi biz memnunuz şuan. Daha önce tese olup normal yolla sperm çıkışı olan çok kişi var. 2. Tese ile çıkan var. Allah çok büyük. Bize çabalamak düşüyor. Eşinin eski Testlerini her şeyi götür patoloji sonucunu falan da detaylı anlat her şeyini. Allah çabamızı bosa çıkarmasın. Hepimiz aynı yolu yürüyoruz 🤲🤲🤲🤲

Kızlar merhaba her insan gibi bizde bu yolda coook fazla acamiyiz 5-6 ay önce eşime azosperm tanısı konuldu sıfır sperm bi tane cansız hücreydi.bu süre içerisinde klomen flan kullandı doktor çıkış oldu dedi ama sayısını bi türlü söylemedi ama çıkış olan spermlerde ileri haraketi flan çok iyiymiş.çıkış dediysem de 3-4 tane flandı galiba bi ara söyledi ama artık çıkış var içinizi rahat tutun diye geçiştiriyor anlamadık birsey.Nyse dün yine sonuç günümüzdü eşime demiş kan ver kan sonucundan sonra tüp bebek işlemine geçelim demiş perşembe günü gideceğiz ne olacaksa söyleyecek yani şimdi perşembe günü bize ne diyecek o gün birsey yapılacak mı ay nolur bilen birisi anlatsın korkumdan hamile olsam düşürürdüm zaten🙈 bide şey diyecem bende bi problem çıkmamıştı tüp bebek için yine de bana bi ilaç başlayacak mı

Ne çıktı sperm seviyeniz?
Kız bademcim bugün eşim yine gitti doktora sperm testi vermişti sonucu çıktı onu konuşmaya çıkış olan spermlerin ileri hareketliliği flan çok iyi demiş kan ver sonuç çıkınca gel artık işleme başlayalım demiş çok tedirginim neler olacak çatlicam bide hemen böyle tüp bebek olunur mu bi klomen tedavisiyle ay çok aklımız karışık.bide demiş ki bunu çok mantıksız bulduk tüp bebek yapalım gebelik oluşmazsa varikosel için ilerleyelim o yönde tedavi ameliyat vs yapalım demiş.önce bunu yapıp sonra tüp bebek yapılmaz mı?varikosel dediği de tek taraflı tıkanıklık çift degil

Geçirdiğiniz tese ameliyatından sonra yan etki vs yaşadınız mı?

Kız bademcim bugün eşim yine gitti doktora sperm testi vermişti sonucu çıktı onu konuşmaya çıkış olan spermlerin ileri hareketliliği flan çok iyi demiş kan ver sonuç çıkınca gel artık işleme başlayalım demiş çok tedirginim neler olacak çatlicam bide hemen böyle tüp bebek olunur mu bi klomen tedavisiyle ay çok aklımız karışık.bide demiş ki bunu çok mantıksız bulduk tüp bebek yapalım gebelik oluşmazsa varikosel için ilerleyelim o yönde tedavi ameliyat vs yapalım demiş.önce bunu yapıp sonra tüp bebek yapılmaz mı?varikosel dediği de tek taraflı tıkanıklık çift degil
Size sadece klomen mi verdi yumurta büyüsün diye ? Demekki çıkan spermlerin kaliteleri iyi. O yüzden ddneyelim dedi çünkü varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleme süresi var yanlış bilmiyorsam belki ondandır ikinci Plana birakması.

X